Резюме від 23 вересня 2016

Александр

Младший специалист производства пищевой продукции, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Галич

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Самарський Олександр Михайлович
09.10.1983г.
Моб.тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета:Здобуття посади шеф-кухаря, су-шефа. Подальше вдосконалення професійної діяльності.
Освіта:1999-2002рр.Професійно-технічне училище № 45 м. Джанкой. Спеціальність: кухар-кондитер.

2012рЗакінчив Ялтинський торговельно-економічний коледж, Київського національного торговельно-економічного університету. За фахом: «Виробництво харчової продукції»

С 2013-2014р ООО ЦВС "Європа'' смт Партеніт Су-шеф

С 2010-2012р ООО «Проджект парк» смт . Гаспра. Су-шеф

2009-2010ррООО «Геліопарк Соснова роща » смт . Гаспра.
Су-шеф
2008-2009Готель «Алушта» м. Алушта
Шеф-кухар.

• Здійснення керівництва виробничо-господарською діяльністю підрозділу з метою підвищення професійної майстерності працівників кухні;
• Удосконалення організації виробничого процесу, впровадження прогресивної технологи, ефективне використання кухонного інвентарю та обладнання;


• Здійснення постійного контролю над технологією приготування їжі, нормами закладки і додержанням працівниками санітарних вимог;

• Складання меню на основі вивчення споживчого попиту і кон\'юнктури ринка;


• Побудова технологічного циклу роботи з замовником від прийняття замовлення до його виконання;

• Організація проведення фуршетів, банкетів, виїзного обслуговування (кейтерінг );

• Висновки договорів і співробітництво з фірмами-постачальниками продовольства й кухонно-ресторанного обладнання;

• Складання калькуляційних карт.

Липень2008 - вересень 2008Готель «Алушта» м. Алушта
Кухар 6-го розряду


• Дотримання технології приготування страв, їх якості, своєчасна подача.

Липень 2007-червень 2008ГК «Кримська Рів\'єра ****» м. Алушта Кухар 4-го розряду


• Приготування страв з дотриманням сучасних технологій;

Участь у тренінгу з підготовки персоналу;

• Робота по української, європейської та китайської кухні.

Липень 2004 - липень 2007ГК «Скальній», ГК « Аю – Даг », ДЛЦ «Артек».
Кухар 4-го розряду

Кандидати за містами