Резюме від 14 грудня 2006

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/16637

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

старший державний виконавець

з 03.2006 по нині (18 років 3 місяці)
Виконання рішень суду

Освіта

Одеський національний університет ім. І.І. Мечнікова

Правознавство за кваліфікацією юрист, Одеса
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

В 1999 році закінчив Одеський гідрометеорологічний інститут за спеціальністю гідрологія суші та здобув кваліфікацію інженера гідролога.

Додаткова інформація

Місця роботи:
З 2000 по 2003 р. р. працював в Одеській філії Спеціалізоване державне підприємство «Укрспец’юст» на посаді регіонального представника.

З 2003 по 30.08.2003 року працював відділі державної виконавчої служби Кодимського районного управління юстиції Одеської області на посаді заступника начальника відділу.

З 30.08.2003 року перевівся до відділу державної виконавчої служби Южненського міського управління юстиції Одеської області на посаду державного виконавця. В листопаді місяці 2003 року був призначений на посаду заступника цього ж відділу.

З 21.11.2005 року був звільнений з посади в зв’язку з ліквідацією відділу державної виконавчої служби Южненського міського управління юстиції та 22.11.2005 року був прийнятий на роботу до Державної виконавчої служби у м. Южне на посаду заступника начальника служби де працював до березня місяця 2006 року. Потім перевівся до Державної виконавчої служби у Комінтернівському районні Одеської області на посаді старшого державного виконавця, де працюю по теперішній час.

Додаткова інформація:
Вільно володію українською та російською мовами, добре володію ПК. Знаю порядок ведення цивільних спорів, також порядок апеляційного та касаційного оскарження, претензійної роботи, оформлення договорів.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: