Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 4 липня 2018

Владимир

Телохранитель, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший инструктор по специальной подготовке и спорту

з 06.1999 по нині (24 роки 10 місяців)
14 бригада специального назначения вв в/ч3027, ирпень,н.петровцы (Охорона, безпека, оборона)

обучение личного состава,охрона гражданского порядка.краповый берет

Освіта

пту

Плиточник, киев
Середня спеціальна, з 1991 по 1994 (2 роки 11 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

курсы массажа "медикон"

22.12.1998г.

;повышение квалификации PRO FIT STANDART ;24.04.2017г.

24.04.2017

;повышение квалификации BODYWORK +TRX - реабилитация 25.06.2017г.)

24.06.2017

Додаткова інформація

Старший прапорщик Гончаренко Володимир Олександрович в період з 23.06.1999 року по теперішній час перебував на таких посадах: старший інструктор - стрілець, командир відділення, інструктор – кулеметник, інструктор – гранатометник, інструктор – розвідник, старшина роти, інструктор – снайпер. Старший інструктор (із спеціальної підготовки та спорту) 3 батальйоні спеціального призначення військової частини 3027 ”БАРС” Програму бойової та спеціальної підготовки засвоїв повністю. Загальновійськові статути, керівні документи , службові обов’язки згідно займаних посад знає. Організовував та проводив заняття з бойової , спеціально – тактичної та фізичної підготовки. Вміло проявив свої організаторські здібності, ініціативу, впевненість та вимогливість. Над вдосконаленням своїх професійних знань займається, постійно працює над собою. Накази командирів та начальників виконує своєчасно, та з розумною ініціативою. Проявляв самостійність у прийнятті рішень службово – бойовій діяльності. Удосконалював рівень методичної підготовки , підготовці
учбово– матеріальної бази та відпрацюванні службової документації. Залучався керівником під час проведення тактичних занять з бойовою стрільбою. Неодноразово залучався до виконання службово – бойових завдань та різного роду спеціальних операціях в м. Біла Церква, м. Мукачево, м. Київ Виконання завдань щодо охорони громадського порядку та забезпечення порядку під час проведення масових заходів в м. Києві, Київській обл., Закарпатській обл. та Автономній Республіці Крим, де проявляв свою професійність та вмілі дії в екстрених ситуаціях, за що і має ряд заохочень. При виконанні службово – бойових завдань дотримувався законності.
Неодноразово приймав участь у загально – військових змаганнях , змаганнях серед частин спеціального призначення та змаганнях серед снайперів, де займав призові місця та отримував класності фахівця. Брав у загально військовій здачі кандидатом на право носіння крапового берету, де успішно пройшов випробування і згідно наказу №263 від 23. 09 . 2000 року має право на носіння крапового берету та звання майстер спецназу.
Неодноразово приймав участь у проведенні показових виступах.
В період з27.04.2014 і по теперішній час залучаеться до учості в антитеророристичній операції(АТО)
З 2015року переведений до ОЗСП "ОМЕГА" в/ч 3001 инструктором .
В стройовому відношенні підтягнутий , має охайний вигляд.
Фізично розвинутий добре. Має спортивні розряди ( майстер спезназу,КМС з ’’самбо’’, МСМКУ з пауерліфтингу)3-х кратний Чемпіон Світу ,5-ти кратний Чемпіон Европи з жиму лежачи та абсолютний Чемпіон Европи з багатоповторного жиму,суддя міжнародного класу .Випустив 10 чемпіонив Европи та 5чемпіонів Світу ,3- МС з пауерліфтингу . Вогнепальною, холодною та прикладною зброєю володіє вміло та впевнено. У командування частини, товаришів по службі та підлеглих авторитетом і повагою користується. На критику та зауваження реагує вірно та робить належні висновки. Здатен критично оцінювати свою діяльність. Проявляє вимогливість до себе. Правдивий, відкритий, порядний, рішучий, вимогливий до себе та до підлеглих. За своїми морально – діловими якостями може займати керівні посади як фахівець. А також як інструктор з рукопашного бою, фізичної та спеціальної підготовки.Має посвідчення водія категорії"В" [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: