Резюме від 19 травня 2024

Микола

Керівник відділу логістики

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник складської та товарної логістики

з 09.2012 по 06.2021 (8 років 9 місяців)
ТОВ "ЕКО", Київ (Роздрібна торгівля)

•Організація роботи, контроль і координація діяльності центральних та регіональних складів. Проектування и розробка логістичних систем і процесів.
•Успішне впровадження системи WMS , повне адміністрування і оптимізація її роботи, підтримка та навчання користувачів, налаштування параметрів для системних процесів та їх запуск, моніторинг та виправлення помилок в роботі системи. Розробка статистичних звітів , внесення і настройка необхідних змін в топології складу. Робота з Cross Docking, pick-by-line.
•Налаштування процесу якісної комплектації, групування товарів та ефективності вантажопотоків. Контроль логістичних характеристик 20 000 SKU на складі та їх зміни.
•Впровадження системи нарахування відрядної форми заробітної плати.
•Розробка системи ефективної боротьби з протермінованою продукцією в мережі компанії.
•Розробка і впровадження нормативних матеріалів и форм звітності по логістиці для підрозділів компанії та проведення інвентаризацій.

Керівник відділу логістики

з 09.2009 по 09.2012 (3 роки)
ТОВ «Вектура», Луцьк (Дистрибуційна / розподільча логістика)

•Підбір,навчання і розподіл персоналу відділу продажів,складу та експедиції. Розробка цілей, стратегій продаж, бюджету, місячних планів,фінансових показників, розвитку території та контроль за її виконанням. Планування та контроль обcягів продажу. Побудова системної дистрибуції регіонів. Збір та аналіз інформації про ситуацію на ринку, діяльність конкурентів в регіоні. Контроль відвантажень згідно дотримання клієнтом платіжної дисципліни. Координація брендового портфелю.

Супервайзер

з 12.2008 по 09.2009 (9 місяців)
ПП «Дельта», Луцьк (Дистрибуційна / розподільча логістика)

•Контроль забезпечення оперативного просування та домінування продукції над конкурентами. Розвиток та постійне покращення потенціалу РТТ. Аналіз та і контроль дебіторської заборгованості відділу. Координація роботи менеджерів з продажу. Проведення аналітичних висновків та внесення пропозицій для керівництва та відділу маркетингу.

Транспортний логіст

з 09.2007 по 06.2008 (9 місяців)
Компанія «VGP», Луцьк (Виробництво)

•Організація та управління робочими процесами транспортної логістики. Формування доставки товарів по території України та за її межами усіма видами вантажних автомобілів та залізницею. Розробка та впровадження оптимізації руху власного та найманого транспорту. Участь у складанні бюджету відділу логістики.

Адміністратор відділу логістики

з 06.2006 по 09.2007 (1 рік 3 місяці)
ПП «SAVSERVIS», Луцьк (Дистрибуційна / розподільча логістика)

•Обробка замовлень в базі даних,формування транспортних маршрутів згідно обсягів замовлень. Контроль та координація роботи водіїв на маршруті.

Освіта

НУ «Львівська політехніка»

Менеджер зовнішньоекономічної діяльності, Львів
Вища, з 2001 по 2004 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint WMS Qguar

Рекомендації

Володимир Володимирович Єжижанський

Володимир Володимирович Єжижанський

Заступник ген.директора з питань логістики, ТОВ "ЕКО"

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: