Резюме від 15 серпня 2022 PRO

Ірина

Технолог, шеф-кухар, су-шеф

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Головний технолог мережі

з 01.2019 по 03.2021 (2 роки 2 місяці)
Мережа ресторанів "Файні справи", Винница (ресторан)

Технолог (розробник меню для закладів громадського харчування)
Відкриття закладів громадського харчування, корекція діючого меню, навчання персоналу, аудит закладу.

Навчання персоналу кухні з нуля, керівництво персоналом, контроль графіків виходу на роботу по таймінгу, контроль та складання графіків ФЗП (Labor cost)

Проведення навчання персоналу у користуванні технікою та технології приготування нових страв для працівників свого підрозділу, дегустації та розгорнуті описи страв для працівників сервісу.

Контроль залишків на складах, оцінка потреби в продуктах і своєчасні їх поповнення, робота з постачальниками, активно працюю з пошуком та моніторингом цін на ринку продукту в місті, кошторис витрат на закупівлю, контроль food cost.

Контроль порядку на робочих процесах.
Організація, закупівля та ремонт обладнання для мого підрозділу.

Робота з КК та ТК, проведення та звітність щодо інвентаризацій.

Контроль виходу страв до зали, робота з гостями.

Проведення різноманітних івентів та МК як для дітей так і для дорослих.

Працюю дуже прискіпливо з документацією (тех.карти, калькул.карти) допомагаю власнику закладу вивести з критичного стану (збиткового).

Маю активну позицію у роботі тобто не сиджу в кабінеті, завжди на процесах, що є лідерським прикладом для команди.
Досить жорсткий керівник, але водночас справедливий.

Су-шеф

з 05.2018 по 12.2018 (7 місяців)
Ресторан "Ренесанс", Винница (ресторан)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Су-шеф

з 08.2016 по 03.2017 (7 місяців)
Ресторан "Marmaris" ex "Гранатовый сад", Винница (Ресторан)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Ст.смены / Су-шеф / Шеф повар

з 04.2013 по 12.2015 (2 роки 8 місяців)
Ресторан "Mafia" Украина, Винница (ресторан)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями, складання презентацій у microsoft office.

Првар

з 05.2011 по 03.2013 (1 рік 10 місяців)
Эпицентр (продажи)

Приготовление и выдача блюд по технологии их приготовления,фуршетное и банкетное обслуживание.

Шеф-повар

з 01.2009 по 05.2011 (2 роки 4 місяці)
Украинский ресторан "Шкварка", Винница (ресторан)

Навчання персоналу кухні, керівництво персоналом, контроль виходів на роботу, контроль та складання графіка ФЗП, контроль заявок (робота з постачальниками), контроль порядку на робочих процесах, складання заявок, складання ТК, проведення та звітність з інвентаризацій, контроль виходу страв до зали, робота із гостями.

Товаровед

з 12.2007 по 01.2009 (1 рік 1 місяць)
Ч/П, Вінниця (магазин продуктов питания)

Робота з постачальниками (заявки, повернення, обміни), підбір асортименту товару, контроль приходів та продажів, підбір кадрів.

Повар

з 12.1999 по 01.2009 (9 років 1 місяць)
Ч/П (Европейский ресторан)


Освіта

ВПТУ №23

Кулинария ; Повар-кондитер, Винница
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (1 рік 10 місяців)


Професійні та інші навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Домашний пользователь ПК
    Microsoft Office :Word, Excel, PowerPoint
  • Приготовление пищи (19 років досвіду)
    Просунутий, використовую в даний час.

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Сімейний стан: незаміжня.
Особисті якості: відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, чцвство гумору - все маєсч в повному обсязі) Цілеспрямованість, професіоналізм, легко навчаюсь і чітко розумію, що можу і чому потрібно вчитися, володію лідерськими якостями.
Можу працювати не в повний тиждень з виходами два рази на тиждень, за для налагоджування роботи закладу. Працюю на стороні власника.
Робота тільки у м. Вінниця!


Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: