- Файл
Владислав
Шеф-повар
- Вік:
- 29 років
- Місто проживання:
- Вінниця
- Готовий працювати:
- Вінниця, Київ, Полтава, Черкаси
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12958939/
Завантажений файл
Файл містить ще 4 сторінки
Версія для швидкого переглядуЦе резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Про мене
Я - шеф-кухар із 10-річним досвідом роботи на кухні. Моя
мета - не лише задоволення гастрономічних вподобань
клієнтів, а й створення незабутніх смакових вражень.
Протягом своєї кар'єри отримав безцінний досвід у різних
закладах, що дозволяє мені поєднувати традиційні рецепти з
інноваційними техніками приготування.
Я розпочав свій шлях кухарем гарячого процесу, здобуваючи
досвід та навички. Поступово, перейшовши до управління
меню та командою, я став шеф-кухарем, де поєдную
пристрасть до кулінарії та лідерські якості.
СУ-ШЕФ. Заклад “Amici/Perfetto” (жовтень 2023 - дотепер)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
ШЕФ-КУХАР. Заклад “Аудиторія” (лютий 2023 - серпень 2023)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Створення нових страв та подальше впровадження їх
в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні.
Проведення інвентаризації на кухні.
Створення технологічних карт блюд.
СУ-ШЕФ. Ресторан “Eurocity” (2020 - 2022)
Контроль якості приготування страв.
Робота з постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
СУ-ШЕФ. Ресторан “СБН” (2019-2020)
Контроль якості приготування страв. Робота з
постачальниками.
Допомога шеф-кухарю в створенні нових страв та
подальше впровадження їх в меню закладу.
Правильна організація роботи кухні. Проведення
інвентаризації на кухні.
1. Управління кухнею та командою.
2. Розробка меню. Створення інноваційних,
збалансованих та сезонних меню.
3. Контроль якості страв.
4. Планування та організація роботи кухні.
5. Навички кулінарних технік. Володіння
різноманітними методами приготування страв
(жарка, тушкування, варка, су-від тощо).
Маю невеликий досвід в
6. Знання гігієни та безпеки.
консалтингу для закладів
харчування.
7. Комунікаційні навички (взаємодія з
персоналом, постачальниками та клієнтами для
забезпечення безперебійної роботи ресторану.
Зв’яжіться зі мною
stepanenko_chef
@vlad_st13
Схожі кандидати
-
Приватний шеф-кухар, нутриціолог
Київ, Львів , ще 2 міста -
Шеф-кухар, керуючий рестораном
Житомир, Івано-Франківськ , ще 8 міст -
Шеф-кухар
Вінниця -
Шеф-повар, бренд-шeф
70000 грн, Київ, Одеса -
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Дніпро, Запоріжжя , ще 8 міст -
Шеф-повар
Київ