• Файл

Руслан

Керуючий мережею закладів харчування

Вік:
51 рік
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ІВАШКІВ
РУСЛАН
Керуючий закладами громадського харчування

ОСОБИСТІ ДАНІ КЛЮЧОВА ІНФОРМАЦІЯ
Національність: українець Я кваліфікований фахівець з успішним досвідом роботи в сфері громадського
харчування / ресторанних послуг, володію знаннями ресторанної роботи з
Дата народження: 26.09.1973
«нуля». Здобув успішний досвід в організації ресторанних процесів
Проживаю: м.Тернопіль, Україна (планування, аналіз, контроль). Володію комунікативними навичками, з
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») легкістю встановлюю контакти, підтримую розмову, вмію домовлятися і
(Viber, Telegram) наполягати на своєму. Легко орієнтуюсь в великих обсягах інформації, можу
Пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») виділяти головне, робити висновки. Вмію працювати в високому темпі та
вкладатися в стислі терміни, можу сконцентруватися на поставленій задачі
задля досягнення результату. Спроможний швидко зорієнтуватись та знайти
вихід в складних ситуаціях, здатний налагодити роботу колективу.
НАВИЧКИ Ініціативний, працюю на результат, не відступаю перед труднощами.
Системний підхід до роботи Заклад громадського харчування для мене – це велика родина, куди гості
Управління рестораном / командою приходять за гарним обслуговуванням та посмішками, я ціную кожного з них.
Лідерські якості та вміння
мотивувати співробітників
Хороші організаторські якості
Здатність критично мислити та ДОСВІД РОБОТИ
ефективно вирішувати проблеми
Налагодження робочих процесів Керуючий закладами громадського харчування ФОП (Піцерія, ПАБ,
Стратегічний менеджмент Ресторани) з 1996 – 2021 рр.
Планування і самоорганізація  Створення і запуск закладів з «нуля»;
Толерантність та гостинність  Визначення, формулювання, планування, здійснення і координування
діяльності роботи закладів, подальший стратегічний напрямок
Бездоганна охайність
розвитку закладів;
Психологічна стабільність в
 Здійснення керівництва діяльністю ресторану (кафе, піцерії і т. ін.),
екстрених ситуаціях направленою на забезпечення високої якості виготовляння їжі та
Стресостійкість обслуговування споживачів;
Аналітичний склад розуму  Забезпечення своєчасної поставки продовольчих товарів,
Відданий працівник напівфабрикатів та сировини згідно із заявками структурних
підрозділі;
 Перевірення наявності супровідних документів на товари, що
надходять, посвідчення про якість;
ОСОБИСТІ НАВИЧКИ  Визначення, формулювання, планування, здійснення і координування
діяльності закладів, стратегічний напрямок подальшого розвитку;
Здатність знаходити, пропонувати,  Визначення та постановка виконання основних і поточних завдань;
захищати і втілювати в життя  Загальне управління фінансово-господарською діяльністю закладів;
нестандартні рішення  Управління персоналом (підбір, навчання, формування системи
Навички в галузі планування, мотивації), забезпечення дотримання стандартів ресторану, контроль
управління і розвитку закладу чистоти в закладі;
Націленість на результат, як  Забезпечення якісного обслуговування гостей, підтримання затишної
власний, так і командний атмосфери / вирішення конфліктних ситуацій;
Уміння брати відповідальність на  Контроль за системою меню, інвентарем, обслуговуванням технічного
обладнання;
себе і свою команду
 Наставництво, перевірка якості роботи працівниками та вела тренінги;
 Виконання організації банкетів, конференцій та інших заходів;
 Постійне спілкування та робота з гостями.
ДОДАТКОВА  Досягнення:
 Успішний вихід новоствореного закладу на ринок;
ІНФОРМАЦІЯ  Кожен клієнт повертався і був задоволений обслуговуванням закладу;
Робота з компютером:  Постійне поліпшення роботи (ресторану / закладу персоналу, сервісу
Microsoft Office, Excel, Айко обслуговування та ін.);
 Розробляв різні акції для залучення клієнтів та підняття показників
Водій категорії «В» загального виторгу та середнього чека.

ВОЛОДІННЯ МОВ ОСВІТА ВИЩА
Англійська – А2 Тернопільський комерційний інститут
Українська – рідна Економіка підприємства
Іспанська – А2 Економіст
Рік закінчення: 1995

ЗАХОПЛЕННЯ
Подорожі
Саморозвиток

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: