Резюме від 17 грудня 2012

Надія

Інженер-конструктор, 1 800 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Касир

з 06.2012 по 12.2012 (6 місяців)
магазин “Автохімкомплект” (автозапчастини, автохімія)

Освіта

Навчально-науковий Інститут електромеханіки, енергозбереження і систем управління при Кременчуцькому Національному Університеті імені Михайла Остроградського

Спеціальність - “Електромеханічне обладнання енергоємних виробництв”, з присвоєнням кваліфікації “Технічний фахівець з електромеханіки”, “Науковий співробітник з електромеханіки”, Кременчук
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Вище професійне училище № 7

Спеціальність – “Бухгалтерський облік” з присвоєнням професії “Оператор комп’ютерного набору”, “Обліковець (реєстрація бухгалтерських даних)” та кваліфікації “Бухгалтер”, Кременчук
Середня спеціальна, з 2003 по 2007 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Mathcad MATLAB MS Office Pascal Turbo Pascal

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Родинний стан: неодружена

Захистила магістерську роботу на тему “Інформаційно-навчальний комплекс з вивчення цифрових систем керування електроприводом”.
Учасник ІХ міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених і спеціалістів “Електромеханічні та енергетичні системи, методи моделювання та оптимізації” – стендова доповідь на тему “Визначення кривої неробочого ходу синхронного двигуна з досліду вибігу”.
Учасник Х міжнародної науково-технічної конференції молодих вчених і спеціалістів “Електромеханічні та енергетичні системи, методи моделювання та оптимізації” – стендова доповідь на тему “Створення навчально-методичних комплексів для дистанційної підготовки спеціалістів за напрямом „Електромеханіка”.

Можу працювати: інженер центральної заводської лабораторії, інженер лабораторії автоматизації і механізації, інженер-конструктор, інженер-дослідник, науковий співробітник з електромеханіки; оператор комп’ютерного набору; бухгалтер.

Схожі кандидати

Інженер-конструктор
Кременчук, Дистанційно

Інженер-конструктор
Кременчук

Инженер-проектировщик
Кременчук, Вінниця , ще 8 міст

Инженер-конструктор, технолог, мастер
20000 грн, Кременчук, Дистанційно

Інженер-проєктувальник (КБ)
Кременчук, Інші країни, Дистанційно

Інженер-конструктор
Кременчук

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: