• Файл

Олена

Продавець, керівник відділу

Вік:
48 років
Місто:
Первомайськ (Миколаївська обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ще в дитинстві я мала бажання приносити своїм близьким гастрономічне задоволення їжею. Бабуся готувала дуже смачно і я придивлялась як вона готує всілякі страви.
Бажання це не було призупинено і продовжувалося у вивченні кулінарії на професійному рівні і у подальшому в роботі у ресторанному бізнесі та у сфері обслуговування. Спочатку була помічником кухаря, потім перейшла на посаду кухар, далі завідувач виробництва та в кінці кінців завідувач відділу кулінарії.
Прийшла працювати в компанію «Фоззі- Фуд» магазин «Сільпо», розташований в місті Сєвєродонецьк, пр-т Гвардійський, 46, 29.03.2012р. на посаду продавець продовольчих товарів. За час роботи на посаді показала себе як відповідальний, дисциплінований, готовий до розвитку співробітник, у зв’язку з чим було здійснено переведення на посаду завідувач відділу «Кулінарія». Маю диплом кухаря.
Працювала з сильною командою кухарів, займалась їх професійним розвитком. Навчила декілька старших кухарів, які могли виповнювати у повному обсязі обов'язки керівника відділу у його відсутність (відпустка, лікарняні). Пройшла навчання на проект Копчення м'яса у Києві. Була залучена до жюрі конкурсів Найкращий кухар Сільпо, які проходили в нашому місті.
За період роботи на посаді завідувача показники відділу значно поліпшилися. Я наполегливо працювала як з операційними показниками (виторг, приріст трафіку, показник доступності продажів, втрати), так і з згуртуванням команди. Завжди відкрита до нового, спромоглась у відділі супермаркету створити яскраву, насичену вітрину з якісними та різноманітними витворами кулінарного мистецтва. У відділі окрім звичайного асортименту (перші, другі страви, салатна група, десерти) виготовлялись м’ясні делікатеси (копчення), працювала піцестанція (об’єми виробництва до 100 шт в день). Регулярно проводились фестивалі готової продукції, на свята робилась художня викладка.
Сильна вмотивована команда, знання, вміння та навички керівника - найкраща кулінарія у місті.
Маю всі необхідні компетенції для продуктивної роботи на посаді керівника, неодноразово за досягнуті успіхи відмічалась грошовою нагородою, в колективі користувалась авторитетом.
На посаді завідувача відділу проявила себе як кваліфікований, відповідальний та вимогливий керівник.
Задоволення якістю своєї праці було присутнє завжди: обслуговування бенкетів, сімейних свят, весілля.
Розробка меню для нового ресторану, складання калькуляцій блюд.
В подальшому застосовувала навички і вміння у сфері своєї діяльності: введення нових блюд в меню ресторанів, вироблення смаку з вживанням нових соусів, спецій. А також застосування нових технологій і нового обладнання. Викладання ( декор) їжі.
Проведення різноманітних конкурсів, вивчення нових технологій, приготування їжі з використанням новітнього обладнання .
У 2017 році в місто приїжджала знімальна група проекту Ревізор з Наталією Кудряшовою, мій відділ перевірявся самий перший. Відвідування цеху кулінарії справило гарне враження. Взагалі магазин тоді получив зелену табличку Ревізора. Я пишаюся тим, що працювала в такому місці і з такою згуртованою командою.
Любов до приготування різноманітної їжі, бажання до удосконалення технологій, радість гостей від зовнішнього вигляду їжі, особливо якісно приготованої - задоволення для мене.
Маю бажання вчитися новому, развиватися та удосконалювати навички.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: