Резюме від 10 лютого 2015

Андрій

Інженер з якості, 3 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Ужгород
Готовий працювати:
Київ, Львів, Мукачево, Ужгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Освіта:
У 1999 р. закінчив Мукачівський фінансово - комерційний технікум, отримав диплом молодшого спеціаліста по спеціальності «Товарознавство та комерційна діяльність». З1999 по 2003рр. навчався на заочному відділенні Львівської Комерційної Академіїна факультеті товарознавстваза спеціальністю «Товарознавство та Комерційна діяльність».
Досвід роботи: з 2004р. Контролер якості ВУЯ,ПрАТ "Еврокар" в 2006р. переведений на посаду Інспектора по контролю якості продукції, (внутрішній аудитор) відділ управління якістю. Загальна кваліфікація - спеціаліст.
Сертифікати додаткового навчання:
Міжнародний інститут бізнесу – Організація та оцінка виробничих систем та процесів. Інструменти управління якістю 2009р.
Центр продуктивності Міністерства праці та соціальної політики України – Сучасні методи управління продуктивністю та якістю 2008р.
Академія якості – Внутрішній аудит систем менеджмента (управління) якістю у відповідності з ISO 9001:2000 (ДСТУ ISO 9001:2001) і ISO19011:2002 (ДСТУ ISO 19011:2003) 2007р.
Обов’язки:
•організація та проведення планових та позапланових внутрішніх аудитів;
• участь в організації проведення систематичних нарад комісіїпо якості з ціллю перевірки виконання планів, цілей, політики та стратегії;
• участь в розробці, впровадженні в діяльність, розподілі, щорічної актуалізаціі, внесення змін, підтвердження руководствапо інтегрованій системі управління підприємством, СтП, робочих інструкцій;
•контроль дотримання працівниками постанов,розпоряджень, наказів, методичних, нормативних іінших керівних матеріалів по забезпеченню роботи системи управлінняякістю;
•участь в розробці і узгодженні стандартів підприємства та інших нормативних документів по питанням роботи системиуправління якістю.
Неодноразово приймав участь у їздових випробуваннях нових моделей автомобілів марки SKODA, отримував подяки в усній та матеріальній формі від безпосереднього керівництва. Адміністрацією, нагороджений грамотами за значний внесок в розвиток підприємства. Згідно матриці взаємозамінності по необхідності проводив кінцеву перевірку готових автомобілів, з подальшою випискою їх на склад готової продукції.
З січня 2013 по жовтень біржа праці.
В данний час працюю оператором на АЗС.
Родинний стан: одружений, маю сина.
Додаткові відомості: вільно володію російською, українською мовами, англійською з словником. Працюю з комп’ютером на рівні офісного працівника.Посвідчення водія кат. «В». Маю відмінні організаторські та комунікабельні здібності, високо дисциплінований, врівноважений, вимогливий, відповідальний,
Бажана заробітна плата: від 2 500 грн і вище.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: