- PRO
Ігор
Технолог харчової промисловості, 50 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 51 рік
- Місто проживання:
- Харків
- Готовий працювати:
- Київ, Одеса, Харків
Контактна інформація
Шукач вказав телефон та ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1549011/
Досвід роботи
Начальник цеху
з 09.2022 по нині
(2 роки 11 місяців)
ТОВ "Food reform" / "Дім Спецій", Київ (Харчова промисловість)
Виробництво соусів, маринадів, намазок, наповнювачів, майонезів.
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- облік робочого часу;
- виконання планових завдань;
- виконання технологій виробництва та технологічного процесу;
- дотримання санітарного та гігієнічного стану виробництва;
- звітність.
Старший Інженер з якості
з 08.2018 по 08.2022
(4 роки)
Супермаркет "Класс", Харьков (Роздрібна торгівля)
Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції
Інженер з якості / старший інженер з якості
з 12.2012 по 08.2018
(5 років 8 місяців)
ООО "Сільпо", Харьков (Роздрібна торгівля)
Приймання, зберігання харчової продукції(РЦ).
- оцінка продукції по якісним показникам;
- приймання за якісними показниками;
- робота з постачальниками;
- впровадження систем якості;
- розробка систем якості;
- контроль зберігання продукції;
- виявлення брака, невідповідностей;
- робота с персоналом по впровадженню якості продукції
Начальник зміни
з 08.2011 по 11.2012
(1 рік 3 місяці)
ООО "Green team", Каховка (Сільське господарство, агробізнес)
Зберігання, переробка овочів(борщовий набор).
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
- виконання техніки безпеки та охорони праці;
- виконання санітарного та гігієнічного стану;
- виконання планових завдань та технології виробництва.
Інженер з контролю якості виробництва / начальник зміни
з 08.2001 по 01.2011
(9 років 5 місяців)
Чумак, ПрАТ, Каховка (Харчова промисловість)
Виробництво соусів, майонезів, кетчупів, томатної пасти, плодо-овочевої консервації.
- лабораторний контроль якості продукції;
- контроль відповідності органолептичних, фізико-хімічних показників;
- розрахунок рецептур;
- впровадження нового обладнання, нових технологій;
- виявлення невідповідності якості;
- контроль якості готової продукції;
- контроль санітарного стану та особистої гігієни;
- керування та координація технологічних процесів;
- організація взаємодії з колегами відділів при впровадженні нового продукту, оптимізації виробничого процесу, автоматизації виробництва;
- участь в аналізі можливостей виробництва на поточному обладнанні та розробка стратегії впровадження нових продуктів;
- забезпечення контролю та проведення аналітики виробничих показників;
- створення та актуалізація нормативної документації- керівництво виробництвом продукції;
- зберігання продукції відповідно стандартів;
• планування виробництва;
• облік та звітність;
• Проведення інвентаризацій;
• робота з персоналом;
- контроль виконання техніки безпеки та охорони праці.
Освіта
Одеська державна академія харчових технологій
Технологія зберігання, переробки, консервування плодів та овочів., Одеса
Вища, з 1995 по 2001 (6 років)
Інженер-технолог
Додаткова освіта та сертифікати
SGS Ukraine (НACCP) Киев
2002
Знання і навички
- Працьовитість
- MS Excel
- Водійські права кат. B
- MS Outlook
- Контроль якості продукції
- Сумлінність
Знання мов
- Англійська — початковий
- Українська — вільно
Додаткова інформація
порядність, уважність, відповідальність.
Схожі кандидати
-
Технолог харчової промисловості
Київ -
Технік-технолог харчової промисловості
Київ, Херсон, Дистанційно -
Молодший технолог харчової промисловості
20000 грн, Київ -
Технолог харчової промисловості
Київ -
Інженер-технолог харчової промисловості
30000 грн, Київ -
Технолог харчової промисловості
48000 грн, Київ, Вінниця, Тернопіль