Резюме від 25 січня 2013

Ирина

Администратор, управление персоналом, секретариат

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Дата та місце народження: 10 липня 1980 року, с.Строки, Теофіпольського р-ну, Хмельницької області.
Адреса реєстрації та місце фактичного проживання: кв.1, буд. 47, вул. Шевченка, м.Хмельницький, 29000; кв. 34, буд. 18/1, вул.. Чкалова, м. Хмельницький.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна адреса: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Паспорт: Серія НА 861538, виданий Хмельницьким МУ УМВС в Хмельницькій області від 03 червня 2000 року.
Сімейний стан: розлучена.
Освіта, спеціальність, кваліфікація: Неповна вища. Навчаюсь: 2010 р. по т.ч. Хмельницький інститут соціальних технологій Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», заочне відділення . Спеціальність – « Фінанси і кредит ».
Володіння мовами: Українська, російська (вільно); німецька (читаю та перекладаю).
Володіння комп’ютером та офісною технікою: на рівні користувача загальними та спеціальними професійними програмами.
Трудова діяльність:
10.02.2001 – 10.09.2007 р.р. Менеджер по роботі з персоналом; Приватне підприємство «Р.І.М плюс» м. Хмельницький.
04.10.2007 – 09.11.2012 р.р. Помічник керівника; Товариство з обмеженою відповідальністю «Подільський центр інноваційних технологій» м. Хмельницький.
Професійні навички: Адміністративні функції. Організація роботи підприємства, підбір та керівництво роботою трудового колективу. Пошук контрагентів та ринків збуту послуг та продукції підприємства. Розробка та впровадження бізнес – планів та стратегії розвитку підприємства. Організація трудової діяльності (робочого дня) керівника. Ведення діловодства. Організація проведення ділових переговорів. Кадрова робота. Забезпечення роботи офісу (методологічне та матеріально – технічне). Робота з договорами та контроль їх виконання. Впровадження інноваційних технологій в роботу трудового колективу, організація підвищення кваліфікації персоналу.
Особисті якості: Відповідальна, цілеспрямована, наполеглива, не конфліктна та врівноважена, здатна до самовдосконалення та навчання, вимоглива як до себе так і до оточуючих, нестандартний підхід до вирішення проблемних питань, схильна до аналітичної діяльності, легко знаходжу спільну мову в колективі, схильна до впровадження інновацій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: