Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Людмила

Бухгалтер на виробництво, калькулятор (громадське харчування), економіст

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер

з 04.2021 по 03.2024 (2 роки 11 місяців)
ТОВ "Артпласт Кампані", Київ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Посадові обов'язки:
Ведення бухгалтерського та управлінського обліку виробництва. складський облік. Контроль за інвентаризацією, виведення результатів і аналіз відхилень по ній. Рах. 20, 23, 24, 25, 26

Бухгалтер

з 06.2015 по 02.2020 (4 роки 8 місяців)
Мережа кафе, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробила та впровадила систему управлінського обліку в мережі.
Ведення первинної документації, складський облік, звірка з постачальниками, розробка технологічних карт по меню, розрахунок собівартості страв, інвентаризація, виведення результатів і аналіз відхилень.
Звіт про рух грошових коштів з розбивкою по торгових точках.
Аналіз витрат в розрізі точок і по мережі в цілому.

Бухгалтер

з 11.2012 по 07.2014 (1 рік 8 місяців)
ЧП "Арсенал", Луганськ (Роздрібна торгівля)

Ведення обліку виробничих цехов (м'ясного, кулінарного, хлібопекарського), розрахунок планових і фактичних витрат, складання бюджету, складання щомісячних звітів, інвентаризацій, зведення і виведення за ними результатів.

Бухгалтер

з 11.2011 по 10.2012 (11 місяців)
ТОВ ТД "Марс", Луганськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Ведення обліку виробничих цехов (м'ясного, кулінарного, хлібопекарського), розрахунок планових і фактичних витрат, складання бюджету, складання щомісячних звітів, балансів, інвентаризацій. Аналіз результатів виробництва.

Бухгалтер

з 05.2010 по 12.2014 (4 роки 7 місяців)
Ресторан "Слобода", Луганськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Ведення первинної документації, розробка технологічних карт по меню, розрахунок собівартості страв, інвентаризація, узагальнення і виведення результатів по ним. Дисперсійний аналіз. Формування звіту про результати діяльності ресторану за звітний період. Аналіз за статтями витрат і результатів діяльності ресторану за звітний період.

Начальник планово-економічного відділу

з 10.2003 по 11.2010 (7 років 1 місяць)
МЧП "Поліпласт", Луганськ (Хімічна промисловість, фармацевтика)

Розробляла та впроваджувала систему управлінського обліку на виробництві
Посадові обов'язки:.
Планування випуску готової продукції та напівфабрикатів, складання бюджету виробництва, аналіз результатів діяльності компанії. Ведення бухгалтерського та управлінського обліку виробництва. Контроль за інвентаризацією, виведення результатів і аналіз відхилень по ній.

Старший бухгалтер ковбасного цеху

з 08.1988 по 04.2002 (13 років 8 місяців)
Луганський м'ясокомбінат (ЛД), Луганськ (Харчова промисловість)

Облік виробництва ковбасної продукції, калькуляція фактичної собівартості, складський облік, інвентаризації сировини та готової продукції, та виведення за ними результатів. Рах. 20, 23, 24, 25, 26, 901, 91, 92

Освіта

Донецький інститут радянської торгівлі.

«Облік та аналіз господарської діяльності», категорія – економіст., Донецьк
Вища, з 1984 по 1988 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Office Email R-Keeper Iiko СПРУТ-ТП Користувач ПК Користувач Internet

Додаткова інформація

Ділові якості: Комунікабельність, наполегливість, послідовність, відповідальність. Швидко вчуся.

Контактний номер телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Єл. пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: