• Файл

Анастасія

Кондитер

Вік:
24 роки
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Олійник Анастасія Кирилівна

Дата народження: 04 лютого 2001 р.
Місто: м. Кам’янське, Дніпропетровська обл.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Inst: anastasiia_kirillovna_

ОСВІТА

2006-2018р.
УВО-ліцей НІТ, м. Кам’янське.
2018 – 2024р.

Національний медичний університет імені О.О. Богомольця за спеціальністю «Промислова фармація», м.Київ.

ДОСВІД
15.09. 2021 – 24.11.2021 ТОВ «Фармастор» м. Київ
посада: Фармацевт.

З 30.04.2023 працюю на посаді кондитера
Заклад Pla7forma, місто Кам’янське, Дніпропетровська обл.

Мастер класи / навчальні курси:

Кулінарна школа Gastroschool «Початковий кондитер»:
• Робота з заварним тістом (Еклер, шу, профітролі);
• Цукерки (пташине молоко, трюфель);
• Класичні торти ( Наполеон, Медовик, Червоний оксамит, Естерхазі);
• Мусові десерти( Три шоколада);
• Порційні десерти ( Пана-кота, Тірамісу);
• Робота з меренгою ( Павлова, меренговий рулет, зефір);
• Робота з пісочним тістом (тарталетки).

Кулінарна школа Gastroschool МК «М’ясні страви»:
• Вітелло Тонато;
• М’ясо по-бургундськи;
• Свині медальйони з яблоком та кальвадосом;

Онлайн курси кондитера Євгенії Періг:
• Бісквітні торти;
• Марафон « Разом до перемоги» (штолен, солоні кекси);
• Марафон 5 (бріош, шу, солоний наполеон);
• Марафон 6 (моті, печиво,капкейки, мультизлаковий хліб);
• Чізкейки;
• Великодня випічка (паска, панетоне,крафін).

Онлайн курси кондитера Олени Овчиннікової:
• Бенто торти;
• Нарізні тістечка;
• Мусові торти;

Онлайн курси шефа Дениса Суховій:
• Віденська випічка (круасан,даніш, робота з листовим тістом).

Онлайн курси кондитера Тюленевої Дар’ї:
• Мусові тістечка.
• Марафон 3
• Чізкейки
• Кіш

МК «Macarons» Єлизавета Глінська:
• Робота з різними видами меренги ( італійська, французька);
• Робота з шоколадом ( виготовлення ганашів).
МК очний “Сучасний торт” від школи MR. CAKE MERI.
МК очний “Неперевершені тістечка 3D фрукти” від шеф кондитера Артем Кінаш.

ПРОФЕСІЙНІ НАВИЧКИ
• Впевнений користувач ПК (Microsoft office);
• Володіння мовами: ( українська, англійська, російська);
• Наявність водійських прав: категорія «В»;
• Наявність закордонного паспорта.
ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
• Цілеспрямованість
• Постійний розвиток
• Спрямованість на результат
• Відповідальність
• Уважність
• Чесність
• Охайність
• Пунктуальність
• Вміння працювати в команді
• Комунікабельність
• Без шкідливих звичок
• Швидко і з задоволенням навчаюсь новому
БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ
• Сімейне положення: незаміжня
• Діти: немає
• Готовність до відрядження

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: