Резюме від 27 лютого 2024 PRO

Дмитро

Менеджер з бурових робіт, керівник проектів з буріння, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший експерт з питань шахрайства аудиту виробничих процесів

з 03.2019 по нині (5 років 1 місяць)
НАК "Нафтогаз України", Київ (Аудит виробничих процесів)

Аудит бізнес та виробничих процесів діяльності компаній Групи Нафтогаз, які стосуються буріння, видобутку, зберігання і транспортування нафти і газу.

Головний фахівець з буріння свердловин

з 10.2016 по 03.2019 (2 роки 5 місяців)
НАК "Нафтогаз України", Київ (Буріння свердловин на нафту і газ, видобуток)

Організація процесу буріння, розробка техніко-економічних завдань для проведення тендерної процедури з визначення субпідрядників для будівництва свердловин, розробка проектів відповідних договорів на буріння та інженерний супровід (супервізія), розробка планів робіт та угод на дослідження свердловин, технічна оцінка тендерних пропозицій, техніко-технологічний нагляд за будівництвом свердловин, аналіз інвестиційних проектів щодо буріння свердловин, організація та контроль за виконанням процесу спорудження свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню тощо.
Було розпочато роботи з буріння 7 семи свердловин на ліцензійних ділянках Нафтогаз України (Будищано-Чутівська ліцензійна ділянка, Писарівська ліцензійна ділянка). Глибина свердловин від 3100 до 5800 м. Мною розроблено угоди на буріння, програми на буріння, плани робіт на гідрогазодинамічні дослідження, консервацію свердловин, організацію супервізії за роботами під час буріння, здійснено виїзд на місцевість, вибрано місцеположення закладання свердловин, розроблено схеми розміщення бурового обладнання тощо. Через втрату ліцензійних ділянок в Полтавській області, станом на сьогодні очікуємо рішення від керівництва про початок реалізації аналогічних проектів в Луганській області.

Заступник начальника управління по бурінню - Начальник відділу організації та техніко-економічного аналізу ведення бурових робіт.

з 10.2012 по 10.2016 (4 роки)
ПАТ "Укрнафта", Київ (Гірнича промисловість)

Організація процесу буріння, організація постачання матеріалів, розробка техніко-економічних завдань для проведення тендерної процедури з визначення субпідрядників для будівництва свердловин, технічна оцінка тендерних пропозицій, техніко-технологічний нагляд за будівництвом свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню, складання графіків буріння, рухи бурових бригад, бурових установок, ведення відробки доліт, експертиза робочої документації на будівництво свердловин, техніко-економічний аналіз будівництва свердловин тощо.
За час роботи в ПАТ «Укрнафта» організовував роботу з буріння свердловин в Сумській, Чернігівській, Полтавській, Івано-Франківській та Львівській областях. Бурились вертикальні, похило-скеровані та горизонтальні свердловини глибинами від 2000 м до 5000 м. Під час буріння свердловин в мої обов’язки передбачали погодження проектно-кошторисної документації, організація закупівель матеріально-технічних ресурсів та послуг, оперативний контроль та супровід, організація робіт і т.д.
Також, за час управлінської роботи на посаді заступника начальника управління по бурінню, в період з 2012 по 2016 рік силами УБР було проведено буріння більше 3-х десятків свердловин, проведено важкі КРС установками Уралмаш 3Д (4Е), здійснено ряд ЗБС. До призначення заступником начальника управління (в період з 2008 по 2012 рік) залучався до організації робіт з буріння більше 100 свердловин.

Заступник начальника відділу експертизи проектно-кошторисної документації та аналізу бурових робіт управління по контролю за споруджуванням свердловин

з 10.2010 по 10.2012 (2 роки)
ПАТ "Укрнафта", Київ (Гірнича промисловість)

Контроль за процесом будівництва свердловин, експертиза робочої документації на будівництво свердловин, експертиза доцільності проведення запланованих робіт, організація процесів проектування робіт буріння, авторський нагляд за будівництвом свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню, контроль за технікою та технологією бурових робіт, веденням відробки доліт, використання інвестиційних коштів тощо.

Провідний інженер технолог управління по бурінню свердловин

з 02.2008 по 09.2010 (2 роки 7 місяців)
ПАТ "Укрнафта", Київ (Гірнича промисловість)

Організація процесу буріння, організація постачання матеріалів, авторський нагляд за будівництвом свердловин, участь в конференціях, презентаціях, моніторингах різного ступеню, складання графіків буріння, рухи бурових бригад, бурових установок, ведення відробки доліт, використання інвестиційних коштів, складання планів на буріння, розрахунок техніко-економічної доцільності проведення робіт, контроль за процесами будівнитцва свердловин тощо.

Керівник проекту - інженер технолог I-ї категорії

з 08.2006 по 02.2008 (1 рік 6 місяців)
Науково-Дослідний і Проектний інститут ВАТ ”Укрнафта”, Київ (Науково-дослідні і проектні роботи при будівництві свердловин і їх експлуатації)

Проектування будівництва свердловин, видача проектно-кошторисної документації. Збір, аналіз і систематизація фактичного матеріалу, складання відповідних форм, таблиць і схем. Обробка отриманих результатів; Проведення розрахунків, що стосуються технологічної частини проектів, при складанні проектно-кошторисної документації на будівництво свердловин; Вивчення спеціальної літератури, фондових матеріалів і іншої інформації з метою застосування її в проектно-кошторисній документації.

Помічник бурильника

з 08.2005 по 09.2005 (1 місяць)
ДК “УКРБУРГАЗ”, Стрий (Буріння свердловин на нафту і газ)

Виконання робіт при СПО і бурінні; Контроль параметрів бурового розчину; Спостереження за роботою устаткування призначеного для очищення бурового розчину, циркуляційної системи, буровими насосами тощо.

Помічник бурильника

з 08.2004 по 09.2004 (1 місяць)
ДК “УКРБУРГАЗ”, Стрий (Буріння свердловин на нафту і газ)

Виконання робіт при СПО і бурінні; Контроль параметрів бурового розчину; Спостереження за роботою устаткування призначеного для очищення бурового розчину, циркуляційної системи, буровими насосами тощо.

Освіта

Івано-Франківський Національний Технічний Університет Нафти і Газу

Менеджмент економіки, Івано-Франківськ
Вища, з 2010 по 2012 (1 рік 9 місяців)

Науково-курсовий комбінат ДК. «Західукргеологія»

Буріння, Стрий
Середня спеціальна, з 2002 по 2003 (1 рік 3 місяці)

Отримав посвідчення бурильника на нафту і газ

Івано-Франківський Національний Технічний Університет Нафти і Газу

Газонафтопромисловий, Івано-Франківськ
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

Диплом з відзнакою з середнім балом за весь період навчання - 5.0.
Магістратуру закінчив з відзнакою.

Знання і навички

MS Office Користувач Internet AutoCAD CorelDRAW Знаю основи з геології, геофізики, видобутку та переробки н/г

Знання мов

  • Німецька — середній
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Активний, наполегливий, відповідальний, працьовитий, поміркований, комунікабельний, впевнений в собі, ерудований.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: