Резюме від 30 квітня 2024

Виктор

Технический директор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
55 років
Місто проживання:
Біла Церква
Готовий працювати:
Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Інвалідність

Третя група.

Додаткова інформація

Резюме
Колядюк Віктор Васильович
Особиста інформація:
Народився 20 квітня 1969 р. в м. Біла Церква Київської обл.
На даний час проживаю в м. Біла Церква Київської обл.
Одружений. Маю двох доньок 1991 та 1996 року народження.
Освіта:
В 1986 р. закінчив ЗОШ №13 м . Біла Церква.
1987 - 1989 р.р. - служба в рядах Радянської армії.
1986 - 1994 р.р. – навчання в Київському політехнічному інституті на факультеті хімічного машинобудування . Кваліфікація: інженер-механік виробництв будівельних матеріалів.
1997 р.- пройшов курси підвищення кваліфікації з питань охорони праці та ПБ при розробці родовищ корисних копалин при ВАТ Вищий навчальний заклад «Київський міжгалузевий інститут підвищення кваліфікації».
Досвід роботи:
1994 – 1998р.р. - працював на посаді інженера-конструктора ТОВ «Тікос». Набув досвіду роботи в конструюванні та будівництві тунельних та камерних термопечів для випалювання керамічних виробів, а також виробництві фарфору та тонкої кераміки.
2001 – 2003р.р. - працював на ВАТ «Будматеріали» - Білоцерківський цегельний завод на посаді:
2001 рік – інженера по розвитку виробництва;
2002 рік – головного механіка, головного енергетика, заступника технічного директора;
2003 рік – технічного директора. Набув досвіду роботи в виробництві керамічної цегли, приймав участь в розробці схеми та подальшому проектуванні реконструкції виробництва, керував процесом будівництва та пусконаладки першої черги лінії по виробництву лицьової керамічної цегли. В розпорядженні мав близько 200 працівників, а також управляв підрядними організаціями.
2003 - 2006 – працював на посаді технічного директора ТОВ «Кнауф Гіпс Донбас» м. Артемівськ Донецької обл. Дане підприємство входе в групу підприємств фірми «Knauf» (Німеччина).
Набув досвіду роботи в керівництві будівництва та пусконаладки підприємства по виробництву гіпсокартонних плит, сухих будівельних сумішей, пазогребеневих плит, гіпса будівельного.
В розпорядженні мав близько 500 працівників та близько 20 підрядних організацій.
2007 - 2009 – працював на посаді генерального директора ВАТ «Будматеріали» - Білоцерківський цегельний завод. Набув досвіду роботи в керівництві виробництва лицьової керамічної цегли, а також в будівництві та пусконаладки другої черги реконструкції підприємства використовуючи обладння фірми «Ceric» (Франція) для виробництва лицьової клінкерної цегли.
У 2007р. нагороджений Українським союзом промисловців та підприємців, за вагомий внесок у розвиток економіки «Лідер промисловості та підприємництва України».
2011р - працював на посаді заступника технічного директора ТОВ «Церсаніт-Інвест»
м. Новоград –Волинський. Дане підприємство входе в групу підприємств фірми «Cersanit(Польша)
06.2012-06.2015- Працював на посаді директора філії в с.Озера ПрАТ"СБК". Набув досвіду роботи в кервництві виробництва керамічної цегли формата 2NF та крупноформатних блоків.
06.2015-19.2016- Працював на посаді директора підприємства в м.Бородянка ТОВ"Артель". Набув досвіду в виробництві сухих та мокрих будівельних сумішів під торговою маркою "Artisan".
10,2016-03,2018 - Працював на посаді начальника виробництва м.Київ ТОВ "Сканрок". Набув досвіду в виробництві систем вентильованих фасадів.
Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, оперативно приймати рішення, вимогливий до себе та до підлеглих.
Додаткові відомості:
Вільно володію українською, російською. Французька, німецька, англійська – зі словником.
Працюю на комп’ютері: користувач MC Office, AutoCad, Компас, інтернет.
Маю права водія та досвід керування автомобілем.

Контактні дані:
телефон – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), e-mail – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: