Резюме від 23 лютого 2024 PRO

Вадим

Начальник технічного відділу, головний енергетик, гол. інженер, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
56 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-енергетик

з 09.2019 по 12.2023 (4 роки 3 місяці)
ТОВ "АПТЕКА АНЦ", холдінг, Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Забезпечення аптек всіма видами енергоносіїв, технічна підтримка енергетичного обладнання; забезпечення аптек ДБЖ, генераторами. Енергоаудит і моніторинг енергоефективності. Робота з контролюючими органами, підрядниками. IV група до і вище 1000 В.

Начальник департамента ЗЕД

з 12.2017 по 08.2019 (1 рік 8 місяців)
Группа компаній "ITATI"/ТОВ "ІТАТІ-Інжиніринг, Київ (Енергетика)

Керівництво департаментом зовнішньо-економічної діяльності, організація процесів підготовки участі компанії до закордонних тендерних (конкурсних) торгів у сфері будівництва та реабілітації об'єктів енергетики (ГЕС, ТЕС, ТЕЦ, промислові підприємства тощо), "введення" компанії в міжнародні проекти та їх супровід на етапі переговорів. Виконання інформаційної частини, рекламних та маркетингових послуг, загального та технічного аналізу під час укладання міжнародних контрактів із закордонними замовниками та підприємствами. Взаємодія із зарубіжними та вітчизняними партнерами компанії.
Подання заявок на участь у проектах, огляд, рецензії, переклад фінансової, технічної та договірної документації для тендерів. Пошук, моніторинг та методика підбору промислового, технологічного обладнання тощо на підставі необхідних характеристик необхідного для технологічних процесів, ремонтів, реконструкцій тощо відповідно до наданих у тендерній документації ТЗ та специфікацій. Участь у виставках, презентаціях, ділових зустрічах, розробках проектів.

Провідний інженер з впровадження нових технологій та техніки

з 08.2017 по 12.2017 (4 місяці)
ТОВ "Укренержі Холдинг", Запоріжжя (Енергетика)

Провідний спеціаліст у галузі комплексної передпродажної підготовки та моніторингу при постачанні високовольтного обладнання на енергоринок України. Участь у процедурах щодо впровадження нової техніки та технологій у процес модернізації та реконструкції об'єктів електроенергетики України, генеруючих та розподільчих компаній. Підготовка технічної документації для участі у вітчизняних та міжнародних тендерних торгах; участь у виставках, презентаціях, у пусконалагоджувальних роботах, шеф-монтажах, інспекціях, розробках проектів. Пошук, моніторинг та методика підбору промислового, технологічного обладнання тощо на підставі необхідних характеристик необхідного для технологічних процесів, ремонтів, реабілітацій тощо згідно наданих у тендерній документації ТЗ та специфікацій. Кінцеве рецензування технічної частини проектів. Вихідний контроль. Переклад та супровід технічної документації.

Енергетик, електромонтер, майстер монтажних робіт.

з 08.2015 по 08.2017 (2 роки)
Elektro Max, Sp. z o. o., м. Варшава (Польша) (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Виконання та організація електромонтажних робіт всіх видів складності (інсталяції, монтаж силового, освітлювального та телекомунікаційного обладнання, прокладання кабельних трас, складання щитового обладнання, електричних шаф, РШ, РУ, РП, ТП тощо) при будівництві нових комерційних та житлових об'єктів. Організація та забезпечення безпечної роботи та керівництво електромонтажною бригадою. Шеф-монтаж при введені в експлуатацію об'єктів енергетичної галузі, експлуатація таких об'єктів, забезпечення будівництва матеріалами, ресурсами, тощо. IV гр. до і вище 1000 В.

Головний енергетик, відповідальний за енергетичне господарство

з 07.2005 по 08.2015 (10 років 1 місяць)
ТОВ "Фірма АЗОВ", Запоріжжя (Автобізнес та автосервіс)

Керівництво енергетичної служби компанії.
Забезпечення безперебійної та безаварійної роботи газо-, тепло- та електропостачання підприємства, експлуатація електрообладнання (до та вище 1000 В), газового господарства, тепломереж будівель та приміщень. Керівництво персоналом, планування роботи, графіки проведення ремонтів та реконструкцій. Проведення монтажних робіт електромереж та електроустаткування, газового обладнання. Постачання, закупівля матеріалів та обладнання. Контроль над енергоспоживанням, внутрішнє інспектування об'єктів та електромереж підприємства, вирішення комплексу завдань щодо раціонального та ефективного використання енергоносіїв та ресурсів. Енергоаудит та моніторинг енергоспоживання. Взаємодія з контролюючими органами в енергетиці, енергопостачальними організаціями, водопостачальним підприємством, ведення переговорів, укладання договорів. Участь у розробці інженерних проектів, проведення реконструкцій та модернізацій в енергопостачанні, технічного переоснащення енергомереж та обладнання, складання схем та планів енергозбереження, проведення планово-попереджувальних ремонтів згідно графіків ППР. Інструктажы з ТБ, ПБ та ЕБ. Ведення звітної та технічної документації.
- Глибокі знання в електроенергетиці, досвід роботи з проектами, кошторисами.
- Навички електромонтажних робіт в електромережах виробничих підприємств, будівель та споруд, об'єктах промислового електрообладнання, вузлах обліку електроенергії та пунктах вимірювальної техніки.
- Великий досвід взаємодії з держ. та комерційними структурами у питаннях проектування, укладання договорів та постачання електроенергією різних категорій споживачів.
5-а група допуску до та вище 1000 В.

Майстер з обслуговування АСОЕЕ, майстер ІІ категорії

з 01.2000 по 07.2005 (5 років 6 місяців)
Запорожские городские электросети ОАО "Запорожьеоблэнерго", Запоріжжя (Енергетика)

Робота в електромережах до та вище 1000 В з оснащення та модернізації засобів контролю та обліку електроенергії; проведення демонтажних/монтажних робіт із встановлення приладів обліку, планових замін електролічильників, 1-ф. та 3-фазних; трансформаторів струму. Організація заходів щодо пломбування точок розрахунку електроенергії, проведення експертиз ПУ, випробування схем обліку, технічні перевірки вузлів обліку електроенергії в електричних мережах споживачів (фізичних та юридичних осіб); аналіз втрат (у т.ч. технологічних). Ведення технічної документації, інспектування комерційного обліку е/енергії, аналіз споживання об'єктів та користувачів, оформлення договорів про постачання/споживання електроенергією "під ключ"
IV група до та вище 1000 В
- Знання та досвід проведення технічних перевірок точок розрахунку електроенергії, збирання схем та монтажу, у пломбуванні та огородженні вузлів обліку від розкрадань та комерційних втрат.
- Хороші навички у ремонті приладів обліку.

Електромонтер 5-го розряду з ремонту та обслуговування ЕО

з 09.1997 по 10.1999 (2 роки 1 місяць)
Запорізький титано-магнієвий комбінат, Запоріжжя (Металургійна промисловість, металообробка)

Експлуатація, ремонт та обслуговування електрообладнання підприємства; IV група до і вище 1000 В

Авіатехнік 4-го розряду з експлуатації повітряних суден

з 06.1995 по 12.1996 (1 рік 6 місяців)
ДП "Авіалінії України", Запоріжжя (Транспорт, логістика)

Експлуатація та техобслуговування радіо-, електро- та приладового обладнання повітряних суден цивільної авіації.

Налагоджувач технологічного обладнання 5-го розряду

з 10.1991 по 12.1992 (1 рік 2 місяці)
Запорізький завод "Перетворювач", Запоріжжя (Машинобудування)

Эксплуатация, наладка и ремонт технологического оборудования; ІІІ група до і вищє 1000 В.

Освіта

Запорізька державна інженерна академія

Металургійний, спеціалізація "Охорона праці", магістр металургії, Запоріжжя
Вища, з 2001 по 2006 (5 років)

Магістратура пройдена на "відмінно"
В рамках навчання додатково пройдено факультативи за спеціалізаціями: "Енергетичний менеджмент підприємств металургійної галузі" та "Енергоефективність та енергозбереження"

Школа техніків авіації ВМФ

Авіаційне обладнання, технік-електрик, Калінінград, СРСР
Середня спеціальна, з 1986 по 1988 (2 роки)

Підготовка кадрових фахівців з обслуговування авіаційного та електричного обладнання авіації військово-морських сил

СШ №11

Запоріжжя
Середня, з 1975 по 1985 (10 років)

Загальноосвітня програма з викладанням ряду предметів на англійській мові; додаткові спеціалізації у рамках навчання: "Гіди й перекладачі", "Технічний переклад", "Американська література"

Додаткова освіта та сертифікати

ОСВОД, курсы бухгалтерского учёта малых и средних предприятий

1993, 2 месяца

КИИГИА, курсы повышения квалификации авиатехников гражданской авиации

1995, 2 месяца

ОАО "Запорожьеоблэнерго", курсы инженеров и мастеров энергосбыта

2003, 1 месяц

Знання і навички

MS Office Пользователь ПК Пользователь Internet AutoCAD SolidWorks Обслуживание электросетей и электрооборудования Электромонтаж AutoCAD Mechanical Мастер по эксплуатации приборов учёта электроэнергии.

Знання мов

  • Польська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Цілеспрямований, відповідальний та націлений на виконання. Готовий працювати на результат, під тиском часу, як у команді, так і самостійно.
Активна життєва позиція. Вибагливий до себе і до оточуючих, маю гарні комунікативні якості. Не маю шкідливих звичок.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: