Резюме від 23 січня 2019 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1249920

Бухгалтер, системный администратор, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Системный администратор, помощник бухгалтера

з 06.2006 по 06.2012 (6 років)
ЧП ЧТСОА (торговля запасными частями к автомобилям)

Обслуживание орг. техники, обслуживание программного обеспечения, составление, проверка и отправка налоговой отчетности, поиск и исправление ошибок по бух. учету, решение организационных вопросов, внедрение 1С 8.2.

Освіта

ЧФУАБС

Финансы, Черкассы
Незакінчена вища, з 2000 по 2004 (3 роки 8 місяців)

Додаткова інформація

Освіта:Закінчив у 2002 році Черкаську Банківську Академію і отримав не повну вищу освіту за спеціальністю “Фінанси” та здобув кваліфікацію економіста, фінансист та бухгалтер.

Досвід роботи:2003р. працював у ПП “Полюс” на посаді менеджера. Відповідаю за своєчасне поповнення запасів складу, проводжу обробку замовлень, веду роботу з постачальниками по замовленню запасних частин, та ін..
З 11.09.2004р. працював у ПП «Мікст» на посаді менеджера по збуту продукції (комп. техніка), системного адміністратора.
З 2005 року працював у ТОВ «РемАгроПостач» на посаді менеджера по збуту (запасні частини до с/г техніки).
З 2006 року працював на ПП «Поляков» менеджером по закупкам у відділі логістики (хоз. група, з/ч).
З 2007 року працював у ПП «ЧТСОА» системним адміністратором, помічником бухгалтера.
З 2012 року працював ТОВ «Комбінат-Черкаси» системним адміністратором, заступником директора з матеріально-технічних питань.
Паралельно з роботою займаюся впровадженням різних проектів, а саме встановлення та налаштування систем відеонагляду, протипожежних систем, прокладка та налаштування провідних та безпровідних мереж, обмеження доступу, настройка серверів, встановлення та підтримку 1С Бухгалтерії, та інше.

Ділові якості:Активність, комунікабельність, наполегливість, бажання працювати, вміння приймати відповідальні рішення, контролювати бізнес-процеси, приносити прибутки компанії. Вмію працювати з людьми. Готовий до навчання та підвищення кваліфікації.

Додаткова інформація:Відмінне знання комп’ютерної техніки, перифериї та програмного забезпечення. Добре обізнаний з роботою в інтернет. Вмію користуватися будь-якою офісною технікою. Маю права водія категорії В. Маю власний автомобіль. Основна мова: українська, вільно: російська, задовільно: англійський.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: