• PRO

Світлана

Завідуючий виробництвом, начальник їдальні, шеф-кухар

Розглядає посади:
Завідуючий виробництвом, начальник їдальні, шеф-кухар, Завідувач
Вид зайнятості:
повна
Вік:
48 років
Місто проживання:
Краматорськ
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Краматорськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар

з 05.2022 по нині (3 роки 3 місяці)
Альбфюрен, Німеччина (Гостинично-ресторанный бизнес)

Зав.производством,шеф повар

з 05.2021 по 10.2021 (5 місяців)
ФОП Попов, Кириловка (Готельно-ресторанний бізнес)

Руководство подразделением,ведение документации,составление калькуляционных и технологических карт,акты проработки блюд, составление меню.Составление и ведение графиков работы сотрудников.Отчетности, инвентаризации.Знание всех процессов и цехов.Работа в системе НАССР/ХАССП.

Начальник їдальні

з 05.2015 по 07.2020 (5 років 2 місяці)
Війскова частина ССО, Краматорськ (Сили оборони)

Організація роботи їдальні,складання і розробка меню,звітності,навчання персоналу,приготування їжи

Зав.виробництвом

з 02.2015 по 05.2021 (6 років 3 місяці)
Краматорський комбинат дитячого харчування, Краматорськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за соблюдением технологии приготовления блюд.Составление меню.Составление заявок на сырье.Контроль качества продукции.Составление графика выхода сотрудников.Учет рабочего времени.Приготовление банкетных блюд.

Повар

з 04.2014 по 05.2015 (1 рік 1 місяць)
Частное лицо-vip, Киев (Приватні особи)

Зав.производства(кулинария,мясо,рыба)

з 02.2013 по 09.2013 (7 місяців)
ТОВ ЭКО, краматорск (Розничная торговля)

Контроль за выпуском продукции производства,организация производства с нуля.Работа с калькуляциоными и технологическими картами.Ведение учета,проведение инвентаризаций.Подбор персонала.Разработка и внедрение новых блюд.

шеф-повар

з 02.2000 по 08.2012 (12 років 6 місяців)
КРК Плазма, Щербинка (Гостинично-ресторанный бизнес)

составление меню,технологических и калькуляционых карт.приготовление блюд. приготовление и составление банкетов.работа с персоналом.увереный пользователь ПК

Освіта

Одесский технологический техникум

Технология общественного питания, Одесса
Середня спеціальна, з 1994 по 1997 (2 роки 10 місяців)

повар-технолог общественного питания

Додаткова освіта та сертифікати

учебный класс ТОВ ЭКО

2 месяца

Знання і навички

  • Уверенность
  • Висока працездатність
  • Готування на мангалі
  • Європейська кухня
  • Готування суші

Знання мов

Українська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: