• PRO

Алёна

Менеджер по продажам, продавец-консультант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

в.о. Директора

з 07.2012 по нині (12 років 2 місяці)
М-н посуду та хоз. товарів, Суми (Роздрібна торгівля)

Підготовка магазину до відкриття, робота з постачальниками, обробка супровідних документів, організація стабільної роботи магазину, контроль за прийомом товару, забезпечення своєчасного надходження товару в магазин, інвентаризація товару, торгівельного обладнання та ін., вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами та всередині колективу підприємства, ведення документації, підписання договорів щодо співпраці, відвідування міжнародних виставок (м.Київ, м.Москва), ведення переговорів з іноземними компаніями щодо подальшої співпраці (англійська мова), розробка заходів щодо покращення роботи магазину, підбір та навчання персоналу.

Перекладач, офис-менеджер

з 04.2012 по 07.2012 (3 місяці)
Тема 2000 (консалтінг)

листування англійською та німецькою мовами, переклад супровідних документів, пошук нових кліентів в інших країнах (країни Европи, Америка, Канада, Китайська народна республіка), підтримка офісу в робочому стані, відповідальність за наявність необхідних матеріалів для роботи, відповідь на дзвінки.

Викладач-практикант

з 01.2011 по 03.2011 (2 місяці)
КУ ССШ №10 iм.О.Бутка (школа) (Освіта, наука)

Викладання англійської, німецької, української мов, української та зарубіжної літератури, ОБЖ в старших класах (7-11 класи), проведення факультативів, заняття з учнями, що мають недостатній рівень знань, підготовка школярів до олімпіад, написання тематичних планів, проведення батьківських зборів, заміна уроків з інших предметів, керівництво позакласною роботою (підготовка до концерту, похід в театр, організація екскурсії містом), ведення документації (заповнення журналів успішності).

Перекладач-фрілансер

з 05.2009 по 07.2011 (2 роки 2 місяці)
"«Destiny club»" (шлюбне агенство) (Послуги для населення та бізнесу)

Супровід іноземних громадян під час їх перебування у м. Суми

Перекладач

з 03.2007 по 09.2009 (2 роки 6 місяців)
ООО Вита (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

переклад з англійської мови на українську та російську мови й навпаки супровідних документів, інструкцій до обладнання, усний переклад.

Освіта

СумДУ

ФЕМ, Суми
Вища, з 2012 по 2013 (8 місяців)

Сумський державний університет, спеціальність адміністративний менеджмент. (отримання другої вищої освіти, диплом магістра, термін навчання 2012-2013рр.)

СумДУ

Іноземної філології та соціальних комунікацій, Суми
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

Сумський державний університет, спеціальність переклад (диплом магістра з відзнакою, філолог-перекладач, викладач англійської та німецької мов).
Приймала участь в Донецькому національному конкурсі перекладачів (2011), Всеукраїнському конкурсі перекладачів у м. Херсон (2012), про що маю відзнаки та грамоти. Стипендіатка програми Завтра.UA фонду В. Пінчука (м. Харків, м. Київ 2012), в рамках якого брала участь у психологічних тренінгах та тренінгах на колективну діяльність, в результаті яких отримала диплом за найкращий розроблений соціальний проект.
Маю низку наукових публікацій у «Віснику СумДУ», «Філологічні трактати», та у збірках Всеукраїнських наукових конференцій з перекладацьких інновацій за квітень 2010 р., листопад 2011р., квітень 2011 р., квітень 2012р..

Знання і навички

  • Користувач ПК
  • MS Office
  • Користувач Internet
  • Email
  • Робота з оргтехнікою
  • Поштовий клієнт
  • Водійські права кат. B

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

вільно володію російською, українською, англійською мовами (німецька мова на розмовному рівні), впевнений користувач ПК (MS Office, навігація в Internet, поштові програми), знання офісної техніки, наявність водійських прав категорії В.

Хобі: читання книг в оригіналі (англійська та німецька мови), скрапбукінг, колекціонування декоративних фігурок, в'язання.

Особистісні якості: активна життєва позиція, відповідальність , комунікабельність, вміння працювати в команді, організаторські якості, оперативність, швидко навчаюсь, легко пристосовуюсь до нового колективу.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: