Резюме від 19 березня 2008

Олександра

Керуючий відділеням

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

головний економіст

з 04.2001 по нині (23 роки 2 місяці)
ВАТ "Райффайзен Банк Аваль", Стара Вижівка (Фінанси, банки, страхування)

Залучення і обслуговування юридичних осіб, кредитування малого та середнього бізнесу в межах компетенції відділення, заключення договорів по зарплатних проектах, відповідаю за емісію платіжних карток. В обов"язки входить контроль за банківським операціями на відділення та їх відповідність в бухгалтерському обліку. Відповідальна за роботу банкомату, завантаження його та розвантаження. Виконую обов"язки начальника відділення на період його відпустки.
Отримала сертифікат по обслуговуванню корпоративних клієнтів.

Освіта

Тернопільська академія народного господарства

Магістр фінансів, Тернопіль
Вища, з 2003 по 2005 (1 рік 9 місяців)

З 1992 р. по 1995 р. навчалася в Академічному центрі бізнесу і права м. Слав"янск та отримала спеціальність облік і аудит (бакалавр).

Додаткова інформація

В банківській сфері почала працювати в 1992 році на посаді контролер-касир в Старовижівському відділенні Ощадбанку. В 1994 році перейшла працювати в Старовижівське відділення КБ"Приватбанк" економістом. В мої обов"язки входило залучення депозитів юридичних осіб та за залучення коштів на міжбанківському ринку, виконувала емісійно-касову роботу та аналіз діяльності відділення,заміщала кредитного інспектора на період його відсутності. З 1997 по 2001 рік - головний бухгалтер Старовижівського відділення Ощадного банку. В 2001 році відкривалось Старовижівське відділення АППБ "Аваль", куда запросили мене на роботу, де і працюю по сьогоднійшній день.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати