Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 листопада 2023 PRO

Вадим

Сервісний інженер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з експлуатації будівль

з 02.2018 по нині (6 років 2 місяці)
Nivak Group, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Діагностика та усунення несправностей внутрішніх комунікацій магазину. Перевірка стану систем кондиціювання, відеоспостереження, електричних систем, освітлення,систем кондиціювання, антикражних систем. Монтаж та підключення нового обладнання. Співпраця з підрядними організаціями. Замовлення запасних частин та розхідних матеріалів.

Сервісний інженер

з 07.2015 по 03.2018 (2 роки 8 місяців)
Ex-service, Киев (Ремонт кухонного і прального обладнання, ресторанів і готелів)

Ремонт кухонного і прального обладнання, ресторанів і готелів. Ремонт побутових і професійних пральних машин, прасувальних пресів. Пароконвектоматів, електроплит, печей, бойлерів та іншого електрообладнання.

Механік-налагоджувальник

з 03.2013 по 07.2015 (2 роки 4 місяці)
ATEM, Киев (виробництво керамічної плитки цех декоративних елементів)

Діагностика, профілактика і своєчасне усунення неполадок виробничої лінії. Своєчасний замовлення запасних запчастин і витратних матеріалів. Підготовка креслень деталей машин на виготовлення.

Освіта

НТУУ"КПІ"

Інженерно-хімічний, системи автоматизованого проектування, обладнання хімічних виробництв і заводів будівельних матеріалів., Киев
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 5 місяців)

Знання і навички

Adobe Photoshop Windows Linux MS Office Blender HTML MS Excel VMware Операційні системи MS PowerPoint UV-перетворення Монтаж СКС Wireshark MS Visio Адміністрування AutoCAD Cisco Cisco IOS CMD iOS IP (Internet Protocol) TCP MS Word КОМПАС Знання офісних програм Ремонт технологічного обладнання Монтаж та підключення відеоспостереження (Samsung) Ремонт та монтаж освітлення електромереж магазинів Підключення комутаторів і роутерів (D-link, Tp-link) Монтаж, діагностика та ремонт засобів передачі даних Побудова домашніх і офісних локальних мереж Знання стеку протоколів TCP/IP Налаштування комутаторів і маршрутизаторів Cisco Профілактика, Ремонт і Монтаж виробничих ліній Монтаж технологічного устаткування, і його налаштування Ремонт прального обладнання (пралки, сушки, парогенератори) Ремонт електрообладнання, знання електротехніки Співпраця з підрядними організаціями Монтаж, діагностика, обслуговування та ремонт електрообладнання. Діагностика та ремонт засобів передачі данних Створення LAN домашніх і офісних Налаштування SOHO маршрутизаторів (tp-link,cisco) Пошук та усунення несправностей LAN на фізичному рівні. Інсталяція ПО, ОС на робочі станції Навички тестування веб-сайтів. Знання стеку протоколів TCP/IP, та моделі OSI Випікання YouTube Створення 3Д моделей Редагування тексту, фото, відео

Знання мов

Англійська — вище середнього

Додаткова інформація

Є права категорії B та досвід керування авто.
Немає шкідливих звичок.
Добре володію комп'ютером, є навички поводження з ручним електроінструментом, електро-дугового зварювання та іншим слюсарними інструментами, розумію принципи гідравліки, пневматики, електротехніки.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: