Резюме від 6 березня 2024 PRO

Олександр

Керівник відділу закупівель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу аналізу та оцінки ефективності публічних закупівель

з 11.2023 по нині (6 місяців)
Державне Агентство відновлення та розвитку інфраструктури України, Київ (Державні організації)

Аналіз процедур закупівель по яких подано скарги до Антимонопольного комітету України.
Аналіз процедур за якими здійснюється моніторинг Державної аудиторської служби України.
Аналіз та оцінка ефективності проведення публічних закупівель що проводяться підвідомчими організаціями.
Забезпечення виконання заходів мінімізації корупційних ризиків визначених в Антикорупційній програмі Агентства відновлення .
Розроблення методичних рекомендацій щодо проведення ринкових консультацій. Моніторинг цін на матеріали.

Керівник відділу постачання

з 10.2017 по 01.2023 (5 років 3 місяці)
Представництво "Акелік Груп", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Функціональні обов'язки: Проведення тендерів на закупівлю та організацію поставок матеріалів та обладнання; моніторинг цін; аналіз ринку послуг у будівництві; укладання та супровід договорів; підготовка технічних завдань; пошук підрядних організацій, узгодження вартості робіт, матеріалів та обладнання; складання та контроль дотримання графіка поставок відповідно до затверджених планів фінансування.
Завершені проекти
-КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ШЛЯХОПРОВОДУ НА ПРОСПЕКТІ КОСМОНАВТА КОМАРОВА І БУЛЬВАРІ ІВАНА ЛЕПСЕ М. КИЇВ, УКРАЇНА 2017 - 2018 (відновлення конструкцій та заміна мостового полотна, дорожнього одягу підходів). Висотне становище споруди не змінюється. Довжина – 294,82 м, ширина – 35,16 м
-КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ШЛЯХОПРОВОДУ І квартал 2018 –IV квартал 2018 через залізницю на вул. Сквирське шосе у м. Біла Церква Київської області. Довжина шляхопроводу - 40,5 м; Протяжність - 0,575 м; Демонтаж конструкцій перильного огородження та тротуару, побудова монолітної плити та асфальтобетонного дорожнього покриття; Фарбування поверхонь прогонових будов та опор з попередньою піскоструминною підготовкою
-КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ ВУЛ. CЕРГІЯ ПАРАДЖАНОВА М . ЖИТОМИР , УКРАЇНА 2018 – 2019 р. Вид будівництва – капітальний ремонт ; Пристрій покриття з двокульової конструкції : Тип Б на модифікованих бітумах, Тип Б крупнозерновий ; Ремонт водопровідних та каналізаційних мереж ; Ремонт зливної каналізації ; Ремонт на газопроводі ; Перевстановлення бортового каменю ; Капітальний ремонт тротуарів, довжина – 1,450 км . Категорія – магістральна загальноміського значення .
-ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЯ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ м. Дніпро (фінансування ЄБРР) Україна 2018 – Іквартал 2022 Зниження операційних витрат шляхом реалізації всіх енергозберігаючих заходів у школах та дитячих садочках (84 об'єкта)
Термомодернізація фасадних конструкцій будівель; Встановлення автоматичних вузлів подачі теплової енергії, регуляторів витрати теплоносія , встановлення автоматичних балансувальних клапанів, ізоляція труб системи теплопостачання, встановлення системи моніторингу ІТП, заміна вікон та супутні роботи.
Не завершені проекти
-ТЕРМОМОДЕРНІЗАЦІЯ БЮДЖЕТНИХ УСТАНОВ м. Кременчук (фінансування ЄБРР) Україна 2019 (призупинено в зв’язку з збройною агресією РФ) Зниження операційних витрат шляхом реалізації всіх енергозберігаючих заходів у школах,лікарнях та дитячих садочках (67 об'єктів)
Термомодернізація фасадних конструкцій будівель; Встановлення автоматичних вузлів подачі теплової енергії, регуляторів витрати теплоносія , встановлення автоматичних балансувальних клапанів, ізоляція труб системи теплопостачання, встановлення припливно-витяжних установок, заміна внутрішньої системи опалення, встановлення системи моніторингу ІТП, заміна вікон та супутні роботи.

Директор

з 05.2016 по 10.2017 (1 рік 5 місяців)
ТОВ "ІНДАСТРІ", Київ (Енергетика)

" (Обслуговування, ремонт та монтаж електротехнічного обладнання, електричних мереж та систем)Функціональні обов'язки: Участь у створенні та безпосереднє керівництво підприємством; аналіз ринку; проведення тендерів на закупівлю матеріалів та обладнання; організація та контроль продажу матеріалів; логістика; облік; проведення переговорів та укладання договорів з постачальниками та замовниками; контроль за монтажними роботами тощо.

Керівник відділу постачання

з 02.2015 по 01.2016 (11 місяців)
ТОВ "Укрновобуд", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Функціональні обов'язки: проведення тендерів на закупівлю матеріалів та обладнання; моніторинг цін; складання, укладання та супровід договорів; закупівля матеріалів та обладнання для об'єктів компанії та контроль постачання.

Керівник відділу постачання

з 02.2013 по 12.2014 (1 рік 10 місяців)
Інженерна сервісна компанія ТОВ "СК"АКСОН", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

(Проектування, реконструкція та будівництво промислових об'єктів, торгових, виставкових, логістичних комплексів та складських приміщень)
Функціональні обов'язки: проведення тендерів на закупівлю матеріалів та обладнання; моніторинг цін; складання, укладання та супровід договорів; закупівля матеріалів та обладнання для об'єктів компанії та контроль постачання.

Фахівець із цінових ризиків

з 09.2010 по 07.2012 (1 рік 10 місяців)
Девелоперсько-будівельна компанія повного циклу "ТММ", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

(Проектування та будівництво будинків «під ключ»)
Функціональні обов'язки: - Аналіз цінових ризиків компанії; моніторинг цін на матеріали та послуги; пошук постачальників для участі у тендерах; аудит вартості матеріалів та послуг субпідрядних організацій.

Керівник відділу постачання

з 07.2008 по 09.2010 (2 роки 2 місяці)
Генпідрядна будівельна компанія ТОВ "Укрцентрпостач", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

(Будівництво та реконструкція житлової та комерційної нерухомості)Функціональні обов'язки: проведення тендерів на закупівлю матеріалів та обладнання; моніторинг цін; складання, укладання та супровід договорів; закупівля матеріалів та обладнання для об'єктів компанії та контроль постачання.

Керівник відділу постачання

з 01.2001 по 07.2008 (7 років 6 місяців)
Будівельно-монтажне управління ВАТ "Північукргеологія", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

(Будівництво, капітальний ремонт та реконструкція будівель та споруд, під'їзних шляхів та доріг)
Функціональні обов'язки: Проведення тендерів на закупівлю та організацію поставок матеріалів та обладнання; складський облік; опрацювання варіантів доставки матеріалів, як з України, так і країн СНД; моніторинг цін; аналіз ринку послуг у будівництві; складання, укладання та супровід договорів; підготовка технічних завдань; забезпечення спецтехнікою об'єктів; оренда та управління складськими, офісними, житловими та виробничими площами; контроль закупівель матеріалів субпідрядними організаціями; складання та контроль дотримання графіка поставок відповідно до затверджених планів фінансування тощо.

Освіта

Київський інститут внутрішніх справ

Спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист., Київ
Вища, з 2000 по 2003 (3 роки)

з 09.1998 р. до 07.2000 р. Український комерційний коледж "Алско". Спеціальність правознавства, кваліфікація – юрист.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Outlook Windows 1С:Підприємство M.E.Doc Бухгалтерський облік Операційні системи Ведення звітності

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Водійське посвідчення категорії В

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: