- Файл
Наталія
Шеф-кондитер, технолог кондитерського виробництва
- Розглядає посади:
- Шеф-кондитер, технолог кондитерського виробництва, Керуючий виробництвом
- Вік:
- 40 років
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/12992446/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Цікавить посада шеф-кондитер для перспективи розвитку своїх
професійних якостей, реалізації потенціалу.
КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ
Здобула досвід роботи в кондитерському напрямку. Маю знання та застосування
ОСОБИСТІ ДАНІ рецептури та режимів виготовлення простих тортів, тістечок та інших
Громадянство: українка
кондитерських виробів. Знаю технологію приготування всіх видів тіст та кремів.
Проживаю: м.Київ, Україна
Темперую шоколад, вмію створювати декор з шоколаду. Виготовляю мусові
десерти. Можу відтворити заказний торт будь-якої складності (антигравітація, 3Д,
весільні корпоративні багато рівневі).
КОНТАКТИ Добросовісне виконання своїх обов'язків, знання сучасних трендів у
Телефон: [
(Viber / Telegram / WhatsApp) Навички ефективної комунікації — вмію донести свою точку зору, використовуючи
Пошта: [
комунікативними навичками, з легкістю встановлюю контакти, підтримую
розмову, вмію домовлятися і наполягати на своєму. Легко орієнтуюсь у великих
обсягах інформації, можу виділяти головне, робити висновки. Здатна до швидкого
ОСВІТА освоєння всього нового.
Вінницький торговельно В трудовій діяльності завжди відрізнялась своїми досягненнями у виконанні
економічний інститут поставлених завдань. Ініціативна, працюю на результат, не відступаю перед
Менеджмент труднощами.
Рік закінчення: 2009
Мої досягнення:
Кіровоградський кооперативний Створила авторські рецептури пташиного молока, зефіру (з терміном зберігання
фаховий коледж економіки і до 1 місяця) без холодильного обладнання, для виготовлення на підприємствах
права імені М.П.Сая (диплом з великої потужності, працюю з Е добавками.
відзнакою) Володію техніками виготовлення корпусних, нарізних, класичних тістечок
Рік закінчення: 2004 європейського зразка.
Пройшла школу у видатного українського шеф-кондитера, яка навчила мене всім
тонкощам. Вона внесла початок на створення таких відомих кондитерських як:
НАВИЧКИ Honey, Stella sweet, Surprize, Пассаж, тощо.
Висока майстерність у приготуванні
різних видів десертів
Знання технологій приготування
кондитерських виробів ПРОФЕСІЙНИЙ ДОСВІД РОБОТИ
Вміння працювати з натуральними
інгредієнтами та альтернативними 11.2021 – 01.2022 рр.
продуктами Ресторан-кондитерська «STELLA SWEETS»
Декорування виробів Посада: старший кондитер
Організація ефективного виробничого Обов’язки:
процесу, оптимізація витрат • Розробка та вдосконалення рецептів для мусових тортів, еклерів, тартів,
Впровадження нових технологій і макарон та інших десертів та випічки.
вдосконалення рецептур • Створення нових сезонних десертів, адаптація класичних рецептів.
Робота з постачальниками та контроль • Виготовлення десертів з використанням високоякісних та свіжих
якості сировини інгредієнтів.
Вміння пояснювати технологічні • Контроль якості та естетики виготовлених десертів.
процеси команді, навчання молодших • Керування робочим процесом в кондитерському цеху, забезпечення
кондитерів дотримання стандартів гігієни та безпеки праці.
• Проведення навчання і тренінгів для нових співробітників.
Вміння організовувати робочий процес • Робота з постачальниками та заявками.
та ефективно комунікувати з командою • Проведення регулярних переобліків, робота з тех. картами і собівартістю
Відповідальність, уважність до десертів.
деталей, прагнення до розвитку • Ведення всіх супутніх бланків та актів на виробництві.
Креативний підхід до роботи, здатність
пропонувати нові ідеї
Високий ступінь відповідальності 03.2021 – 10.2021 рр.
Працюю в режимі багатозадачності Кондитерський дім Бондаренко
Вмію виконувати поставлені завдання Посада: старший кондитер
в зазначений термін Обов’язки:
Легко знаходжу спільну мову з різним • Організація роботи кондитерського цеху, розподіл завдань серед
колом людей команди.
Уважність та наполегливість • Приготування десертів відповідно до стандартів ресторану.
Дисциплінованість • Допомога у розробці та впровадженні нових позицій у десертному меню.
Володію хорошими організаторськими • Співпраця з шеф-кондитером у вдосконаленні асортименту, хліб на
якостями заквасці (тартін, чіабата, гречаний, житній, гарбузовий, тощо).
Психологічна стабільність в екстрених • Контроль залишків продуктів, участь у замовленні сировини.
ситуаціях • Навчання та наставництво молодших кондитерів.
Націленість на результат, як власний,
так і командний
09.2019 – 03.2021 рр.
«La tarta» відділ пекарні
Посада: пекар
Обов’язки:
• Заміс, розважування тіста, випічка всіх напівфабрикатів для забезпечення
відділу для склеювання тортів.
РЕКОМЕНДАЦІЇ
Готова надати за вимогою
Інші резюме цього кандидата
- PRO
60 000 грн
Київ
Вища освіта · Повна зайнятість
- Старший кондитер, Кондитерський дім Бондаренко, 8 місяців
Схожі кандидати
-
Технолог кондитерського виробництва
Київ -
Керівник цеху, дільниці, виробництва, технолог (гофровиробництво)
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Шеф-кухар
Київ, Львів , ще 3 міста -
Plant manager
50000 грн, Київ, Вінниця , ще 5 міст -
Начальник виробництва, майстер, технолог
40000 грн, Київ