- Файл
Юлія
Технолог кондитерського виробництва
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/15260242/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
м. Буча
тел. [
email: [
Бажана посада:
Кондитер / Шеф-кондитер / Технолог харчових виробництв
Професійні навички:
•Досвід відкриття та організації кондитерського цеху й кав’ярні.
•Розробка та вдосконалення авторських рецептів.
•Володіння техніками виробництва макарон, мусових десертів, бісквітних тортів, шоколадного, кремового, вафельного та іншого декору, різдвяна та великодня випічка.
•Контроль технологічних процесів та якості продукції.
•Організація роботи персоналу, навчання та наставництво.
•Креативний підхід у створенні нових продуктів.
Досвід роботи:
2020 – 2023 — Власниця та кондитер кав’ярні-кондитерської, м. Ірпінь
•Організація роботи кав’ярні та кондитерського виробництва.
•Розробка асортименту, створення авторських десертів.
•Управління персоналом, закупівля сировини, контроль якості.
2015 – 2020 — Домашній кондитер
•Виконання індивідуальних замовлень (торти, десерти, весільні та святкові солодощі).
•Робота з клієнтами: від ідеї до готового продукту.
2013 – 2015 — ТОВ «Рибний Світ “Океанія”», м. Київ
Майстер цеху, виробничий цех пекарні
•Контроль виробництва та якості хлібобулочних виробів.
•Організація роботи персоналу.
2012 — ПП «Наша», м. Жовква
Лаборант, цех хлібобулочних виробів
•Відбір проб, контроль якості сировини та продукції.
Освіта:
2009 – 2013 — НУХТ, факультет харчової експертизи та технології оздоровчих продуктів, бакалавр
2013 – 2014 — НУХТ, магістр, спеціальність «Харчові технології та інженерія»
Сертифікати та курси:
•2024 — «Macaron», Катерина Захарова
•2022 — Базовий кондитерський курс, Анна Рябова
•2018 — Курс по шоколадному декору, Шеф Кондитер
•2018 — Курс по бісквітних тортах, Шеф Кондитер
•2017 — Курс по різдвяній випічці, Ліза Глінська
•2017 — Курс по Macaron, Ліза Глінська
•2017 — Курс по мусових десертах, Ліза Глінська
Схожі кандидати
-
Технолог кондитерського виробництва
Київ -
Технолог кондитерського виробництва
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Технолог спиртового заводу
Київ -
Інженер-технолог рибного виробництва
Київ -
Технолог інструментального виробництва
Київ -
Директор підприємства
65000 грн, Київ, Вінниця , ще 8 міст