- Файл
Sergei
Шеф-повар
- Вік:
- 48 років
- Місто:
- Дніпро
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12482699/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Листопад, 2016 - Mr.Pepper - виробництво соусів, безглютенової і безлактозної продукції, Дніпро
по нині Співзасновник, шеф-кухар
• Організація виробництва. Розширення асортименту, вдосконалення меню.
Організація і контроль роботи молодшого персоналу кухні.
• Забезпечення дотримання стандартів
• Управління персоналом.
• Сезонне оновлення асортименту
Участь в розвитку бренду.
04.2014 - 2021 Ресторан ”Pizza Monopoli”, Solo karaore & music bar, Чернівці. Шеф-кухар
• Участь у відкритті ресторану з нуля.Управління персоналом.
• Організація виробництва. Розширення асортименту страв, вдосконалення
меню. Організація і контроль роботи молодшого персоналу кухні.
• Забезпечення дотримання стандартів ресторану по роботі кухні
• Написання технологічних карт, контроль і дотримання технологій
приготування.
• Написання заявок на поставку необхідних продуктів. Контроль якості страв.
Організація безперебійної роботи кухні.
• Європейська кухня
• Контроль роботи персоналу кухні, організація діяльності роботи кухні.
• Приготування страв. Обслуговування банкетів. Набір і навчання
персоналу.
• Розробка промо-акцій ресторану.
09.2013-02.2014 Ресторан "Nёggenshil",готельно-ресторанний комплекс «Шилер», Кам’янське, Шеф-
кухар, start up
• Організація і контроль роботи кухні;
• Управління персоналом;
• Підбір страв і формування основного меню, з урахуванням сезонних
новинок ( відпрацювання, дегустація, написання технологічних карток).
• Контроль якості приготування і подачі страв.
• Підбір і навчання кухарів.Європейська кухня
05.2010 -09.2012 Ресторанний комплекс «Royal Steak Club»: Restaurant Veranda, Pub-34, Club-34,
Чернівці Шеф-кухар
• Відкриття ресторану з нуля.
• Планування кухні і встановлення і розстановка обладнання.
• Формування основного меню, з урахуванням сезонних новинок для ресторану і
Сергій
пабу, а також бізнес-ланчів, банкетного меню ( відпрацювання, дегустація і
написання технологічних карток).
• Контроль якості приготування і подачі страв.
• Проведення, приготування і оформлення банкетів, фуршетів, презентацій.
Солодов
• Подбір і навчання кухарів.
• Управління і організація роботи кухні. Формування графіка роботи кухарів, су-
шефів.
• Формування заявок на закупівлю продуктів,
звітність, контроль термінів реалізації продуктів,
товарного сусідства, ротація).
шеф-кухар
09.2009 - 02.2010 Шеф-кухар в готельно-ресторанному комплексі «ОСКАР», Трускавець. Ресторан -
преміум-класу
• Управління персоналом.
• Організація виробництва. Розширення асортименту страв, вдосконалення
Про мене •
меню. Організація і контроль роботи молодшого персоналу кухні.
Забезпечення дотримання кухнею стандартів ресторану. Написання
технологічних карток, контроль і дотримання технологій приготування.
• Складання заявок на постачання необхідних продовольчих продуктів.
Професійний досвід понад 29 років. Участь у відкритті кухні • Контроль якості страв. Організація безперебійної роботи кухні.
ресторану. Досвід роботи з іноземними шеф-кухарями. Знання • Європейська кухня
європейської кухні. Креативний підхід до написання складання • Контроль роботи персоналу кухні, організація діяльності всієї кухні.
• Приготування страв. Обслуговування банкетів. Набір і навчання
меню, а також сезонне оновлення та введення в меню нових персоналу.
страв. Організація та проведення прийомів, банкетів, весіль, • Розробка промо-акцій ресторану
ювілеїв, дитячих свят, корпоративних заходів та фуршетів. • У підпорядкуванні 12 чоловік
Управління персоналом: набір, навчання, ротація, а також 05.2008 - 08.2009 Шеф-кухар в кафе «Диван» Представництво громадської організації «Центр
поетапний контроль за виконанням технологічних процесів міжнародного обміну», м.Дніпро
(приготування, оформлення - декорування та подачі страв). 01.2006 - 03.2007 ТзОВ «Бонлайф»
Повний підбір та навчання кухарів новим технологіям та Шеф-кухар в готельно-ресторанному комплексі «Бон готель», м.Дніпро
рецептурам. Організація роботи «з нуля»: закупка обладнання
Приймаю і контролюю замовлення продуктів, а також якість (підбір і раціональне розміщення технологічного обладнання), написання меню,
товару, що надходить від фірм-постачальників. Здійснюю навчання персоналу. Проведення тренінгів по роботі кухарів з підрозділами ресторану
та готелю в цілому.
контроль за дотриманням термінів та умов зберігання готової
продукції, а також дотримання товарного сусідства згідно з 08.2004 - 12.2005 Шеф-кухар в ресторані «Титанік», м.Львів
нормативами СЕС. 09.2004 - 11.2005 ТзОВ «Арена-центр» Су-шеф, Київ
Освіта Гарячий та холодний цех, організація роботи молодшого персоналу кухні. За
відсутності шеф-кухаря - організація діяльності цілої кухні.
02.2004-05.2005 ТзОВ«Даніель клуб», Шеф-кухар, Київ
09.1993 - 06.1995 середня
12.2002-07.2003 ТзОВ «Бартоломео», м.Дніпро Шеф гарячого цеху
ПТУ-56, Дніпро
07.1995-06.2002 Займав посаду кухаря. В 1999 р. прийнятий кухарем 4 розряду в кафе «Нірвана»,
Мови Дніпро. В 2002 р. - переведений кухарем 5-розряду.
07.1995-06.2002 Займав посаду кухаря. В 1999 р. прийнятий кухарем 4 розряду в кафе «Нірвана»,
Дніпро. В 2002 р. - переведений кухарем 5-розряду.
Англійська - початковий рівень; російська - вільно
Професійні навички
Контакти
Навички роботи з комп’ютером, ПЗ:
Телефон: [
Ел. пошта: [
Схожі кандидати
-
Шеф-кухар
Дніпро, Вінниця , ще 7 міст -
Шеф-повар
60000 грн, Дніпро -
Шеф-повар
Дніпро, Запоріжжя , ще 6 міст -
Шеф-кухар
Дніпро -
Шеф-повар (запуск заведения, базы отдыха, консультация, разработка меню, обучение)
Дніпро -
Бренд-шеф, керуючий рестораном
Дніпро, Київ , ще 2 міста