Резюме від 16 вересня 2016

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1516098

Начальник, директор, керівник відділення банку, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 02.2013 по 08.2016 (3 роки 6 місяців)
ПАТ КБ ХРЕЩАТИК, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Виконання доведених планових бізнес показників відділення (активні та пасивні операції, фінансовий результат), організація роботи по активному залученню клієнтів як роздрібного так і корпоративного бізнесу, їх обслуговування згідно стандартів Банку, збільшення об'єму продаж банківських продуктів, контроль за дотриманням вимог чинного законодавства України в усіх сферах діяльності відділення Банку. Причина звільнення: введення ТА та ліквідація банку.

Начальник відділення

з 06.2008 по 02.2013 (4 роки 8 місяців)
ПАТ ПУМБ, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Організація і контроль ефективної роботи відділення в регіоні, виконання доведених бізнес показників, безпосередня участь у залученні клієнтівюридичних та фізичних осіб на РКО, ЗКП, прийом платежів, кредитування, еквайринг ; договірна робота по взаємодії з автосалонами, агентствами нерухомості, страховими компаніями, ін суб’єктами по залученню клієнтів; кадрова робота в рамках відділення, робота з ГО з питань погодження індивідуальних тарифів для клієнтів, контроль якісного обслуговування клієнтів.
Досягнення: відкриття відділення з “0” та виведення на беззбитковість, створення об’єднаної команди, відсутність плинності кадрів.

Начальник відділу каналів продажу

з 11.2006 по 05.2008 (1 рік 6 місяців)
ПАТ Укрсобанк, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Розвиток мережі відділень(визначення місць відкриття, необхідності зміни місцезнаходження, оптимізація режиму роботи та розширення переліку послуг, контроль якості відділень філії, розвиток мережі пристроїв самообслуговування банкоматів, інформаційних кіосків;пошук клієнтів для залучення на еквайрингове обслуговування, оцінка ефективності та здійснення заходів підвищенню ефективності роботи мережі банкоматів/ інформаційних кіосків, постерміналів; укладання договорів з фізичними та юридичними особами.

Досягнення: Відкриття 2х відділень. В 2006р. 3місце в Україні по розвитку еквайрингової мережі з “0”.

Головний економіст сектору організації бізнесу приватних клієнтів

з 05.2004 по 11.2006 (2 роки 6 місяців)
ПАТ Укрсобанк, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Розпочав трудову діяльність в секторі організації бізнесу приватних клієнтів з економіста 1ї категорії та кар´єрно зріс до старшого, далі − головного економіста.Зміст роботи: організація продажу банківських продуктів для фізичних осіб, реалізація ЗКП, проведення переговорів та укладання договорів про співробітництво з автосалонами, забудовниками, АН, торговосервісними підприємствами, угод на прийом платежів від населення та ін. угод спрямованих на стимулювання продажу банківських продуктів, розвиток агентурної сітки, розвиток мережі банкоматів, розробка медіапланів, рекламних заходів по просуванню маркетингових програм банківських продуктів для фізичних осіб, планування рекламних акцій, контроль якості роботи операційної мережі відділень філії.Досягнення: ефективна побудова банкоматної мережі в Житомирі та області/ налагодження постійного потоку кредитних заявок за агентурною сіткою.

Економіст по бізнесу відділу кредитних операцій

з 04.2003 по 03.2004 (11 місяців)
Житомирське РУ Приватбанк, Житомир (Фінанси, банки, страхування)

Економіст по бізнесу відділу кредитних операцій . За 5місяців роботи отримав посаду ст. економіста відділу.Зміст роботи : споживче кредитування; пошук та залучення нових клієнтів, робота з наявною базою зарплатних проектів, прямі продажі банківських продуктів на території підприємств, моніторинг споживчих кредитів та перевірка заставного майна, укладання угод з підприємствами торговосервісної мережі.

Освіта

Державний Агроекологічний Університет

Аграрний менеджмент,менеджмент організацій, Житомир
Вища, з 1998 по 2005 (6 років 5 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Бізнес комунікації і техніка спілкування по телефону

2006р./ 2дні

Навички ефективних переговорів

2007р./2дні

Менеджмент і лідерство

2008р./2дні

Техлології ефективного управління

2010р./2дні

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач ПК MS PowerPoint MS Outlook Windows Outlook Express HCL Notes Express Відповідальність, цілеспрямованість, працелюбність , ініціативні

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

Рекомендації Будуть Надані За Необхідності.

Рекомендації Будуть Надані За Необхідності.

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Работую в данное время в банке ТОП 10, но открыт для предложений.
Полное резюме готов предоставить по требованию.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: