- Файл
Наталия
Операційний директор
- Розглядає посади:
- Операційний директор, Адміністратор, Директор ресторану
- Вік:
- 43 роки
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12851335/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Прізвище, ім’я, по батькові: УДОДОВА Наталія Михайлівна
Дата народження: 08.07.1982 року
Контактна інформація: телефон: [
еmail: [
Місце проживання: місто Одеса
Мета:
Отримати посаду рівня менеджера з можливістю свого поступового розвитку у готельно – ресторанній сфері. Маючи досвід управління, організаційні здібності та лідерські якості прагну мотивувати команду на підвищення рівня обслуговування, оптимізацію робочих процесів, гарантуючи таким чином ефективний розвиток закладу та досягнення високих бізнес – результатів.
Освіта:
1988-1997
Загальноосвітня школа №3, м. Балта
1997-2001
Балтське училище південно - українського державного університету імені К.Д. Ушинського
Спеціальність: початкове навчання, психолог молодших класів
2011-2015
Одеський факультет Київського національного університету культури і мистецтв
Спеціальність: готельно - ресторанна справа. Ступінь: магістр
Практичний досвід
2020-2021
засновник онлайн - доставки дієтичного харчування “Nutrition Plate”
2008-2020
ресторан Єстреліта, співвласник та керуючий закладом
2005-2007
ресторан «Едем», адміністратор
2001-2005
ресторан «Ніка», офіціант-бармен
2001
готельно-ресторанний комплекс «Затеряный мир»
1999-2001
центр позашкільної творчості, керівник гуртка
Професійні навички
• Обслуговування гостей
• Знання стандартів ресторанного сервісу
• Вміння швидко і якісно обслуговувати гостей
• Навички ефективної комунікації з гостями
• Створення комфортної та приємної атмосфери
• Робота з постійними клієнтами, підтримання їхньої лояльності
Робота в команді
• Взаємодія з кухнею та баром для своєчасного виконання замовлень
• Командна робота в умовах високого навантаження
• Знання розподілу ролей у зміні
• Продажі та клієнтоорієнтованість
• Знання меню та вміння презентувати страви й напої
• Пропонування додаткових позицій (апсейл)
• Використання навиків активних продажів
• Організація банкетів, спеціальних і корпоративних заходів
• Контроль якості роботи офіціантів, барменів та кухарів
• Контроль за дотриманням санітарних норм
• Робота з постачальниками продуктів та інвентарю
Фінансовий облік і контроль
• Контроль касових операцій
• Облік та інвентаризація
• Аналіз продажів і витрат
Особисті та комунікаційні навички
• Стресостійкість та вміння працювати в умовах високого навантаження
• Вирішення конфліктів і робота з негативними відгуками
• Мультизадачність і організованість
Додаткові навички
• Базове володіння англійською мовою
• Базові знання етикету та сервірування столу
• Організація свят та заходів “під ключ”
• Підготовка спеціальних пропозицій або акцій для залучення клієнтів
• Навички тренінгу та адаптації нових співробітників
Особисті якості
Відповідальна, уважна до деталей, комунікабельна, швидко адаптуюся до нових умов, готова до професійного зростання
Схожі кандидати
-
Директор предприятия
Одеса, Запоріжжя, Київ -
Операційний директор
Одеса, Дніпро -
Директор підприємства
Одеса -
Комерційний директор
Одеса -
Керівник підприємства
63000 грн, Одеса, Вінниця , ще 8 міст -
Директор підприємства, керівник філії, начальник комерційного відділу
Одеса, Запоріжжя , ще 2 міста