Резюме від 24 січня 2024 PRO

Олег

Лікар біологічної терапії, 12 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
67 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Doctor Heel

з 04.2008 по нині (16 років 1 місяць)
"doctor-Heel" clinic, Миколаїв (Миколаївська обл.) (Біологічна Терапія. Інтегративна медицина: гомотоксикологiя)

Прогресс современной академической науки даёт нам глубокие знания о сложности процессов жизнедеятельности организма и механизмах развития патологических процессов. Эти знания побуждают к поиску методов терапии, в основе которых - задача сохранения (восстановления) баланса регуляции процессов жизнедеятельности. В основе концепции комплексной регуляционной терапии состояний (КРТС) организма лежит целостный подход и нацеленность на восстановление "количества здоровья" пациента, преодолевающего острые и хронические заболевания. Такое комплексное регуляционное воздействие на организм позволяет реализовывать патогенетический принцип терапии. При этом основным объектом внимания для КРТС служит устранение или уменьшение выраженности типовых патологических процессов - воспаления, нарушений микроциркуляции, энергетического метаболизма, тканевой гипоксии и др. Сочетанное применение КРТС и Системы Здоровья, а также исключение применения препаратов, имеющих побочное действие призвано не только повысить эффективность лечения, но и уменьшить риск дальнейшего прогрессирования патологических процессов, что создаёт предпосылки к полному выздоровлению пациента.

Освіта

Крымский Государственный мед. институт, Читинский Государственный медицинский институт

Лечебный, лечебное дело, Симферополь, Чита
Вища, з 1975 по 1983 (7 років 9 місяців)

врач-терапевт

Додаткова освіта та сертифікати

Київська Національна Медична Академія післядипломної освіти iм. П.Л.Шупика."Інтегративна медицина: Антигомотоксична терапія"

2008, 1 місяць. Сертифікат №246

Київська Медична Академія Післядипломної Освіти ім. П.Л.Шупика.

Сертифікат № 68 від "4" березня 2002р. Лікар-спеціаліст. Спортивна Медицина.

Знання і навички

Комплексна Регуляційна Антигомотоксична Терапія П'ять років в Италии - MaestroShiatsu КРТС - Комплексна Регуляційна Терапія Станів

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Італійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Реформування системи охорони Здоров'я.
Одним з основних принципів Біологічної Медицини є превентивність, цілісне уявлення про захворювання та комплексний підхід до його терапії. Перед лікарем стоїть завдання навчитися оцінювати і коригувати не тільки окремі патологічні стани, а й стан організму пацієнта в цілому. Прогнозування ризику розвитку окремих захворювань, їх доклінічна діагностика, своєчасність інформування пацієнта, а також проведення профілактичних заходів - важливіші складові елементи щоденної роботи лікаря.
Удосконалення системи охорони здоров'я вимагає і модернізації підходів до методів терапії, що застосовуються лікарем. На сьогоднішній день загальноприйняті підходи до лікування на тлі ряду переваг мають і недоліки.
Інноваційним і доцільним внеском у реформування охорони здоров'я має стати впровадження в повсякденну практику всіх лікарів Патогенетичний Біорегуляційний Підхід, який відповідає основним принципам лікарів і сучасним потребам пацієнтів
Недостатня ефективність, а в деяких випадках і низький профіль безпеки застосовуваних терапевтичних підходів викликають необхідність в їх поліпшенні і доповненні. Нам необхідно залишити все найкраще з минулого, і взяти все найкраще з досвіду інших країн, в яких одним з основних принципів роботи лікаря є дотримання принципів гомотоксикології, яка дозволяє лікувати хворих відповідно до найбільш ефективних підходів.
Дуже важливо зрозуміти філософію Біологічної Медицини. Особливо важко перебудуватися нашим дільничним або сімейним лікарям, вузьким фахівцям та організаторам охорони здоров'я. Успіх кожного лікаря залежить від його прагнення до самовдосконалення, підвищення своєї лікарської майстерності. Навчання основам біорегуляціонной терапії фахівців системи охорони здоров'я забезпечить розширення їхнього кола можливостей і значно поліпшить результативність роботи. Можливість розпочати корекцію на початковому етапі формування патології, своєчасне застосування ефективних технологій і методів для стримування подальшого розвитку і прогресування захворювання заслуговує на увагу впровадження в лікувальну практику лікарів якісно нового підходу до лікування - Комплексної Біорегуляціонной Терапії, заснованої на відновленні механізмів регуляції всіх процесів життєдіяльності і реалізується за допомогою комплексних біологічних препаратів. Дана терапія здійснює регуляційний вплив як на етапі початку патогенетичних змін, так і на етапі вже сформованих патологій. Включення в схеми терапії комплексних біологічних препаратів забезпечить підвищення ефективності проведеної терапії, мінімізації ризику побічних реакцій і фармакологічного навантаження. Все це сприяє підвищенню якості життя пацієнтів і їх прихильності до збереження власного здоров'я.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: