Резюме від 9 липня 2015 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1399642

Специалист IT, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Дистанційно, Ужгород

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Редактор

з 09.2014 по нині (9 років 8 місяців)
Создания и продвижения сайтов(работа удаленно)

Начинал как автор статей на портал о пчеловодстве. В обязанности входило написание и оформление статей согласно требований. Вся работа проходила в Вордпрессе.
Через месяц открылся новый проект и повысили до редактора.. В мои обязанности входило составление заданий для автор, дача заданий, координация работы авторов, проверка и публикация готовых заданий и сдача отчетности по ним.
Отказался от работы редактора на порталах о ремонте авто, о новинках от Самсунг, о гаджетах на ОС Андроид. Причина отказа - много разногласий по поводу подбора авторов и оптимизации работы. Теперь опять иногда пишу статьи для этих порталов. Главная нагрузка по статьям на портале о фермерстве (здесь же проверяю статьи на достоверность информации). В день получается по 2-3 статьи - это от 5 до 15 тыс. СБП.
Пока работал редактором занимался продвижением всех порталов. Продвигал на биржах Гогет и Миралинкс. В обязанности входило анкорное и безанкорное продвижение. Часто писал и пишу статьи для продвижения.
Периодически ищу новых авторов, а потом их обучаю.

Інженер-проектант+обслуживание ПК

з 08.2012 по 06.2014 (1 рік 10 місяців)
ЧП (архитектурно-проектировочные работы)

Частичное обслуживание ПК и принтеров. Проектирование архитектурных форм, наружных и внутренних систем водоснабжения и канализации. Используемое ПО Archicad i Autocad.

Оператор-приемщик товаров

з 08.2011 по 06.2012 (10 місяців)
магазин "Сильпо" (Роздрібна торгівля)

Ведение и исправление ошибок базы даных товаров, работа практически со всей документацией магазина(накладные: приходные, налоговые, возвратные, и прочая документация). Прием товаров по качеству, количеству и проверка заказа на товар. Общение с поставщиками, иногда исправление заказов. В мои обязанности входило также обслуживание всего оборудования магазина, а именно: принтеры, факсы, компьютеры, весы, кассовые места и прочие. С января 2012 года замещал должность заместителя начальника отдела товарного учета.

Копирайтер, рерайтер, автор научных работ

з 05.2011 по нині (13 років)
IT

Написание различных статей с учётом грамматических ошибок в поставленные сроки.
Уникальность 98-100%.Темы статей абсолютно разные, от фармацевтических добавок до статей про отели мира.Скорость до 20 статей в сутки (от 10 000 символов). Написание разного рода научных работ(рефераты, курсовые, дипломные и пр.) с уникальностью выше 75-80%.

Освіта

Закарпатский государственный университет

Информатики, Ужгород
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

За время обучения мной было получено диплом бакалавра в 2011 году и диплом магистра в 2012 году.

Додаткова освіта та сертифікати

Курсы по веб-программированию, а также самообучение

2011, более 1 года

Знання і навички

Користувач ПК Програмування Ремонт ПК Адміністрування мережі Web-приложения Владение ArchiCAD

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ

Пшенніков Андрій Андрійович
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Д.н. 03.04.1990р.

МЕТА
Знайти постійну високооплачувану, не нудну роботу з можливістю постійного кар'єрного росту.

ОСВІТА
У 2007 році закінчив Нижньоворітську школу-інтернат I-IIIступенів. У 2011 році отримав диплом бакалара Закарпатського державного університету з спеціальності інформаційні технології. 24 травня 2012 р. закінчив магістратуру, в цьому ж навчальному закладі.

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ
У 2011 р., працював охоронцем приватної фірми «Зодіак і Ко». З серпня 2011р. по травень 2012р. оператором-приймальником відділу товарного обліку магазину «Сільпо». З серпня 2012 р. по червень 2014 р. працював інженером-проектантом в архітектурно-будівельному ПП, місцями суміщав на цьому ж ПП посаду по обслуговуванню ПК та принтерів. З червня по вересень 2014р. віддалено працював автором наукових робіт. В вересні почав віддало працювати автором статей на сайт про бджільництво. Через місяць мене підвищили до редактора. Виконуюю обовязки редактора і по сьогоднішній день.

ГРОМАДСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ
Ніякої участі в громадській діяльності не беру.

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити, маю навики та досвід роботи з людьми, швидко навчаюсь. Шкідливих звичок не маю.

ДОДАТКОВІ ВІДОМОСТІ
•Володію англійською(базово) та російською мовами. Рідна мова – українська.
•Практичний досвід роботи з комп’ютером.
•Володію навиками роботи з такими мовами програмування та програмами: Turbo Pascal, C++, C#, PHP, HTML, XML, Css, Autocad, Archicad, WordPress, весь офісний пакет Microsoft та багатьма іншими.
•Непогано розбираюсь в комп’ютерному «залізі» і в мережах.
•Добре пишу різного роду статті на українській та російській мовах з унікальністью 95%+, при цьому стиль, тема та розмір статті не мають значення. (копирайт, рерайт)

Схожі кандидати

IT-спеціаліст
Дистанційно

IT-спеціаліст
Дистанційно

IT-спеціаліст
20000 грн, Ужгород

ІТ специалист
2000 грн, Львів, Дистанційно

IT-спеціаліст
Рівне, Дистанційно

Керівник IT-підрозділу, IT-спеціаліст
Київ, Львів , ще 2 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: