Резюме від 5 травня 2024 PRO

Сергій

Юрист, адвокат, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний юрист, адвокат (єдиний)

з 06.2023 по нині (11 місяців)
"Дарницький вагоноремонтний завод", філія (АТ "Укрзалізниця"), Київ (Машинобудування)

Договірна та претензійно-позовна робота, представництво та захист інтересів підприємства у: судах всіх інстанції та юрисдикцій - стягнення заборгованості з контрагентів по договорах перевезення вантажів та постачання товарів, Фонду соціального страхування України, Державної податкової служби України, Державного агенства резерву України; правоохоронних органах (прокуратура, поліція, СБУ) — з приводу крадіжок майна підприємства, завдання шкоди в наслідок військової агресії російської федерації; Державній виконавчій службі - супроводження виконання судових рішень, оскарження дій державних виконавців.

Головний юрист, адвокат

з 03.2023 по 06.2023 (3 місяці)
"Центр транспортної логістики", філія (АТ "Укрзалізниця), Київ (Транспорт, логістика)

Претензійно-позовна та договірна робота, представництво та захист інтересів підприємства у: судах всіх інстанції та юрисдикцій стосовно перевезення вантажів залізничним транспортом, як у міжнародному сполученні так і по Україні; правоохоронних органах (прокуратура, поліція, СБУ) — з приводу крадіжок майна підприємства, завдання шкоди в наслідок військової агресії російської федерації; Державній виконавчій службі - супроводження виконання судових рішень, оскарження дій державних виконавців.

Головний юрист, адвокат

з 03.2020 по 01.2023 (2 роки 10 місяців)
"Дарницький вагоноремонтний завод", філія (АТ "Укрзалізниця"), Київ (Машинобудування)

Претензійно-позовна та договірна робота, представництво та захист інтересів підприємства у: судах всіх інстанції та юрисдикцій - стягнення заборгованості з контрагентів по договорах перевезення вантажів та постачання товарів, Фонду соціального страхування України, Державної податкової служби України, Державного агенства резерву України; правоохоронних органах (прокуратура, поліція, СБУ) — з приводу крадіжок майна підприємства, завдання шкоди в наслідок військової агресії російської федерації; Державній виконавчій службі - супроводження виконання судових рішень, оскарження дій державних виконавців.

Начальник юридичного відділу

з 04.2017 по 03.2020 (2 роки 11 місяців)
КП "Чернігівське тролейбусне управління" ЧМР, Чернігів (Транспорт, логістика)

Повне юридичне супроводження діяльності підприємства: договірна робота; претензійно-позовна діяльність; представництво інтересів підприємства в судах загальної юрисдикції, зокрема судові спори пов’язані зі стягненням заборгованості, неустойки в ході виконання договорів, оскарження податкових-повідомлень рішень, постанов про накладення адміністративних стягнень, наказів про проведення перевірки та приписів Державної екологічної інспекції, трудові спори; представництво інтересів підприємства у якості цивільного позивача в кримінальних провадженнях.
Керівництво відділом.
Член тендерного комітету.
Спеціалізація: господарська, цивільна, адміністративна.

Юрист

з 04.2010 по 04.2017 (7 років)
Юридична приватна практика, Чернігів (Юриспруденція)

Надання юридичних послуг з господарського, цивільного, трудового права як фіз. так і юр. особам: кредитні спори (визнання договору поруки та іпотеки припиненими), реєстрація підприємств, підготовка документів для відчуження підприємств, внесення змін до установчих документів (зміна складу засновників, статутного капіталу, директора, КВЕД, адреси, назва), Складання процесуальних документів, договорів, ведення переговорів, представництво інтересів в судах загальної юрисдикції, робота з виконавчими службами, місцевими органами влади.

Провідний фахівець з юридичних питань

з 12.2008 по 04.2010 (1 рік 4 місяці)
ПП «Правовий центр «Юрконсалтинг», Чернігів (Юриспруденція)

Складання процесуальних документів, ведення переговорів, представництво інтересів як юридичних так і фізичних осіб в судах загальної юрисдикції.

Юрисконсульт 2 категорії

з 06.2007 по 12.2008 (1 рік 6 місяців)
Відкрите акціонерне товариство «Чернігівський ремонтно-механічний завод« Жовтневий молот», Чернігів (Металургійна промисловість, металообробка)

Претензійно-позовна робота; складання господарських договорів; ділове листування; представництво в судах загальної юрисдикції; участь в проектах розвитку підприємства.

Освіта

Український університет фінансів і права

Правознавство, Київ
Вища, з 2007 по 2008 (1 рік)

Диплом з відзнакою. Магістр.

Українсько-російський інститут

Юридичний (цивільне, господарське право і процес), Чернігів
Вища, з 2002 по 2007 (5 років)

Диплом з відзнакою. Спеціаліст.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

- маю свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю;
— уміння проводити переговори;
— навички ведення повного правого забезпечення діяльності організації;
— досвід представлення інтересів юридичних та фізичних осіб в різних інстанціях судів загальної юрисдикції;
— досвід колективної роботи;
— досвід роботи на керівних посадах;
— досвід досудового вирішення спірних питань та конфліктних ситуацій.

Відповідальний, чесний, комунікабельний, уважний до деталей, дисциплінований, психологічно та фізично стійкий, пунктуальний.

Сімейний стан: не одружений.
Діти: ні.
Водійське посвідчення: так.
Можливість відряджень: так.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: