• Файл

Анастасія

Технолог харчової промисловості

Розглядає посади:
Технолог харчової промисловості, Технолог
Вік:
24 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Заврічко
Анастасія
ІНЖЕНЕР - ТЕХНОЛОГ ХЛІБОБУЛОЧНИХ
ВИРОБІВ

Стисло Навички
про мене Взаємодія з іншими спеціалістами для
обговорення та аналізу результатів
Маю 6 місяців насиченого досвіду
Проведення тестувань та випробувань продукції
роботи техніком-лаборантом та
Підготовка звітності та аналітики
техніком-технологом харчового
Розв’язання проблем у виробничих процесах
виробництва. Швидко опановую нові
Розробка та впровадження технологічних процесів
процеси, прагну професійного
Адаптація до нових умов роботи
зростання та готова ефективно
Дотримання корпоративної культури та цінностей
впроваджувати знання для розвитку
компанії.

Контакти Досвід роботи
Адреса: вул. Канатна, 128 ТЕХНІК - ЛАБОРАНТ Впроваджування нововведення для покращення процесів
та результативності роботи.
м. Одеса, Україна ТОВ «Пуратос Україна»
02.08.2024 – 29.11.2024 Приймання активної участі в постійному навчанні та
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
розвитку професійних навичок.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)/ [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Дотримання встановлених процедур і стандартів якості.
Дата народження: 30.06.2001 Збирання та аналізування даних з експериментальних
досліджень у сфері хлібобулочного та кондитерського
виробництва.
На основі результатів та літературних джерел готувалися
структуровані звіти, аналітичні таблиці й презентації у
Microsoft Word, Excel та PowerPoint.

ТЕХНІК-ТЕХНОЛОГ Здійснення пошуку і виправлення недоліків у
ХЛІБОБУЛОЧНИХ, виробничих процесах.

Додаткова КОНДИТЕРСЬКИХ
ВИРОБІВ
Сприйняття оптимізації виробничих процесів шляхом
систематизації результатів досліджень для подальшого
інформація ТОТ “Груп” впровадження в практику.
25.02.2025 - 30.05.2025 Планування та організація своєї роботи
Володіння мовами: Українська,
Російська, Англійська, Польська. Освіта
ОДЕСЬКИЙ Сертифікат “Проходження участі в “Ігри заводів”
Проходження курсів: НАЦІОНАЛЬНИЙ від UGEN”
Сертифікат “Курс “SMM- ТЕХНОЛОГІЧНИЙ Детально вивчила, як оптимізовувати бізнес-
спеціаліст”” УНІВЕРСИТЕТ системи й процеси з використанням
Диплом магістра технологічних систем
01.09.2023 – 14.01.2025

ОДЕСЬКИЙ Освітня програма “ Технології хлібобулочних,
НАЦІОНАЛЬНИЙ кондитерських, макаронних виробів та
ТЕХНОЛОГІЧНИЙ харчоконцентратів”
УНІВЕРСИТЕТ Спеціальність «181. Харчові технології»
Факультет. Технології зерна та зернового бізнесу
Диплом бакалавра
01.09.2019 – 30.06.2023 Стипендіат.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: