Резюме від 5 березня 2024 PRO

Василь

Директор з управління персоналом, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
69 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з управління персоналом

з 02.2010 по нині (14 років 2 місяці)
Агрохолдинг "Торговий дім "Украгропром", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Розробка і реалізація стратегії управління людськими ресурсами.
Формування і реалізація кадрової політики:
Організаційно-штатної політики;
Політики пошуку, відбору і найму персоналу;
Політики розвитку персоналу;
Політики мотивації персоналу;
Політики оцінки результатів діяльності кадрів;
Інформаційної політики.
Розробка організаційної структури створюваних підприємств. Формування системи управління людськими ресурсами. Удосконалення організаційної структури підприємств в процесі розвитку проекту.

За період роботи сформовані управляюча і торгова компанії, виробничі підприємства, департамент управління людськими ресурсами, побудована система управління людськими ресурсами, здійснені реорганізація холдингу і оптимізація ФЗП.

Консультант з кадрових питань

з 12.2009 по 07.2010 (7 місяців)
ООО "Ветко-К", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Робота з удосконалення організаційно-штатної структури підприємства; опис бізнес-процесів, розробка положень про підприємства; пошук і підбір персоналу; розробка і впровадження системи адаптації; розробка системи оцінки персоналу; робота з удосконалення системи мотивації, оплати праці і преміювання персоналу; постановка кадрового діловодства і документообігу.

Директор з персоналу

з 01.2007 по 08.2008 (1 рік 7 місяців)
ООО "Агроскоп Україна", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Участь в розробці і реалізації стратегії управління людськими ресурсами, формування кадрової політики підприємства; планування і управління бюджетом відділу персоналу; робота з удосконалення організаційно-штатної структури підприємства, формування нових структурних підрозділів; опис бізнес-процесів, розробка положень про підрозділи; пошук і відбір ТОП-менеджерів і керівників підрозділів; розробка і впровадження системи адаптації і системи професійного навчання персоналу; організація і проведення заходів з професійного навчання і розвитку персоналу; розробка системи оцінки персоналу; формування кадрового резерву; робота з удосконалення системи мотивації, оплати праці і преміювання персоналу; проведення заходів із зміцнення корпоративої культури, участь в організації і проведенні корпоративних заходів; проведення заходів з підтримання здорового морально-психологічного клімату, попередження і нейтралізації конфліктів в колективах підрозділів; постановка кадрового діловодства і документообігу.

За період роботи компанія виросла в 2,5 рази, сформовано 16 нових підрозділів, регіональні представництва, склади і відділи.

Директор з персоналу

з 11.2003 по 12.2006 (3 роки 1 місяць)
Група компаній, базове підприємство "Укртекстиль", Київ (Виробництво і збут спецодягу, засобів індивідуального захисту, товарів медичного призначення і засобів гігієни, будівельних матеріалів, проведення ремонтних робіт.)

Виконання всього комплексу заходів з планування і управління персоналом групи компаній які займаються виробництвом, будівельними і ремонтними роботами та дистрибюцією (FMCG).

За період роботи в групі компаній удосконалена і оптимізована організаційно-штатна структура підприємств, сформовані нові структурні підрозділи, регіональні представництва і склади; проведена реорганізація підприємств ТОВ "ВКЦ "Укрпромвпровадження" і ТОВ "Укрбудмет"; розроблені пропозиції щодо впровадження на підприємствах системи професійної оцінки персоналу, визначення показників ефективності трудової діяльності працівників, проведена робота з удосконалення системи мотивації і оплати праці персоналу; впроваджена система обліку робочого часу; розроблені положення про підрозділи, посадові і робочі інструкції; проведений кадровий аудит і здійснена постановка кадрового діловодства та документообігу у відповідності з вимогами нормативних документів.

Директор з персоналу

з 10.2002 по 11.2003 (1 рік 1 місяць)
Група компаній, базове підприємство "М'ясний Альянс", Київ (Виробництво і збут продуктів харчування)

Проведення всього комплексу заходів з планування і ведення кадрової роботи з персоналом групи компаній які займаються виробництвом, продажами і зовнішньо-економічною діяльністю.

Розроблена організаційно-штатна структура підприємств; розроблено положення про кадрову політику; впроваджена система пошуку і оцінки персоналу; розроблена і впроваджена система атестації працівників; проведена робота з постановки кадрового діловодства і документообігу; сформовані нові структурні підрозділи; розроблені, затверджені і підписані сторонами Правила внутрішнього трудового розпорядку і колективні договори; розроблені положення про відділи, посадові і робочі інструкції; впроваджена система обліку робочого часу; оформлені документи і отримані дозволи на працевлаштування іноземців та посвідок на їх тимчасове проживання в Україні.

Освіта

Національний університет "Одеська юридична академія"

Економічний (МЦППВЗвЗ), менеджер-економіст, Київ
Вища, з 2001 по 2003 (1 рік 6 місяців)

Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара

Психології, психолог, Дніпро
Вища, з 1998 по 2000 (1 рік 6 місяців)

Київський національний університем імені Тараса Шевченка

Географічний, картограф, Київ
Вища, з 1989 по 1995 (6 років)

Сумське вище артилерійське командне училище

Командний, інженер з експлуатації артилерійського озброєння, Суми
Вища, з 1974 по 1978 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Тренінг "Технології мотивації персоналу". Тренер Станіслав Соловйов

2006, 2 дні

Тренінг "Ефективний пошук, підбір і оцінка персоналу ". Тренер Станіслав Соловйов

2006, 2 дні

ТОВ "Гештальт консалтінг груп". Тренінг "Техніка ефективних продажів". Тренер Олександр Ладигін

2007, 2 дні

Busines Solutions. Тренінг "Стратегічна майстерня". Тренер Борис Жаліло

2007, 4 дні

Тренінг "Стратегічне планування". Тренер Ярослав Краснопольский

2011, 2 дні

Ансвер. Управління ефективністю бізнесу: оцінка і оплата праці на основі КРІ. Тренер Олєґ Кулаґін

2012, 2 дні

Оптимізація оплати праці. Оклади. Премії. Тренер Алєксандр Литяґін

2012, 2 дні

КРІ-менеджмент. Тренер Алєксандр Литяґін

2012, 2 дні

Кадри 2017. Перевірки Державної інспекції з питань праці. Зміни в трудовому законодавстві. Консультант Світлана Заболотна

2017, 1 день

ЦДР "Акцент". Трудові новації 2017 року. Система оплати праці 2017 року. Штрафи за порушення КЗпП. Консультант Мойсеєнко Тетяна

2017, 1 день

ЦДР "Акцент". Тарифна оплата праці. Атестація. Перевірки інспекції Держпраці. Консультант Мойсеєнко Тетяна

2017, 1 день

ЦДР "Акцент". Класифікатор професій, страховий стаж, особи з інвалідністю. Консультант Мойсеєнко Тетяна.

2018, 1 день

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS PowerPoint MS Access

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Рекомендації надам за вимогою.

Особисті якості: самостійність, рішучість під час прийняття рішень, організаторські якості, відповідальність за прийняті рішення, вміння мобілізувати підлеглих на виконання задач, аналітичні здібності, прагнення до професійного удосконалення і особистісного росту.

Захоплення та інтереси: веду активний спосіб життя, люблю подорожувати, займаюся ігровими видами спорту, цікавлюся військовою технікою і озброєнням, захоплююся географією і психологією.

Мета: реалізація професійного досвіду, удосконалення професійних знань і навичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: