Альона

Вчитель початкових класів

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто проживання:
Сарни
Готовий працювати:
Київ, Рівне, Сарни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме
Опалько Альона Іванівна

Дата і місце народження: 11.06.1988, Рівненська обл., Сарненський р-н.,с.Вири

Домашня адреса: Рівненська обл., Сарненський р-н., с. Вири,

Ел. пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), http://[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: працевлаштування на підходящу роботу, працювати з дітьми, достатній заробіток.

Освіта:
• у 2008 р. закінчила Сарненський педагогічний коледж Рівненського державного гуманітарного університету і отримала диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Початкове навчання» і здобула кваліфікацію вчителя початкових класів, організатора роботи з учнівськими об’єднаннями;
• з 2008 по 2012 навчалася на заочному відділенні Волинського національного університету імені Лесі Українки і отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Початкова освіта» та здобула кваліфікацію організатора початкової освіти, вчителя початкової школи.

Досвід роботи: з вересня 2009 по листопад 2010 рр. працювала, на період дикретної відпустки основного працівника, вчителем початкових класів у Федорівській ЗОШ Сарненського р-н.,
з вересня 2011р. по даний час працюю художнім керівником в Будинку культури с.Вири, Сарненського р-н.,
в березні місяці 2012р. брала участь у районній програмі «Молодіжна адміністрація», проходила стажування у відділі Служби у справах дітей Сарненської районної державної адміністрації, з перспективою на падальше працевлаштування, термін стажування 1місяць.
з вересня 2012р. як сумісник паралельно викладаю німецьку мову в 5 і 9 класах.

Родинний стан: не одружена, дітей не маю.

Додаткові відомості: вільно володію російською мовою та навичками роботи з комп’ютером. Маю організаторські та комунікабельні здібності(була старостою в університеті 4роки), здатна до креативного мислення, високо дисциплінована, врівноважена, вимоглива, відповідальна, люблю дітей, маю бажання до інтелектуального та кар’єрного росту.

Хобі: література психологічного напрямку, музика, розробка танців, проведення свят та все що пов’язане з творчою організацією дітей.

проведення свят та все що пов’язане з творчою організацією дітей.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: