Резюме від 18 серпня 2023

Ігор

Друкар цифрової поліграфії, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
58 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Друкар оперативної цифрової поліграфії, графічний дизайнер

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Отримання посади, зазначеної в оголошенні. Бажаний рівень оплати 2 $ (в залежності від обов'язків та обсягу роботи) за робочу годину.

Освіта вища військова (інженер електрозв'язку, організатор зв'язку). Закінчив КВВИДКУС в 1989р., НАОУ в 2000 р. Офіцер запасу, ветеран військової служби.
Досвід роботи за вказаною в заголовку спеціальності - з 2008 року в компаніях Ультрадрук, Прінтцентр, Інтерсервіс, Метропольпрінт, EllenDiss, ОКПрінт, Sila.
Працював на цифрових принтерах:
Konica-Minolta: biz hub C6501, C5501, C6000, C1060, 224, 253, 421;
Xerox DocuColor 12, 242, 250, 252, 260, 550, WorkСentre Pro65, WorkСentre 45, 4112, 5330, 5645, 5665;
Ricoh pro c5200.
OKI c9650, Nashuatec D570, Kyocera;
на дуплікаторах Riso NRG, RP; Nashuatec DX4542;
на широкоформатних принтерах: Epson 9890, 7900, Ricoh;
на фотопринтерах Epson L800, HP 2460.
Друкую на різних матеріалах - папері, кальці, прозорій плівці, конвертах, наклейках jack, orakal, raflatak, ritrama, деструктивній плівці, фотопапері, холсті для струменевих принтерів, дизайнерських картонах щільністю до 400 гр / м2.
Друкую в duplex зі степлюванням та листоподбором.
Ріжу папер з форматів близьких до А0 в потрібний розмір на автоматичних та ручних гільйотинах компаній Krug & Prister, Boway, Ideal. Працюю на тримері. Висікаю на ріжучих плоттерах Jaguar V, Summa самоклейку, Flex. Працюю на обладнанні біговки, фальцювання та листоподбору Duplo, Booklet MAC, Cyklos, Fellowes. Займаюся післядрукарською роботою - збірка на пружину (пластик, метал) на електричних/ручних біндерах, степлювання ручне/автоматичне промислове, ламінація рулонна/конвертна, перфорація, висічка на тиглі, тиснення, натяжка полотна на підрамник. Виконую підготовку макетів до різних видів друку - на цифрову техніку, під офсетний друк, на шовкографію. Роблю корекцію, розкладаю макети на потрібний розмір паперу з постановкою міток, готував файли для друку книг, брошур, буклетів, при друці зводжу лице з оборотом. Формую вартість замовлення на виготовлення друкованої продукції та погоджую питання друку з клієнтами. Веду облік витратних матеріалів і паперу, замовляю по необхідності папір, дизайнерські картони. Сканую та ксерокопіюю багатосторінкові документи. Роблю персоналізацію. Виконую калібрування принтерів і сканерів.
Працюю графічним дизайнером по корекції та при необхідності з виготовлення макетів поліграфічної продукції в програмах растрової і векторної графіки (Adobe Illustrator CS7, Adobe Photoshop CS7, Adobe Acrobat 10 pro, Adobe In Design CS7, Corel Draw X5, QuarkXPress 8.0), але займаюся тільки технічним дизайном. Працюю з програмами (плагінами, драйверами) Quite Imposing, Fiery, Command Work Station 5, Remote Scan 5, Lanier, NRG, DC-645 Job Creator, Sign Pal Expert 7, Summa Win Plot. Друкую з основного поліграфічного формату - pdf, а також за бажанням cdr, ai, eps, psd, tif, png, jpeg, qxp, ppt, docx, xlsx ... Кваліфікований користувач ПК - працюю на ПК з 1998 року в ОС Windows 95/98 / 2000 / Milenium / NT / XP / Vista / W7 / W8/ W10 з набором програм Office2010 (Word, Excel, Power Point, Visio, Access, Publisher), підключаю периферійні пристрої.
Записую CD, DVD програмою NERO 7, сканую і розпізнаю тексти програмою Abby Fine Reader 9, працюю з браузерами (відправка, отримання пошти по мережі). Знайомий з програмами 1С-Підприємство 7.7, Sound Forge 8.0, дизайну меблів та інтер'єру 3D HOME, AutoCAD 2D.
Вмію поводитися з тестером, осциллографом, іншою електровимірювальної апаратурою, електропаяльником тощо. Маю досвід читання електричних схем, планів, але ремонтом друкарського обладнання не займаюся (це завдання сервісного інженера!) - працюю тільки на справному і налагодженому устаткуванні. Прекрасно знаю офісну техніку.
Працюю з цифровою фототехнікою Canon, Kodak і обладнанням для фотостудій MirkoPro. Роблю фото на документи в програмі PhotoDcPRO.
Одружений.
Російська, українська - вільно, німецька - спілкування і листування.
Курсова підготовка - курс вивчення німецької мови (сертифікат Гете-інституту А2), бізнес-курси, курси підвищення кваліфікації (комп'ютеризовані системи управління, комп'ютерна верстка та графічний дизайн, системне адміністрування IP-мереж) - дипломи (свідоцтва, сертифікати) міністерства освіти України, Гете-інституту, МЗС Норвегії. Маю закордонний паспорт. Водій ВСС1, є автомобіль. Веду здоровий спосіб життя.

Важливо! - робота вантажником, прибиральником офісу (не робочого місця), кур'єром - тільки за домовленістю і за окрему плату!
Пропозиції до роботодавця по рентабельній організації бізнесу - є.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: