Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Юрій

Головний інженер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
57 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник АГНКС

з 10.2013 по нині (10 років 6 місяців)
ТОВ "ТЕК "ІТЕРА УКРАЇНА", Житомир (Автобізнес та автосервіс)

Забезпечення безперебійної та безаварійної роботи газової компресорної станції, стабільної реалізації та росту продаж на АГНКС. Робота з існуючими Клієнтами та пошук нових. Керівництво, контроль, навчання персоналу. Робота з контролюючими органами. Відповідальність за ОП та ТБ в газовому господарстві, електробезпеку, посудини під тиском, пожежну та техногенну безпеку. Робота з постачальниками. Звітність.

Інженер з ремонту обладнання

з 02.2013 по 09.2013 (7 місяців)
ТДВ "ЖЛ", Житомир (Харчова промисловість)

Вивчення та впровадження на виробництві новітніх передових технологій, забезпечення експлуатації та поточного ремонту сучасного імпортного технологічного обладнання, контроль за дотриманням технологічних процесів з ціллю виробництва якісної та безпечної продукції, керівництво технічним персоналом, планування та виконання ППР, формування запасів ЗіП і матеріалів для забезпечення безперебійноі роботи обладнання, планування та виконання рабіт по модернізації з ціллю підвищення продуктивності обладнання, зменшення собівартості продукції.

Директор

з 07.2005 по 12.2012 (7 років 5 місяців)
ТОВ "НВП Холодтеплосервіс", Житомир (Роздрібна торгівля)

Пошук Замовників, проектування, підбір обладнання, проведення переговорів, заключення Договорів, організація поставки, монтажу, наладки, технічного обслуговування та ремонтів обладнання.
За час роботи спроектовано та побудовано десятки супермаркетів та магазинів, холодильних та морозильних камер на новітніх технологіях, сформована само-розвиваюча команда мотивованих фахівців.

Технічний директор

з 11.2002 по 07.2005 (2 роки 8 місяців)
ТОВ "Торговий дім "Міріса", Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Активна участь разом з власником (інвестором) в обговоренні напрямків розвитку компанії, аналіз конкурентів на певній місцевості в певному напрямку бізнесу, постановка цілей, конкретизація завдань, проектування та планування, організація робіт по реконструкції та будівництву супермаркетів, відкриття нових об"єктів та налагодження їх роботи, експлуатація торгових об"єктів, керівництво ремонтно-будівельним, енергетичним та транспортним відділом, логістика перевезень. За час роботи в компанії побудовано більше десятка торгових об"єктів починаючи з МАФ-ів та закінчуючи супермаркетами та центральним офісом компанії.

Директор-розпорядник

з 09.2001 по 11.2002 (1 рік 2 місяці)
ТОВ "Торговий дім "Міріса", Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Будівництво, відкриття, запуск та налагодження роботи супермаркетів, магазинів. Побудова внутрішньої структури в швидко розвиваючійся компанії, формування та організація роботи і взаємодії всіх підрозділів, адміністративне керівництво підприємством, логістика товарів та перевезень.

Комерційний директор

з 02.2000 по 09.2001 (1 рік 7 місяців)
ТОВ "Торговий дім "Міріса", Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Аналіз місцевого ринку продуктів харчування, створення "торгового портфелю" продуктів для дистрибюції, проведення переговорів з Виробниками та Постачальниками, заключення Договорів, керівництво роботою відділу закупки, формування цін на продукцію, контроль, аналіз, корегування поставки та продажу товарів, керування фінансовими потоками підприємства в розрізі комерційної діяльності, доведення планів та контроль роботи відділу активних продаж та роздрібній торгівлі, транспорту. В період роботи на даній посаді компанія займала лідируючі позиції на території Житомирської та Вінницької областей.

Керівник ремонтно-будівельного відділу

з 10.1998 по 02.2000 (1 рік 4 місяці)
ТОВ "Торговий дім "Міріса", Житомир (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація робіт по проектуванню та проведенню реконструкцій магазинів, будівництво супермаркетів, офісу, складів

Гол. механік

з 08.1991 по 10.1998 (7 років 2 місяці)
ВАТ "Житомирпиво", Житомир (Харчова промисловість)

Організація робіт по експлуатації та виконанню ремонтів технологічного, холодильно-компресорного, котельного, газового, електро-силового обладнання, водо-постачання та каналізування стоків, керівництво вище вказаними службами, поставка та списання запчастин, комплектуючих.

Зам. директора по постачанню та збуту

з 03.1991 по 08.1991 (5 місяців)
ВАТ "Житомирпиво", Житомир (Харчова промисловість)

Забезпечення підприємства сировиною, матеріалами та комплектуючими, збут готової продукції, керування відділом постачання та збуту, взаємодія з авто-транспортним підприємством

Інженер-механік

з 10.1988 по 03.1991 (2 роки 5 місяців)
ВАТ "Житомирпиво", Житомир (Харчова промисловість)

Організація експлуатації та ремонтів тнхнологічного обладнання

Старший майстер дільниці розливу пива

з 08.1987 по 10.1988 (1 рік 2 місяці)
ВАТ "Житомирпиво", Житомир (Харчова промисловість)

Керівництво складом тари, цехом розливу пива, складом готової продукції, облік та звітність по цеху розливу пива в розрізі продукції, тари, матеріалів, забезпечення виконання планів по виробництву готової продукції.

Освіта

Український державний університет харчових технологій

Економічний, інженер-економіст, м. Київ
Вища, з 1995 по 1998 (2 роки 9 місяців)

Спеціаліст, заочна форма навчання.

Київський технологічний інститут харчової промисловості

Механічний, інженер-механік, м. Київ
Вища, з 1982 по 1987 (4 роки 10 місяців)

Спеціаліст, стаціонар, денна форма навчання

Додаткова освіта та сертифікати

Френк Пьюселік, Людмила Богуш та інш.

Тренінги по тайм-менеджменту, мотивації, атестації в розрізі професійної діяльності та інш.

Знання і навички

Користувач ПК Ведення переговорів Знання офісних програм КОМПАС Договірна робота Проектування супермаркетів (приміщення, розстановка обладнання) Розрахунки холодильних камер, підбір обладнання Експлуатація, ремонт електричного обладнання 10 кВ; 0,4 кВ. Експлуатація, ремонти газового обладнання, компресорів. Експлуатація, ремонт, опосвідчення посудин, працюють під тиском. Експлуатація, ремонт, скважини, водогонів, системи каналізації. Монтаж, експлуатація, ремонт систе вентиляції та кондиціонування Складання Графіків ППР та оргацізація робіт. Організація роботи виробництва. Налагодження взаємодії підрозділ Проектування та монтаж холодильних систем магазинів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

Рекомендації можуть надати всі керівники та колеги з компаній, в яких довелося працювати.

Рекомендації можуть надати всі керівники та колеги з компаній, в яких довелося працювати.

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Наявні базові знання в різних сферах господарської діяльності та велике бажання до постійного навчання та самовдосконалення, професійного та кар"єрного росту, не терпимість до одноманітних рутинних завдань.
Якщо Вам потрібен наполегливий, надійний, не терпимий до безладу, чесний, освідчений фахівець - звертайтесь.
На всі інші питання дам повні відповіді при зустрічі.
Дякую за увагу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: