Резюме від 4 лютого 2013

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/1677767

Аналітик бізнес-середовища, 2 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Луцьк

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта
2012 р. – закінчила Національний педагогічний університет ім. М .П. Драгоманова і отримала освітньо-кваліфікаційний рівень магістра за спеціальністю «Українська мова та література» та здобула кваліфікацію викладача української мови та літератури; вчителя зарубіжної літератури; інформаційного аналітика (інформаційно-аналітична діяльність) : основи діловодства; основи економічних теорій; інформаційний менеджмент: time менеджмент, інформаційні технології, інформаційні продукти і послуги, міжнародні інформаційні ресурси; аналітичні дослідження; аналітико-прогностичне забезпечення управління.
Проходила практику в Національній академії державного управління при Президентові України, а також виробничу педагогічну практику в школах м. Києва, та виробничу асистентську практику в названому університеті.

2003 – 2007 рр. – навчання в Луцькому педагогічному коледжі за спеціальністю «Початкове навчання». Отримала диплом молодшого спеціаліста й здобула кваліфікацію вчителя початкової школи; менеджера освіти (основи менеджменту, управління та керівництво навчальним закладом, психологія менеджменту, основи підприємництва та управлінської діяльності).
Проходила педагогічну практику в школах та гімназіях м. Луцька.

Рідна мова – українська, володію російською. Рівень володіння англійською – базовий.

Практичний досвід роботи з ПК: досконало володію Microsoft Word (сканування, редагування текстів у ABBYY Fine Reader), Microsoft Power Point, Microsoft Office Excel, робота в мережі Інтернет та ін.
Є автором наукової статті на тему «Реферування в освітянській галузі: сучасний стан та перспективи розвитку».

Особисті якості
Характер спокійний, урівноважена, організована, товариська, досить посидюча.

Схожі кандидати

Бізнес-аналітик
Луцьк

Trainee Data Analyst
Луцьк, Львів, Одеса

Аналітик баз даних
Луцьк

Аналітик
Луцьк, Дистанційно

Аналітик
Луцьк, Дистанційно

Трейдер, аналитик (форекс)
30000 грн, Луцьк, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: