Резюме від 19 січня 2024 PRO

Юлія

Фінансист, економіст, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Чернігів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Оператор телекомунікаційних послуг

з 06.2021 по 09.2023 (2 роки 3 місяці)
АТ "Сенс Банк", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

З червня 2021 року - посада по беззаставному стягненню простроченої боргу на пізніх термінах, а саме
- ведення переговорів з клієнтами банку, у яких виникла прострочена заборгованість по кредитах;
- роз’яснення чинного законодавства про відповідальність щодо несплати боргу.
З жовтня 2021 року по теперішній час переведена на вхідну лінію беззаставного стягнення простроченої заборгованості по роботі з боржниками на різних термінах простроченої заборгованості.

Головний спеціаліст фінансово-господарського відділу

з 02.2021 по 05.2021 (3 місяці)
Управління соціального захисту населення Чернігівської райдержадміністрації, Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

Опрацювання даних по персоніфікованих справах. Ведення звітності з ЄСВ. Ведення обліку працюючих та непрацюючих отримувачів соціальних допомог та послуг. Ведення документації комісії із соціального страхування. Інша робота.

Головний економіст

з 01.2018 по 10.2020 (2 роки 9 місяців)
Філія Чернігівського обласного управління АТ "Ощадбанк", Чернігів (Фінанси, банки, страхування)

З 01.2018 по 10.2018 - провідний економіст сектору роздрібного бізнесу, з 10.2018 по 10.2020 - головний економіст сектору роздрібного бізнесу.
Консультування та надання роз’яснень клієнтам по продуктах та послугам банку, залучення потенційних клієнтів, проведення верифікації та ідентифікації клієнтів, продаж банківських продуктів, оформлення депозитів фізичних осіб, оформлення та супроводження кредитів, відкриття поточних, карткових рахунків фізичним особам. Проведення презентації. Організація та контроль якісного обслуговування клієнтів. Організація роботи відділення, направлена на виконання затверджених планових показників. На час відпустки керуючого відділення виконувала обов’язки керуючого. Робота з існуючою базою клієнтів та її поповнення. Продаж страхових послуг. оформлення розміщення цінностей в індивідуальні сейфи (депозитарій). Формування та зведення операційних документів дня.
Інша робота.

Головний спеціаліст відділу фінансово-економічного відділу

з 01.2003 по 12.2017 (14 років 11 місяців)
Управління виконавчої дирекції Чернігівської області, Чернигов (Фінанси, банки, страхування)

В цій установі я почала працювати референтом,після закінчення інституту мене перевели на посаду головного спеціаліста фінансового відділу на виконання обов'язків, пов'язаних з реєстрацією фізичних та юридичних осіб, займалась аналітикою даних по заборгованості поточної та простроченої. З січня 2008 мої обов'язки - приймати та зводити фінансові звіти, вести облік необоротних активів, метеріалів і запасів, касові операції, розрахунки з підзвітними особами. Вела банківські операції, списанням безнадійної заборгованості. Проводила роз'яснювальну роботу, семінари з працівниками Чернігівської області по напрямках, які входили в мої обов'язки. Добре володіла законодавчою базою. Також вела облік автомобільних шин, контролювала пробіг шин, обліком акумуляторних батарей та їх списанням. Проводила шляхові листи водіїв, надходження та списання бензину.
В жовтні 2012 року в зв'язку з скороченням штату пішла працювати в ПАТ "Альфа-Банк" (тепер це державний бант АТ "Сенс Банк" ) молодшим спеціалістом управління беззаставного стягнення заборгованості на пізніх термінах.в тому ж році мене перевели на посаду спеціаліста цього ж відділу. Ще через три місяці призначили старшим спеціалістом. Основною роботою було стягнення з боржників заборгованості по кредитних договорах.
В листопаді 2013 року в зв'язку з розширенням на попередньому місці роботи - Виконавча дирекція фонду соціального страхування в зв'язку з втратою непрацездатності на посаду головного спеціаліста фінансово-економічної діяльності в сектор фінансів, обліку, і звітності. В мої обов'язки входило підготовка банківських документів (виписки,платіжні доручення, робота з казначейською службою), обробка заявок-розрахвід сирахувальників на матеріальне забезпечення, пов'язане з оплатою лікарняних, виплат по вагітності та пологах, виплат на поховання. Підготовка фінансових звітів, контроль та аналіз фінансових потоків.
З серпня 2014 року по серпень 2017 року була призначена на посаду заступника начальника фінансово-економічного відділу - начальник сектора фінансів, обліку та звітності. Складала звітність, аналітичні матеріали для керівництва; аналіз заборгованості; ведення реєстрації страхувальників в Чернігівській області; здійснювала контроль за використанням коштів Фонда, веденням обліку і звітності їх надходження та використання; підготовка бюджету; виплати застрахованим особам матеріального забезпечення і надання соціальних послуг , інше.
С серпня 2017 року в зв'язку з об'єднанням з іншим фондом соціального страхування була переведена на посаду головного спеціаліста фінансово-економічної діяльності. В обов'язки входило щоденне контролювання за фінансовими потоками, планування
Та розподілення коштів за статтями соціальних виплат, виконання і аналіз бюджетних показників, т.і.
В грудні 2017 року попала під скорочення штатів.

Освіта

Чернігівській державний інститут економіки і управління

Фінанси, Чернигов
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Знання і навички

M.E.Doc 1С:Бухгалтерія MS Excel Клієнт-Банк MS Outlook

Знання мов

Українська — вільно

Додаткова інформація

Відношу себе до людей, які легко навчаються, вміють находити спільму мову з оточуючими. Пунктуальна, стрессостійка, спокійна, стабільна, організована, подобається дізнаватись нове і надбавати нові навички для подальшого свого професійного розвитку. Добре володію нормативно-правовою базою, персональним комп'ютером, роботою з документацією.

Схожі кандидати

Економіст-фінансист, менеджер
Чернігів, Київ, Ніжин

Финансист, экономист
6000 грн, Чернігів

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: