Резюме від 17 травня 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1373732

Економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація


РЕЗЮМЕ
Повідайко Галина Ярославівна


Дата народження:17.10.1979 року
Адреса проживання:м.Житомир, вул.Вітрука 42/7 кв. 192
Сімейний стан:одружена
Конт.телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта:
1996-2001рр. – Тернопільський державний педагогічний університет ім. В.Гнатюка. Факультет початкових класів, спеціальність "вчитель початкових класів і народознавства". Кваліфікація – вчитель початкових класів та народознавства.
2005-2007рр. – Житомирський Інститут підприємства та сучасних технологій. Факультет - відділення перепідготовки спеціалістів, спеціальність «фінанси».
Досвід роботи:
листопад 2011 по теперішній час – провідний спеціаліст Відділу супроводження продажів Відділення «Житомирська регіональна дирекція» ПАТ «ВТБ Банк».
Функціональні обов`язки: перевірка пакету документів позичальника на відповідність нормативних документів банку, відкриття та супроводження кредитної угоди в програмному забезпеченні; встановлення кредитних лімітів, моніторинг заборгованості клієнтів по картрахунках, проведення роботи з позичальником по погашенню простроченої заборгованості, підготовка та відправлення листів позичальникам про переукладання договорів страхування в акредитованих компаніях; проведення операцій з платіжними картками, замовлення та отримання платіжних карток та ПІН-конвертів від ГО, підключення додаткових послуг за операціями ПК, підготовка договорів та додаткових документів щодо отримання платіжних карт клієнтам.
квітень 2011р. по жовтень 2011 – провідний експерт Сектору платіжних карт Відділення «Житомирська регіональна дирекція» ПАТ «ВТБ Банк» (у зв’язку з реорганізацію)
Функціональні обов`язки:підтримка необхідних даних на актуальному рівні програмного комплексу з емісії та обслуговування міжнародних платіжних карток (IS-Card, IS-Client) на рівні відділення, організація замовлення та отримання платіжних карток та ПІН-конвертів від ГО та відправка до підпорядкованих відділень, проведення візуального контролю та перевірки платіжних карт на наявність пошкоджень, введення даних до автоматизованої системи реєстрації клієнтів, надання відомостей до формування статистичної звітності за операціями з платіжними картками до підрозділів банку, оформлення та супроводження карткових справ співробітників банку, підключення додаткових послуг за операціями ПК, проведення зарахування коштів на поповнення картрахунків співробітників банку, підготовка інформації та супроводжуючих документів з питань операцій з використанням платіжних карток для надання відповідей клієнтам.
травень 2008р. – травень 2010р. – експерт підтримки адміністрування та забезпечення бази даних Відділу платіжних карт Житомирської філії ВАТ ВТБ Банк.
Функціональні обов`язки:супровід в системі емісії платіжних карт, рахунків, договорів, блокування та перевипуск карт, розгляд запитів, надання виписок та консультацій клієнтам, оформлення та супроводження карткових справ співробітників банку, підключення додаткових послуг за операціями ПК, проведення зарахування коштів на поповнення картрахунків клієнтів, співробітників банку списання комісій відповідно до тарифів банку, отримання (реєстрація) карток та ПІН-конвертів з ГО, відправка їх підпорядкованим відділенням., проведення інвентаризації та знищення платіжних карток.
лютий 2008р. – травень 2008р. – економіст відділу супроводження банківських операцій Житомирської філії ВАТ ВТБ Банк.
Функціональні обов`язки: супроводження банківських операцій в національній валюті, проведення платіжних доручень, меморіальних ордерів та платежів населення, формування виписок клієнтів, формування та зшив документів дня.
грудень 2007р. – лютий 2008р. – економіст відділення №6 Житомирської філії ВАТ ВТБ Банк.
Функціональні обов`язки: супроводження банківських операцій в національній валюті, проведення платіжних доручень та платежів населення, формування виписок клієнтів, оформлення чекових книжок.
квітень 2007р. – грудень 2007р. – оператор ЕОМ Житомирського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти (бухгалтер Управління освіти Житомирської ОДА).
Функціональні обов`язки: Бухгалтерська звітність.
серпень 2001 р.- вересень 2002р. – головний економіст відділу по роботі з активами-пасивами та фінансово-економічного відділу Вінницької дирекції Акціонерного комерційного агропромислового банку «Україна».
Функціональні обов`язки: фінансово-економічний аналіз, звітність, ведення архівної справи, впорядкування архівних документів
Навики:
Вільне володіння українською, російською мовами. Базові знання англійської мови.
Вільне Володіння ПК: Windows, MS Office – досконало, вміння працювати в мережі Internet та з електронною поштою, вміння користуватись офісною технікою, спеціалізовані банківські програми ПЗ «IS-Card», АБС Б2, АБС «Скрудж»,Lotus, BR-Ratail.
Особисті якості:
Амбіційна, наполеглива, відповідальна, організована, здатна працювати в команді і особисто, ефективно використовувати час, організована, комунікабельна, легко сходжусь з людьми, неконфліктна, наполеглива у роботі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: