Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 березня 2024 PRO

Олег

Архітектор, дизайнер, науковець, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Помічник адвоката

з 06.2013 по нині (10 років 9 місяців)
Адвокат Прокопенко, Киев (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Виконую завдання архітектора та дослідника з кандидатським званням PhD в області архітектури для розробки проектів, що поєднують інноваційні концепції та функціональність з врахуванням соціокультурних потреб.
Наукова діяльність, публікація наукових статей та участь у наукових проектах.
Розробка архітектурних проектів різного масштабу, включаючи житлові будівлі, комерційні об'єкти та громадські простори.
Керівництво проектами від концепції до завершення будівництва.
Участь у веденні переговорів з клієнтами, партнерами та владними органами.
Навички роботи зі спеціалізованим архітектурним програмним забезпеченням, таким як AutoCAD, Revit+V-Ray, Adobe Photoshop, CorelDRAW, Autodesk 3ds Max, WordPress, забудова згідно Державним будівельним нормам, архітектурна візуалізація.
Досвід в роботі з архітектурними командами та керівництво проектами.
Достатній рівень аналітичних та дослідницьких навичок.
Комунікативна та презентаційна здібності.

Во ученого секретаря

з 04.2011 по 04.2012 (1 рік)
НДПІ містобудування, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Наукова робота, розробка державних будівельних норм

Головний спеціаліст

з 04.2009 по 11.2011 (2 роки 7 місяців)
Міністерство регіонального розвитку та будівництва України, Киев (Державні організації)

Працюючи в Міністерстві регіонального розвитку та будівництва України приймав участь у підготовці:
-проекту наказу Мінрегіонбуду від 27.05.2009 № 212 «Про затвердження Положення про Архітектурно-будівельну атестаційну комісію», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 04.08.2009 за № 726/16742;
-проекту наказу Мінрегіонбуду від 26.08.2009 № 347 «Про затвердження персонального складу Архітектурно-будівельної атестаційної комісії»;
-проекту наказу Мінрегіонбуду від 28.09.2009 № 393 «Про затвердження Кваліфікаційних вимог до відповідальних виконавців окремих видів робіт, пов`язаних із створенням об`єктів архітектури», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05.02.2010 за № 135/17430;
-проекту наказу Мінрегіонбуду від 19.11.2009 № 498 «Про затвердження Розміру і порядку справляння плати за видачу кваліфікаційного сертифіката архітектора (його дубліката)», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 08.04.2010 за № 281/17576;
-проекту наказу Мінрегіонбуду «Про затвердження Форми бланка кваліфікаційного сертифіката архітектора».

У сфері містобудування та архітектури виконував доручення Кабінету Міністрів України, підготовку відповідей на звернення Адміністрації Президента України, Верховної Ради України, Народних депутатів України, Генеральної прокуратури України, центральних органів виконавчої влади, міських голів, депутатів місцевих рад, юридичних та фізичних осіб.
Приймав безпосередню участь в організації відзначення Дня архітектури України, підготовці проведення нарад, круглих столів, Плану дій департаменту та відділу. Виконував поточну роботу з місцевими державними адміністраціями, органами місцевого самоврядування, головними управліннями, відділами містобудування та архітектури АР Крим, обласних, Київської, Севастопольської державних адміністрацій, виконавчих комітетів міських рад.
Працював з питаннями щодо додержання вимог Законів України «Про основи містобудування», «Про архітектурну діяльність», «Про регулювання містобудівної діяльності», постанов Кабінету Міністрів України, наказів Міністерства, державних будівельних норм, вихідних даних для проектування, містобудівної та проектної документації, ліцензування та професійної атестації.

Аспірант

з 09.2003 по 09.2006 (3 роки)
ПАТ "КиевЗНДИЕП", Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка кандидатської дисертації

Приватна архітектурна практика

з 06.2002 по нині (21 рік 9 місяців)
Архітектор Прокопенко, Київ (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка архітектурних інвестиційних проектів.
Отримання будівельного паспорта та містобудівних умов та обмежень, архітектурне проектування.
Введення в експлуатацію.

Інформація про мої інші проекти в кінці резюме!

1.Консультації з питань містобудівного законодавства, супровід об'єктів, застосування будівельних норм, отримання вихідних даних для проектування, виконання будівельних робіт (повідомлення, декларація тощо), прийому в експлуатацію закінчених будівництвом об'єктів.
2. Розробка містобудівного розрахунку для отримання градусів та обмежень (Альбом з графічним, аналітичним розділами та ТЕП).
3. Розробка ескізу намірів забудови отримання будівельного паспорта (для індивідуальних житлових будинків, дач до 500 кв.м.).
4. Розгляд пропозицій земельних ділянок, а також розробка архітектурних концепцій.
5. Прив'язка тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (ТЗ) з розробкою ескізу фасаду, схеми благоустрою прилеглої території для отримання паспорта прив'язки.
6. Розробка передпроектних пропозицій будівель, споруд та їх комплексів.
7. Розробка архітектурних проектів житлових та громадських будівель у Києві, Київській області та по всій території України.
8. Фотофіксація та архітектурні обміри з виїздом на ділянку.
9. Аналіз будівель та ділянок під забудову. Ескізи, концепції, передпроектні пропозиції та розрахунки для землевідведення.
10. Складання висновків.

Архитектор 1 категории

з 01.2002 по 11.2002 (10 місяців)
УДНДПІ ''УкрНДІпроектреставрація'', Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Архітектор

з 04.1998 по 04.1998 (менш ніж місяць)
«Діпромісто», Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Розробка містобудівної документації

Освіта

Київський національний університет будівництва і архітектури

Архітектурний, містобудування, Київ
Вища, з 1996 по 2002 (6 років)

Архітектурна та містобудівна освіта

Додаткова освіта та сертифікати

Аспірантура ПАТ ""КиевЗНДИЕП"

3

Дія. Цифрова освіта

1 день
Сертифікат

Знання і навички

Adobe Photoshop CorelDRAW AutoCAD Autodesk 3ds Max MS Office HTML CSS WordPress MySQL PHP AutoCAD Architecture Малювання Обмірні роботи Seo розробка та просування веб-сайтів Архітектурна візуалізація Аналіз забудови та будівель по Державним будівельним нормам Autodesk Revit V-Ray

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Перелік творчих робіт, наукових праць

www.apx.org.ua

Проблеми формування комунікаційних зв`язків у мікрорайонах міста Києва // Сучасні проблеми архітектури та містобудування. Випуск 9.: Збірник наукових праць.-К.: КНУБіА, 2001 р.-С. 150-154.

Комплексна забудова мікрорайону з центром професійно-трудової реабілітації інвалідів та інших мало мобільних груп населення // Перспективні напрямки проектування житлових та громадських будівель. Спеціальний випуск. Сучасні тенденції в архітектурі та будівництві: Збірник наукових праць.-К.: КиївЗНДІЕП, 2003 р.-С. 59-64.

Принципи організації житлових будинків-комплексів зі структурою геріатричної реабілітації // Перспективні напрямки проектування житлових та громадських будівель.: Збірник наукових праць.-К.: КиївЗНДІЕП, 2003.-С. 59-64.

Функціонально-планувальна організація центрів професійно-трудової реабілітації інвалідів та інших мало мобільних груп населення // Региональные проблемы архитектуры и градостроительства. Выпуски 5-6.- Одеса: ОГАСА, 2003.-С. 139-144.

Учасник четверного конкурсу науково-технічних проектів «Інтелектуальний потенціал молодих вчених – місту Києву».

Ескізний проект «Доготувальне підприємство громадського харчування фуд-корт».

Проект перепланування кулінарії під цех виробництва борошняних виробів та салатів по вул. Дзержинського, 1 в м. Ірпінь, Київської області.

Проблеми розробки стандартів проектування центрів професійно-трудової реабілітації інвалідів та інших маломобільних груп населення // Перспективні напрямки проектування житлових та громадських будівель.:
Збірник наукових праць.-К.: КиївЗНДІЕП, 2004.-С 102-105.

Еволюція типів центрів трудової реабілітації з урахуванням потреб інвалідів та інших мало мобільних груп населення // Перспективні напрямки проектування житлових та громадських будівель. Спеціальний випуск. Фізкультурно-спортивні споруди, адаптовані для потреб інвалідів: Збірник наукових праць.-К.: КиївЗНДІЕП, 2005.- С 75-80.

Розробка містобудівного обґрунтування з перед проектними проробками «Концепція забудови житлового комплексу із соціальною та інженерно-транспортною інфраструктурою на території військового містечка № 29 за адресою: просп. Повітрофлотський, 30 та № 63 по просп. Повітрофлотському, 28 у Солом`янському районі м. Києва».

Проект житлового будинку на 250 кв. м.

Проект «Індивідуальний житловий будинок , за адресою: вул. Будьоного, 2/28 в Дарницькому районі м. Києва».

Проект реконструкції нежитлової будівлі цеху шести пустотних панелей під діловий центр за адресою: вул. Будіндустрії, 7 у Голосіївському районі м. Києва.

Дисертація к.арх., за темою: «Принципи формування центрів професійно-трудової реабілітації інвалідів та інших мало мобільних груп населення». Спеціальність «Архітектура будівель та споруд» 18.00.02 // ВАТ Київський зональний НДІ експериментального проектування. – К., 2006. – 185 арк.-Бібліогр.: арк.. 170-180.

«Концепція формування коттеджного містечка в с. Мотовилівка Фастівського району Київської області».

«Концепція формування житлово-офісного комплексу на перетині бульв. Академіка Вернадського та вул. Максима Залізняка в м. Києві».

«Концепція формування ділового комплексу по вул. Тургенєва, 72 у м. Львові».

«Концепція формування логістичного комплексу на території Глевахівської селищної ради, Васильківського району, Київської області».

«Концепція формування курортної зони з комплексами закладів відпочинку та культурно-рекреаційним обслуговуванням в м. Богуслав, Київської області».

«Формування ділового комплексу по вул. Тургенєва, 72 у м. Львів».

Передпроектні пропозиції «Житлово-офісний комплекс на перетині бульв. Академіка Вернадського та вул. Максима Залізняка в м. Києві».

Передпроектні пропозиції «Концепція формування курортної зони з комплексами закладів відпочинку та культурно-рекреаційним обслуговуванням».

Підготовка проекту наказу Міністерства регіонального розвитку та будівництва України від 28.09.2009 № 393 «Про затвердження Кваліфікаційних вимог до відповідальних виконавців окремих видів робіт, пов`язаних із створенням об`єктів архітектури», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 05.02.2010 за № 135/17430.

Звіт про науково-дослідну роботу розроблення проекту ДБН «Склад та зміст генерального плану населеного пункту».

Проект крмплексу мийки та шиномонтажу машин.

Містобудівний розрахунок.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: