• Файл

Юлія

Технолог кондитерського виробництва

Розглядає посади: Технолог кондитерського виробництва, Шеф-кондитер
Вік: 33 роки
Місто проживання: Буча
Готовий працювати: Буча, Ірпінь, Київ
Розглядає посади:
Технолог кондитерського виробництва, Шеф-кондитер
Вік:
33 роки
Місто проживання:
Буча
Готовий працювати:
Буча, Ірпінь, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Неліна Юлія Василівна

м. Буча
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бажана посада:
Кондитер / Шеф-кондитер / Технолог харчових виробництв

Професійні навички:
•Досвід відкриття та організації кондитерського цеху й кав’ярні.
•Розробка та вдосконалення авторських рецептів.
•Володіння техніками виробництва макарон, мусових десертів, бісквітних тортів, шоколадного, кремового, вафельного та іншого декору, різдвяна та великодня випічка.
•Контроль технологічних процесів та якості продукції.
•Організація роботи персоналу, навчання та наставництво.
•Креативний підхід у створенні нових продуктів.
Досвід роботи:
2020 – 2023 — Власниця та кондитер кав’ярні-кондитерської, м. Ірпінь
•Організація роботи кав’ярні та кондитерського виробництва.
•Розробка асортименту, створення авторських десертів.
•Управління персоналом, закупівля сировини, контроль якості.
2015 – 2020 — Домашній кондитер
•Виконання індивідуальних замовлень (торти, десерти, весільні та святкові солодощі).
•Робота з клієнтами: від ідеї до готового продукту.
2013 – 2015 — ТОВ «Рибний Світ “Океанія”», м. Київ
Майстер цеху, виробничий цех пекарні
•Контроль виробництва та якості хлібобулочних виробів.
•Організація роботи персоналу.
2012 — ПП «Наша», м. Жовква
Лаборант, цех хлібобулочних виробів
•Відбір проб, контроль якості сировини та продукції.

Освіта:
2009 – 2013 — НУХТ, факультет харчової експертизи та технології оздоровчих продуктів, бакалавр
2013 – 2014 — НУХТ, магістр, спеціальність «Харчові технології та інженерія»

Сертифікати та курси:
•2024 — «Macaron», Катерина Захарова
•2022 — Базовий кондитерський курс, Анна Рябова
•2018 — Курс по шоколадному декору, Шеф Кондитер
•2018 — Курс по бісквітних тортах, Шеф Кондитер
•2017 — Курс по різдвяній випічці, Ліза Глінська
•2017 — Курс по Macaron, Ліза Глінська
•2017 — Курс по мусових десертах, Ліза Глінська

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: