Резюме від 21 вересня 2017 PRO

Анна

Еколог, інженер з охорони навколишнього природного середовища, 8 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Експерт з екології

з 09.2014 по нині (9 років 8 місяців)
ПрАТ "Київспецтранс", Київ (Сфера обслуговування)

Підготовка й отримання дозвільних документів для головного підприємства та філій, ведення первинної облікової документації, статистична звітність, організація проведення лабораторного контролю, хімічних аналізів скидів, викидів, грунту тощо, контроль за додержанням природоохоронного законодавства, ведення обліку промислових, бідівельних і побутових відходів, які захоронюються на полігонах ПрАТ"Київспецтранс", заключення договорів на приймання і захоронення відходів, консультування клієнтів, співпраця з контролюючими органами, Київською міською державною адміністрацією, органами санепідслужби, екоінспекцією, лабораторіями.

Провідний інженер відділу екологічного контролю

з 09.2012 по 09.2014 (2 роки)
ПрАТ "Київспецтранс" (Сфера обслуговування)

Підготовка й отримання дозвільних документів, контроль за додержанням природоохоронного законодавства. .

Лаборант

з 04.2012 по 09.2012 (5 місяців)
"Ф-я Київкомбікорм ТОВ "Комплекс Агромарс""", Київ (Производство)

Вхідний контроль сировини та контроль якості готової продукції.

Освіта

Національний університет харчових технологій

Біотехнології та екологічного контролю, Киев
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

Під час навчання отримала диплом бакалавра, спеціальність "Екологія і охорона навколишнього природного середовища" та диплом магістра з відзнакою, спеціальність "Екологічний контроль та аудит". Маю хороші знання, які стосуються питань контролю якості, екологізації харчових технологій, проблем утилізації промислових відходів, поводження з побутовими відходами, з відходами як вторинною сировиною і т.д. Ознайомлена з природоохоронним законодавством України, методичними та нормативними актами з охорони навколишнього природного середовища, порядком підготовки і отримання дозвільних документів. Маю навики роботи в хімічній лабораторії.

Додаткова інформація

Відповідальність, пунктуальність, ціленаправленість, бажання добиватися поставленої мети, здатність швидко навчатися, уміння працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: