Резюме від 18 вересня 2018

Олександр

Мастер участка

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Могилів-Подільський

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Змінний майстер

з 04.2010 по 09.2012 (2 роки 5 місяців)
ТОВ СП "НІБУЛОН" (закупівля зернових та олійних культур)

Забеспечую виконання в зазначені строки завдань,підвищення продуктивності праці. організовую підготовку виробництва, забезпечую розміщення робітників, контролюю додержання технологічних процесів, оперативно виявляю і ліквідую причини їхпорушення.
Організовую приймання та правильне розміщення зерна в складах, застосовуючи раціональні схеми прийому та відвантажння зерна. Здійснюю контроль за обробкою автомобільного та залізничного транспорту. Організовую невеликий ремонт обладнання силами робітників, які знаходяться в моїм роспоряджені.
Провожу виробничий інструктаж робітників, заходи, які забеспечують виконання правил охорони праці, виробничої санітарії, технічної експлуатації устаткування та інструменту, а також контроль за їх додержанням. Вносю пропозиції щодо присвоєння розрядів робітникам, беру участь у тарифікації робіт і присвоенні кваліфікаційних розрядів робітникам дільниці.
Виконую усні та письмові роспорядження керівництва.
Несу відповідальність за виконання посадових обовязків та збереження комерційної таемниці згідно чинного законодавства України.

Освіта

Технолого-экономический коледж

Технологія зберігання і переробка зернових та олійних культур, Могилів-Подільський
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (3 роки 5 місяців)

Знання і навички

MS Office

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: