Резюме від 23 березня 2020

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1576996

Дизайнер інтер'єру, конструктор, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Дизайнер конструктор

з 08.2015 по 04.2016 (8 місяців)
ТЕР ЗОВ Еліт, Тернопіль (Елітні меблі)

Обслуговування клієнтів, залучення нових, маркетингові обов'язки, заміри об'єктів, створення дизану меблів, та супутньо інтер'єру, кострукторські обов'язки, обрахунок проекту, та проведення монтажу. Робота на створення мережі салонів.

Дизайнер конструктор

з 03.2013 по 01.2015 (1 рік 10 місяців)
МЦ АРС, Тернопіль (Меблі)

Обслуговування "VIP" клієнтів, розробка і повний супровід виготовлення та встановлення дизайн проектів меблів та приміщень. Обрахунки вартості проектів, співпраця з постачанням, укладання договорів з клієнтами, оформлення технічної документації з українськими та італійською виробниками. Ведення монтажних робіт.
Додаткові послуги, в тому числі підбір техніки.

Менеджер

з 07.2012 по 03.2013 (8 місяців)
Командор, Тернопіль (меблі)

Обслуговування клієнтів, володіння графічними програмами

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator CorelDRAW Adobe InDesign AutoCAD Малювання Adobe Дизайн САПР Робота з VIP клієнтами

Знання мов

  • Російська — середній
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я, Гаращенко Лілія Юріївна, шукаю роботу у сфері дизайну та творчого облаштування різних об'єктів , пов’язаній із спілкуванням з людьми.
Закінчила Тернопільський Кооперативний Торговельно економічний коледж на відділені Дизайн.
Працювала в таких програмах: Corel Draw, Adobe Photoshop, Designer, PRO100, програмах різних виробників меблів.
Ознайомлена з Adobe Illustrator, AutoCAD, 3D Max, програми для створення колажів.
Комунікабельна, люблю пробувати себе в нових напрямках самовдосконалення, налаштована на сферу дизайну і там, де можна себе творчо проявити, працювати в команді, спілкуватися з клієнтами.
Працювала в різних сферах (офіціант на весіллях, нянею, торговий представник, офіс-менеджер, дизайнер кухонь, декоратор, художній розпис на нігтях, професійний манікюр, індивідуальні замовлення розробки дизайну), приймала участь в різних тренінгах по менеджменту та торгівлі. Вивчаю психологію продаж, відносин. Захоплююсь оригінальними рішеннями для створенні комфорту у домі, пробувала себе в організації різних заходів та художньо-декоративному оздоблені приміщень, предметів домашнього декору. Спілкуюсь з людьми різного віку, займаюсь організацією підліткових таборів.
Люблю також малювати, займаюсь спортом. В роботі вмію аналізувати ситуацію і знаходити вирішення проблеми, вимагаю від себе відповідальності і 100% викладення, від роботодавця – погодженої своєчасної оплати і кар'єрного росту.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: