Резюме від 10 грудня 2016

Руслан

Юрист, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Миколаїв, Харків, Херсон

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрисконсульт

з 06.2007 по нині (16 років 11 місяців)
Військова частина А1836 (Охорона, безпека, оборона)

Ефективно застосовує на практиці здобуті теоретичні знання.
Забезпечує якісне юридичне супроводження адміністративної діяльності установи: надає керівництву пропозиції та консультації щодо вирішення питань правового характеру; готує та перевіряє проекти розпорядчих документів, колективного договору на відповідність вимогам законодавства, надає письмові висновки; здійснює аналіз документів, що надходять від контролюючих органів, матеріалів перевірок, ревізій; готує відповіді на звернення; надає оцінку щодо правомірності списання матеріальних цінностей, дебіторської заборгованості, надає правову оцінку фактам нестач, крадіжок, безгосподарності, псування майна, порушень корпоративної та трудової дисципліни; збирає інформацію про офіційне оприлюднення актів законодавства в друкованих виданнях, здійснює аналіз внесених змін до законодавства.
Вміло здійснює правову експертизу проектів договорів. Має досвід безпосередньої підготовки, узгодження розбіжностей, укладення договорів з урахуванням майнових інтересів установи, ведення претензійної роботи.
Забезпечує належне представництво інтересів установи в судах України всіх інстанцій, підрозділах державної виконавчої служби, інших органах: готує вмотивовані позови, апеляційні та касаційні скарги, заяви про перегляд рішень у зв’язку із нововиявленими обставинами, заперечення, відзиви, клопотання, заяви про поворот виконання, інші документи, пов’язані з виконанням судових рішень; суворо дотримується строків вчинення процесуальних дій, подає/надсилає документи встановленим порядком, веде оперативний облік процесуальних документів в окремих справах; здійснює планування роботи в судах та інших органах; бере участь в судових засіданнях у справах в якості представника позивача, цивільного позивача у кримінальному процесі, відповідача, третьої особи, вміє надати пояснення та обґрунтувати свою позицію; здійснює представництво у справах наказного провадження; здійснює службові відрядження до судових установ (м. Миколаїв, м. Дніпропетровськ, м. Кривий Ріг, м. Одеса); подає виконавчі документи до виконання, аналізує судову практику. Має досвід вирішення судових спорів про стягнення коштів з боржників, стягнення моральної шкоди, спорів, що виникають з корпоративних, трудових, житлових правовідносин, відносин інвестиційної діяльності, спорів про оскарження дій та скасування рішень державної виконавчої служби, державної казначейської служби, державної контрольно-ревізійної служби, державної податкової інспекції, держземінспекції, держаної екологічної інспекції, інспекції держенергонагляду.
Надає правову допомогу, консультації службовцям та працівникам установи.
Постійно займається підвищенням рівня та удосконаленням професійних знань.
Має високий рівень працездатності та самоорганізації, відповідальний і наполегливий у виконанні поставлених завдань, кмітливий, уважний, дисциплінований, пунктуальний, комунікабельний, вміє працювати у колективі.

Освіта

Національна юридична академія України імені Ярослава Мудрого

Факультет № Правознавство, м. Харків
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

диплом спеціаліста, з відзнакою, повна вища освіта за спеціальністю “Правознавство”, кваліфікація юриста;
диплом спеціаліста, з відзнакою, з золотою медаллю, повна вища освіта за спеціальністю “Правознавство”, кваліфікація юриста, спеціалізація прокурорсько-слідча.

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Windows Законодавство України Email Юриспруденція Інфодиск Пошукові системи

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Микола Валентинович

    Микола Валентинович

    Начальник юридичної групи

    Контактні дані приховані
  • Дмитро Олександрович

    Дмитро Олександрович

    Помічник прокурора

    Контактні дані приховані
  • Владислав Вікторович

    Владислав Вікторович

    Начальник юридичної групи

    Контактні дані приховані
  • Роман Андрійович

    Роман Андрійович

    Прокурор

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси:
спорт, музика.

Схожі кандидати

Юрист
Миколаїв

Юрисконсульт
Харків

Юрисконсульт
Харків

Юрисконсульт
Харків

Юрист
Харків

Юрист, адвокат
Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: