Резюме від 18 березня 2024 PRO

Сергій

Керуючий рестораном

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник служби ресторанного сервису

з 07.2015 по нині (8 років 11 місяців)
Аеропорт «Харків», Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

У підпорядкуванні 70-80 осіб.

Керування точками харчування в аеропорту "Харків"
(3 кафе, ресторан, VIP зал та business lounge)

-Організаційна робота startup. Запуск усіх точок харчування від будівництва до організації всіх робочих процесів.
-Планування бюджету, доходної та витратної частини всіх точок харчування.
-Організація безперебійної роботи всіх точок харчування .
-Контроль виконання планових показників.
-Контроль проведення інвентаризацій. Аналіз відхилень.
-аналіз показника "Food Cost".
-взаємодія з контролюючими органами, отримання дозвільної документації.
-Впровадження системи управління безпеки харчової продукції НАСРР. Отримання сертифікації.
-Організація заходів виїзного характеру від 1000 до 10000 чол.

Керівник проекту бар

з 09.2013 по 03.2015 (1 рік 6 місяців)
depstor burger bar (г.Харьков), Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

-Організаційна робота startup, відкриття бару.
-Контроль будівництва бару, закупівля обладнання, інвентарю.
-Організація всіх робочих процесів.
-Фінансове планування підприємства. Планування річного бюджету.
-Пошук постачальників, укладання договорів.
-Розробка меню кухні та бару, калькуляції, цінової політики.
-Облік руху товару, інвентаризації, контроль закупівель.
-Підбір та навчання персоналу, контроль функціональних обов'язків.
-Проведення банкетів, фуршетів, різного характеру акцій,
музичних програм за участю DJ та провідних.

Керуючий барами кінотеатру

з 11.2012 по 07.2013 (8 місяців)
ООО "Кронверк Синема Украина" Киев, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Контроль та забезпечення безперебійної роботи барів кінотеатру.
-Планування та аналіз продажів.
-Закупівля товарів.
-Проведення інвентаризації та аналіз відхилень.
-Навчання та мотивація персоналу.
-Розробка маркетингових програм.
-Контроль виконання корпоративних стандартів компанії.

Керуючий рестораном

з 03.2012 по 09.2012 (6 місяців)
сеть аппетит кафе "Чайкоф" г.Киев, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування бюджету, дохідної та витратної частини торгової точки.
Контроль за досягненнями планових показників.
Планування та аналіз продажів (забезпечення збільшення продажів)
Контроль за виконанням стандартів компанії.
Контроль проведення інвентаризації. Аналіз.
Контроль та забезпечення безперебійної роботи підприємства.
Планування та контроль організації робочого часу персоналу ресторану.
Забезпечення належного технічного стану підприємства.
Контроль роботи залу та зон технології.
Планування потреби у доборі персоналу. Оптимізація трудових ресурсів підприємства.
Розробка інструментів оптимізації контрольованих витрат.
Контроль та аналіз ефективності проведення національних та локальних акцій. Розробка локальної рекламної політики ресторану.
Аналіз мотивацій персоналу. Розробка інструментів мотивації та стимулювання.

Керуючий рестораном

з 03.2011 по 12.2011 (9 місяців)
Сушия, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

У підпорядкуванні 55-70 осіб

Планування бюджету, дохідної та витратної частини торгової точки.
Контроль за досягненнями планових показників.
Планування та аналіз продажів (забезпечення збільшення продажів)
Контроль виконання стандартів корпорації з якості продукції, якості обслуговування та чистоти
Контроль проведення інвентаризації. Аналіз.
Контроль та забезпечення безпечної роботи підприємства.
Планування та контроль організації робочого часу персоналу ресторану.
Забезпечення належного технічного стану підприємства (планування витрат на ремонт та відновлення. Контроль виконання робіт.)
Планування розвитку менеджерського складу. Упорядкування довгострокових планів розвитку.
Взаємодія з органами, що перевіряють. Отримання дозвільної документації.
Планування обсягу закупівель. Взаємодія із постачальниками.
Контролює роботу залу та зон технології.
Планування потреби у доборі персоналу. Оптимізація трудових ресурсів підприємства.
Розробка інструментів оптимізації контрольованих витрат.
Аналіз зворотний зв'язок від гостей.
Контроль та аналіз ефективності проведення національних та локальних акцій. Розробка локальної рекламної політики ресторану.
Аналіз мотивацій персоналу. Розробка інструментів мотивування та стимулювання.

Менеджер ресторану

з 08.2008 по 03.2011 (2 роки 7 місяців)
Сушия, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Запуск ресторану з "нуля"

Організація та контроль роботи персоналу ресторану;
Навчання персоналу стандартів сервісу;
Забезпечення збільшення обсягів продажу.
Контроль за виконанням правил трудової дисципліни в підрозділі підприємства громадського харчування
Контроль чистоти та порядку торгового залу, на складі, на підприємстві в цілому та прилеглій території
Контроль прийому-здавання товарів на склад, своєчасне подання товарів у торгові секції, перевірка якості, терміни придатності товарів

Менеджер ресторану

з 02.2008 по 05.2008 (3 місяці)
ЧП " Маранта " г. Донецк, Донецьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з "НУЛЯ". Отримання дозвільної документації. Набір та навчання персоналу. Пошук постачальників. Закупівля обладнання, інвентарю, посуду. Розробка меню.

Менеджер ресторану

з 09.2006 по 05.2007 (8 місяців)
" Мировая Карта ", ресторан " Щницель ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набір та навчання персоналу. Часткове керівництво підприємством відповідно до чинного законодавства, в межах своєї компетенції. Контроль та використання коштів у межах виділеного бюджету.

Офіціант

з 05.2004 по 09.2006 (2 роки 4 місяці)
" Мировая Карта " ресторан " Липський особняк ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід виїзного обслуговування.
Переведено на посаду менеджера ресторану

Кухар 4 розряду

з 09.2002 по 09.2003 (1 рік)
ТОВ " Ольжича " г.Киев, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного та горячого процесів

Кухар 4 розряду

з 07.2000 по 09.2002 (2 роки 2 місяці)
Комбінат громадського хачування , завод ім. Малишева, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар 4 розряду

Освіта

Харківський університет торгівлі та харчування

Менеджер-економіст. Менеджмент організацій . Спеціаліст, Харків
Вища, з 2000 по 2006 (6 років)

Вище професійне училище

Кухар 4 розряду, Харьков
Середня спеціальна, з 1997 по 2000 (3 роки)

Знання і навички

R-Keeper iiko Кассовая дисциплина

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: