Резюме від 23 квітня 2024 PRO

Валентина

Категорійний менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з клієнтами

з 08.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
ТОВ "ВКФ "ВВ"", Чернігів (Роздрібна торгівля)

Комплексне забезпечення офісів та підприємств канцелярськими товарами, побутовою хімією. Розширення кола клієнтів та підтримання партнерських відносин.
Досягнення на цій посаді - усвідомлення, що маю хист і бажання для створення продукту, прорахунку і закупівлі!

Керівник відділу "Взуття і галантерея"

з 07.2018 по 06.2019 (11 місяців)
Shket&Fina, Чернігів (Роздрібна торгівля)

Аналіз попиту покупців у товарній групі "Взуття та галантерея". Закупівля та постачання товару українського виробництва та імпорту (Китай, Туреччина). Складання договорів. Взаємодія з перевізниками, брокерами, складом та бухгалтерією. Участь у ціноутворенні та маркетингових акціях. Пошук нових постачальників та покращення умов з чинними партнерами. Навчання менеджерів постачання, постановка завдань та контроль їх виконання

Менеджер снабжения

з 08.2015 по 06.2018 (2 роки 10 місяців)
Черниговторг ТОВ, Чернигов (Роздрібна торгівля)

Організація та забезпечення безперебійного постачання товарів у магазин, підготовка необхідної документації для укладання договорів постачання, контроль договірних зобов'язань, ведення переговорів з постачальниками щодо зменшення витрат та покращення умов на користь компанії, пошук нових та потенційних постачальників. Робота з документами, поверненнями, рекламаціями, рекламною продукцією, недопущення дебіторської заборгованості за розрахунками з постачальниками, подача платежів у фінансову службу.

Менеджер сбыта

з 08.2012 по 08.2015 (3 роки)
ТОВ Севен Систем (Вена), Чернигов (Роздрібна торгівля)

Продаж будматеріалів, меблів, побутової техніки та інших товарів для дому клієнтам Вериною мені території, пошук та розробка нових клієнтів, виписка та відвантаження товару, дебіторська заборгованість, навчання менеджерів-стажерів.

Торговый представитель

з 06.2008 по 12.2008 (6 місяців)
Рідна марка (Дистрибьюторская фирма)

Собирать заявки на поставку продукции в действующие торговые точки, открытие новых торговых точек, следить за дебиторской задолженностью, составление договоров, следить за выкладкой товара, расстановка холодильного оборудования, внедрение в торговые точки обязательной продукции и расширение ассортимента в действующих торговых точках. Наибольшим достижением было открытие за одну неделю 5 новых торговых точек.

Освіта

Чернигівський державний педагогічний університет ім. Т.Г. Шевченка

Хіміко-біологічний факультет, біологія и хімія, Чернігів
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Здобула повну вищу освіту за спеціальністю "Педагогіка та методика середньої освіти. Біологія" та кваліфікацію магістра педагогічної освіти. Викладача біології. Вчителя хімії.

Знання і навички

MS Excel MS Word Пользователь Internet

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Права категории В


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: