Резюме від 30 листопада 2006

Оксана

Специалист по недвижимости

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Домашня адреса: 02094, м. Київ ,
Вул. Кібальчича , 6, кв.136
Телефони [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (дом) [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (моб)
Опалько Оксана Олександрівна

Відомості про себе: 1979 р. н., заміжня (дітей не маю)

Особиста характеристика: Я відповідальна, чесна, дисциплінована. Можу виконувати роботу як за дорученням так і самостійно спланувати процес виконання поставленого завдання. Маю організаторські здібності. Вважаю себе обізнаною в багатьох сферах життя. Комунікабельна, приємної зовнішності.

Освіта: - вища юридична. 2003 рік, диплом з відзнакою - Київський інститут внутрішніх справ, спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист.

Професійний досвід:
03.03.2002 р. – Адвокатське бюро. Зарахована на посаду помічника адвоката.
(складання процесуальних документів, представництво в судах загальної юрисдикції та в господарських судах, організація роботи офісу)
06.12.2004 р. – Приватне підприємство „Правовий центр „Правотрон”. Зарахована на посаду виконавчого директора. (управління роботою юристів центру, координування та планування роботи)
04.04.2005 – ЦНТІУНГА дочірнє підприємство „Кіровоградтепло”. Зарахована на посаду юрисконсульта до відділу по роботі зі споживачами.
(позовна робота з боржниками юридичними та фізичними особами, представництво інтересів підприємства в судах, надання консультацій споживачам, аналіз нормативної бази)
01.09.2005 – Приватне підприємство Юридично – консалтингова фірма „Правіта”. Зарахована на посаду виконавчого директора відділу операцій з нерухомістю та земельного ринку (координування та планування роботи відділу, робота (переговори та консультації) з клієнтами, регулювання угод оренди, суборенди, купівлі – продажу, інвестування; контакти з відомими торговими мережами; ведення переговорів по купівлі – продажу та оренді ж/к нерухомості, землі).
Громадська робота: Вважаю, що суспільно свідома людина не повинна відокремлювати себе від колективу тому завжди приймаю участь в громадському житті колективу.
Додаткові відомості: Володію комп’ютером як користувач, вмію працювати з текстовими та графічними редакторами, електронними таблицями, Інтернетом. Досконало володію українською та російською мовами, німецькою зі словником.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: