Резюме від 7 лютого 2018

Svyatoslav

Ассистент директора, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Прізвище, ім’я, по-батькові - Вовкун Святослав Васильович

Дата народження - 27 вересня 1979 р.

Місце народження - м. Київ

Сімейний стан - Одружений, маю сина

Освіта - Закінчив у 2001 році Київський Національний університет імені Тараса Шевченка, Інститут міжнародних відносин і отримав повну вищу освіту за спеціальністю “Міжнародні відносини” та здобув кваліфікацію спеціаліста з міжнародних відносин (Міжнародні організації);
У 2003 році здобув другу вищу освіту за спеціальністю “Міжнародне право” та отримав кваліфікацію магістра міжнародного права (Право Європейського Союзу)
Навички - Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express).
Права водія категорії В.

Трудова діяльність - З 2003 року працював у м. Сімферополь, Рада міністрів Автономної Республіки Крим, Міністерство економіки АРК, відділ зовнішньоекономічної діяльності (головний спеціаліст, 13 ранг держслужбовця) - займався правовими питаннями зовнішньоекономічних відносин з країнами Східної Європи та Туреччини; досвід підготовки та проведення переговорів; робота з громадськими організаціями.
З 2004 року у Міністерстві оборони України, Департамент стратегічного планування (10 ранг держслужбовця), займався питаннями аналітичного забезпечення Департаменту, брав участь у підготовці матеріалів, тез доповідей міністра оборони та першого заступника міністра.
З 2006 року призначено на посаду головного консультанта протокольно-організаційного відділу Служби Державного Протоколу і Церемоніалу Секретаріату Президента України. За час роботи присвоєно 6 ранг держслужбовця та дипломатичний ранг – першого секретаря другого класу.
З 2011 року комерційний директор приватного підприємства “Фалкор”
З 2013 року співробітник Національного заповідника “Софія Київська”:
-провідний спеціаліст інформаційно-видавничого відділу;
-заступник начальника інформаційно-видавничого відділу;
-завідувач інформаційно-видавничого відділу;
-заступник генерального директора Національного заповідника “Софія Київська” з культурно-просвітницької діяльності.

Інша діяльність:
Організація та проведення культурно-мистецьких заходів, робота зі ЗМІ

Особисті якості - Характер спокійний, врівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичливий, комунікабельний, вмію аналізувати та логічно мислити

Контактна інформаціямоб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), е-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: