Резюме від 23 червня 2008

Татьяна

Главный бухгалтер, финансовый аналитик, заместитель директора

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
41 рік
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Знання і навички

Пользователь ПК MS Office Пользователь Internet Клиент-Банк Email Банковское дело Почтовый клиент

Додаткова інформація

Відомості про себе

Дата народження: 20 серпня 1982 року
Сімейний стан: Не одружена
Діти: немає
Освіта

1999 – 2004Житомирський державний технологічний університет. Факультет економіки та менеджменту, спеціальність “Економіка підприємства”, магістр (5 рокыв), денна ф.н..
2006 – Комп'ютерні курси для бухгалтерів “1С: Бухгалтерія” при спеціалізованому центрі 1С Бухгалтерія.
2004-2007 – Семінари для бухгалтерів з питань оподаткування та ведення бухгалтерського обліку на підприємстві при УПФУ Корольовського району м. Житомир.
Досвід роботи:
Посадові обов'язки
11. 2007 – 05. 2008 – Житомирська філія ТОВ «Фінансова компанія «БТА ЕКСПРЕС» (напрямок діяльності – видача кредитів) на посаді головного бухгалтера.
Реєстрація підприємства в податковій адміністрації та фондах соціального страхування. Організація бухгалтерської роботи на усіх ділянках. Складання та здача бухгалтерської, податкової та статистичної звітності. Організація кадрової роботи на підприємтві: прийом, звільнення, переведення працівників, оформлення необхідної документації. Проведення переговорів та підготовка договорів із орендодавцями (для забезпечення діяльності підприємства).
07.2004-10.2007 Відкрите акціонерне товариство “Меблі” (напрямок дыяльності – торгівля), на посаді заступника головного бухгалтера.
Організація бухгалтерської роботи на ділянках розрахунків по оплаті праці, розрахунків з покупцями та замовниками, розрахунків з постачальниками, банківськими розрахунками, облік та рух товарів на складі, облік та рух товарів у магазинах, облік касових операцій. Складання та здача звітності по вищевказаних участках роботи. Підготовка кадрової документації.
Знання мов
Українська, російська – вільно; англійська (базовий).
Додаткова інформація
права водія кат. “В”;
впевнений користувач програм Мicrosoft Office, зокрема Ms.Word, Ms.Exel, Internet Expl., Клієнт-Банк, 1С: Бухгалтерія, Lotus Notes.
Особисті якості
Аналітичний склад розуму, швидке засвоєння інформації, чесність, пунктуальність, працездатність, відповідальність, наполегливість, комунікабельність, високий рівень самоорганізації.
Захоплення
Читання, подорожі, танці, комп’ютери, музика.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: