• Файл

Михайло

Керуючий готельно-ресторанним комплексом

Розглядає посади:
Керуючий готельно-ресторанним комплексом, Операційний директор, Керуючий рестораном, Директор із закупівель, Адміністратор ресторану, Банкет-менеджер, Менеджер з розвитку
Вік:
53 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Михайло Коренюк
КЕРУЮЧИЙ ГОТЕЛЬНО-
РЕСТОРАНИМ КОМПЛЕКСОМ

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м.Київ, Україна
МОЯ МЕТА — ЗАСТОСУВАТИ СВІЙ БАГАТОРІЧНИЙ ДОСВІД
УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИМИ КОМПЛЕКСАМИ ДЛЯ Освіта
ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ БІЗНЕСУ СВОЇХ КЛІЄНТІВ. Одеська національна академія
Я ПРАГНУ ВТІЛИТИ СТРАТЕГІЇ, СПРЯМОВАНІ НА харчових технологій
МАКСИМАЛЬНЕ ЗАПОВНЕННЯ ЗАКЛАДІВ, ОПТИМІЗАЦІЮ
https://ontu.edu.ua/
ВИТРАТ ТА ЗБІЛЬШЕННЯ ПРИБУТКОВОСТІ.
МОЇ РІШЕННЯ ДОПОМАГАЮТЬ ЗМЕНШИТИ ВИТРАТИ,
Інженер-технолог
ПІДВИЩИТИ РЕНТАБЕЛЬНІСТЬ І СТВОРИТИ УМОВИ ДЛЯ Рік закінчення: 1995
СТАБІЛЬНОГО РОСТУ БІЗНЕСУ. СПЕЦІАЛІСТ
Навички
Досвід Роботи
Керівництво закладами ресторанно-
готельного бізнесу. 2024- грудень 2024 ДП ГК “Національний”
Директор Ресторана
Маю багаторічний досвід в управлінні ресторанами, Організація та корегування усіх процесів в
готелями, базами відпочинку та спа-комплексами. ресторані.
Фокус уваги на забезпечення високих стандартів Операційне управління.
обслуговування, оптимізацію внутрішніх процесів Фінансове планування та моніторинг
бюджету.
та постійне покращення готельного сервісу.
Взаємодія з іншими підрозділами готелю та
Phone
клієнтами.
Створення закладів з нуля.
2018- 2024 - База відпочинку “Зелений мис”-
Маю успішну практику у запуску ресторани, їдальні Керуючий готельно-рестораним комплексом
та готелі "під ключ" — від ідеї до першого клієнта.
Координація роботи готелю, спа комплексу та
Включає повне проектування простору: технічне
ресторану.
планування приміщень, створення дизайну Забеспечення своєчасного виконання всіх
інтер’єру, підбір і встановлення професійного господарських задач.
кухонного обладнання, а також налагодження всіх Фінансове планування.
бізнес-процесів для ефективної роботи. Підбір та управління персоналом.

2016- 2018 - SPA-центр “Лаяр Палац”
Експерт з ребрендингу та оптимізації
-Керуючий рекреаційно-оздоровчим
концепцій.
комплексом
Організація щоденної роботи всіх підрозділів
Професійно проводжу повний ребрендінг
(готель, спа, ресторан, спортивні та оздоровчі
ресторанів та інших закладів. Умію змінювати
зони).
концепцію відповідно до нових ринкових вимог або Контроль якості послуг та забезпечення
покращувати існуючу модель, адаптуючи її до високого рівня обслуговування гостей.
сучасних трендів та потреб клієнтів. Завжди Робота над оптимізацією витрат та
знаходить спосіб підвищити ефективність закладу підвищенням рентабельності бізнесу.
та вдосконалити його імідж. Планування розширення та впровадження
модернізації комплесу.
Михайло Коренюк
КЕРУЮЧИЙ ГОТЕЛЬНО-
РЕСТОРАНИМ КОМПЛЕКСОМ

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м.Київ, Україна

Формування команд.
2014- 2016 - Пансіонат Шацькі озера-Світязь-
Керуючим Пансіонатом
Досвід підбору, навчання та управління персоналом
для ресторанно-готельного бізнесу.
Управління об'єктом та технічне
Технічний планувальник і дизайнер. обслуговування.
Розробка та впровадження маркетингових
стратегій для залучення нових клієнтів.
Професійно займаюсь проектуванням приміщень
Взаємодія з туристичними агентствами,
для ресторанів та готелів відповідно до організація рекламних кампаній.
найсуворіших стандартів безпеки та ефективності. Розвиток інфраструктури та послуг
Враховую всі аспекти — від планування кухні до
створення зручних зон для відпочинку, роблячи
1998- 2008 - Ресторан “Южна Пальміра” - від
простір не лише функціональним, але й естетично
помічника до Керуючого ресторану.
привабливим.
Управління престижним рестораном з
Розробка меню і концепцій. враховуючи його унікальний історичний
характер.
Phone
Створення унікальних меню з врахуванням
формату закладу, трендів та цільової аудиторії.
Завдяки глибоким знанням ринку здатен
адаптувати меню під різну аудиторію та потребу
ринку.

Планування бюджету та фінансів.

Впевнено складаю бюджети для нових закладів,
контролюю фінансові показники, оптимізую
витрати, ефективно керую та розподіляю доходи
для забезпечення стабільного розвитку та
прибутковості бізнесу.

Досвід роботи з історичними закладами.

Успішно керував історичними ресторанами та
готелями, зберігаючи їхній унікальний характер та
культурну спадщину, одночасно забезпечуючи
високу якість обслуговування та сучасний підхід до
управління.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: